Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

Incorrect site view

Firefox refuses to show my website correctly on my MacBook Pro M1 Pro, using OS 12.2. All other browsers on show it correctly. Firefox on my iPhone and iPad show it corre… (read more)

Firefox refuses to show my website correctly on my MacBook Pro M1 Pro, using OS 12.2. All other browsers on show it correctly. Firefox on my iPhone and iPad show it correctly too. I have tried all the obvious things... refresh, clear cache, deleted the application and reinstalled. However, I still get the same disjointed view of my website.

Please see the first image of how it looks and the second image of how it should look doesn't seem to want to upload here!

The site is bodymind-fit.com

Asked by pete50 1 year ago

Answered by pete50 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Using the 'Chat' facility on the HSBC website

Hi, Let me start with two points: (a) this is the first time that I've used this site, so if I do anything wrong please just tell me and I won't do it again, and, (b) I'… (read more)

Hi,

Let me start with two points: (a) this is the first time that I've used this site, so if I do anything wrong please just tell me and I won't do it again, and, (b) I'm no technician (I deliberately use Firefox because I believe in Mozilla's business principles, not because I think Firefox is technically superior to other browsers - although I'm quite prepared to believe that it is) but I can follow instructions. OK, so having said that …

I am using the latest version of Firefox [98.0.2 (64-bit)] on a bog standard Dell laptop under Windows 10 [Edition Windows 10 Home, Version 21H2, OS build 19044.1620, Windows Feature Experience Pack 120.2212.4170.0].

I have recently opened an HSBC bank account. If I try to access their UK online banking site (https://www.hsbc.co.uk/) using Firefox (which I should very much prefer to do than with any other browser), it is missing the most important feature of 'Chat' (the only sensible way of talking to HSBC without having to endure a half-hour wait). However, if I access it using any other browser (e.g., Microsoft Edge) the 'Chat' facility is available in the bottom right-hand corner of the screen. Please note that with Firefox I am using a 'container' (called HSBC) - I don't think that Edge has similar facilities.

Can anybody please tell me whether I might have some setting or other (e.g., say something to do with 'pop-ups' which I think that the HSBC's 'Chat' facility uses) set incorrectly?

Thank you and best regards

John

Asked by the.sharps 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Blank Log-in Page

I don't know what's going on with firefox now, but i can't log in to Covered CA with this browser using the latest updated version firefox (v 98.0 64bit). When i click on… (read more)

I don't know what's going on with firefox now, but i can't log in to Covered CA with this browser using the latest updated version firefox (v 98.0 64bit). When i click on the log in page on Covered CA website, all i could see is a blank page; but, if i switch to Edge browser, i could see the log in page just fine. Anyone knows how to fix this? Thanks.

PS: i tried to restart in Troubleshoot mode to get rid of all extensions, but that still doesn't help to fix it.

Edit: the link to the website's home is: https://www.coveredca.com/ click "sign in" from there and the problem starts

Asked by spfleet 1 year ago

Answered by spfleet 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Browsing on local development URLs derives on "Unable to connect"

Hi there, I'm using my PC for local web development. I use Firefox as my regular browser and recently, in order to distinguish between personal time and development time… (read more)

Hi there,

I'm using my PC for local web development. I use Firefox as my regular browser and recently, in order to distinguish between personal time and development time, I've established a new profile just for development purposes.

The local website I can't reach is "site.local.dev". My OS is Ubuntu 20.04 and that URL points to a local IP on my network (resolved via /etc/hosts file on my PC).

Funny thing is that: - In dev-profile: site.local.dev does not work => "Unable to connect" and the URL bar shows https://site.local.dev even if I force it to http:// - In personal-profile: site.local.dev does work :P

I have tried with CLI tools like "wget", "hosts", "ping", "telnet" and so on and the site loads ok. Even I have used Dillo (damn simple web browser) and the site loads ok also.

Things I've tried so far: - Suggestions at https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-cant-load-websites-other-browsers-can - Suggestions at https://support.mozilla.org/en-US/questions/1011327 (similar issue, not exactly the same).

It must be a silly thing but I'm out of options now. Perhaps anybody has faced to this situation in the past: any suggestion on this issue?.

Thanks in advance, Ibon.

Asked by Ibon Castilla Varela 2 years ago

Answered by Ibon Castilla Varela 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Website images looking all glitched.

My images look all glitched out and scrambled. It wasn't like this before, and I don't remember if I changed anything in my about:config. I've included what they look li… (read more)

My images look all glitched out and scrambled. It wasn't like this before, and I don't remember if I changed anything in my about:config.

I've included what they look like.

Asked by yumii 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Can't connect with the just downloaded 66.0.4 version to virtually any site - Firefox won't accept ANY certificate! No problems with other browsers

Can't connect with the just downloaded version 66.0.4 to virtually any site - not to Google, not to NYT, not even to Mozilla - Firefox won't accept ANY certificate! Follo… (read more)

Can't connect with the just downloaded version 66.0.4 to virtually any site - not to Google, not to NYT, not even to Mozilla - Firefox won't accept ANY certificate! Following errors appear (examples): "Did Not Connect: Potential Security Issue Firefox detected a potential security threat and did not continue to addons.cdn.mozilla.net because this web site requires a secure connection. What can you do about it? addons.cdn.mozilla.net has a security policy called HTTP Strict Transport Security (HSTS), which means that Firefox can only connect to it securely. You can’t add an exception to visit this site. The issue is most likely with the web site, and there is nothing you can do to resolve it. If you are on a corporate network or using anti-virus software, you can reach out to the support teams for assistance. You can also notify the web site’s administrator about the problem.

Or: Warning: Potential Security Risk Ahead Firefox detected a potential security threat and did not continue to www.nytimes.com. If you visit this site, attackers could try to steal information like your passwords, emails, or credit card details. What can you do about it? The issue is most likely with the web site, and there is nothing you can do to resolve it. If you are on a corporate network or using anti-virus software, you can reach out to the support teams for assistance. You can also notify the web site’s administrator about the problem.

The explanation is as follows: Someone could be trying to impersonate the site and you should not continue. Web sites prove their identity via certificates. Firefox does not trust www.nytimes.com because its certificate issuer is unknown, the certificate is self-signed, or the server is not sending the correct intermediate certificates. Error code: SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER

No problems whatever with other browsers. I'm sending this with Safari.

Asked by gimchiguk 4 years ago

Answered by gimchiguk 4 years ago

  • Solved
  • Archived

Grammarly.com not letting me log in

Grammarly.com is not letting me log in because the continue bar keeps loading. It won't let me enter my email and press enter, nor is autofill working. I've contacted the… (read more)

Grammarly.com is not letting me log in because the continue bar keeps loading. It won't let me enter my email and press enter, nor is autofill working. I've contacted them, but the solutions they're telling me to do have had no success. I've already disabled other extensions to see if that was the problem, but it wasn't. I cleared cache and cookies, and I've also removed the autofill option as well. My firefox is up to date.

Asked by Kandyce 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Sites like discord and webex not prompting for mic/video and not allowing on my firefox, but on new profile works fine

Sites like discord and webex meetings are not letting me use my microphone or webcam, not even prompting me for it. When trying to use discord mic I get this message (ima… (read more)

Sites like discord and webex meetings are not letting me use my microphone or webcam, not even prompting me for it. When trying to use discord mic I get this message (image attached). I created a new firefox profile with default setting and it works fine. I disabled add ons and still not working, also my mic and camera permissions are fine and work with other sites.

Asked by 6op4h3s5a 1 year ago

Answered by 6op4h3s5a 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Volume control not working on FF99.01 Ubuntu 22.04

FF updated yesterday with the new Ubuntu 22.04 (Pop) update to 99.01. Since the update the volume control inputs are essentially disabled on all web sites, and they defau… (read more)

FF updated yesterday with the new Ubuntu 22.04 (Pop) update to 99.01. Since the update the volume control inputs are essentially disabled on all web sites, and they default to max - even when muted.

Example - youtube - all videos play full volume Reddit - even muted videos play full volume

The volume can now only be controlled by the system slider.

The same behavior does not occur in other browsers - e.g. Chromium, Opera, etc.

Can anyone assist?

Asked by knussear 1 year ago

Answered by jonzn4SUSE 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Form checkboxes styling lost in Firefox browser

Hi, I made CSS styling for form checkboxes that won't appear in Firefox browser. Could you please how can I get my stylings revealed in Firefox? URL: https://www.alma… (read more)

Hi,

I made CSS styling for form checkboxes that won't appear in Firefox browser. Could you please how can I get my stylings revealed in Firefox?

URL: https://www.almatalent.fi/tilaa-koulutusten-asiakaskirje/

Screenshot provided

Asked by noora.soderling 1 year ago

Answered by TyDraniu 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Website will not correctly load.

The website "stacksbowers.com" will not correctly load - see image below. I have tried a number of my other website links and they all appear to load correctly. I was o… (read more)

The website "stacksbowers.com" will not correctly load - see image below. I have tried a number of my other website links and they all appear to load correctly. I was on this website last Tuesday, 22 March and everything appeared fine. Microsoft Edge finds and loads the website correctly. I first discovered this problem yesterday (Sunday) about mid-morning. I noticed that Firefox was updated on Wednesday, 23 March:

Firefox 98.0.2 (20220322144853) Details Installed on: March 23, 2022, 6:50:22 PM Status: The Update was successfully installed

Some of the links in brought up when I click on "stacksbowers.com" actually work and display a normal web page within the "stacksbowers.com" home page, while others appear to do nothing. I've contacted the owner of the website and they reported no issues and were able to bring up the website OK.

Please help me with this problem. Thanks so much.

Asked by greymetal 1 year ago

Answered by greymetal 1 year ago

  • Solved
  • Archived

URLs with semi-colons no longer working -- caused by add-on perhaps?

Recently, sites that use semi-colons instead of ampersands in their URLs have stopped working in Firefox 99.0.1 for me. I suspect an add-on may have been recently update… (read more)

Recently, sites that use semi-colons instead of ampersands in their URLs have stopped working in Firefox 99.0.1 for me.

I suspect an add-on may have been recently updated, since those sites still work when I run them in a new private window. Is there an easy way to track down which add-on might be rewriting the URL?

Asked by qr7kd35k26 1 year ago

Answered by Terry 1 year ago

  • Solved
  • Archived

YouTube TV (incorrectly) says my browser isn't current

YouTube TV won't load in my Mac OR my Windows Firefox. Error: "Please use the latest version of Firefox to watch YouTube TV on your desktop." I'm running 99.0.1. Enhan… (read more)

YouTube TV won't load in my Mac OR my Windows Firefox.

Error: "Please use the latest version of Firefox to watch YouTube TV on your desktop."

I'm running 99.0.1. Enhanced tracking off. Extensions off.

YouTube support has been no help! Any ideas here?

Thank you.

Asked by s30 1 year ago

Answered by s30 1 year ago

  • Solved
  • Archived

User and passwords no longer working in some sites after refresh

Hi there, After a Firefox Refresh, one site I used to access everyday does not accept my user Id/password anymore. The site did not return any warning message like wrong… (read more)

Hi there,

After a Firefox Refresh, one site I used to access everyday does not accept my user Id/password anymore. The site did not return any warning message like wrong password. It just doesn't go trough when I hit 'enter'.

The same user/pw is still working well in Chrome. I asked for help on the site I could not access, but they have no issues like mine, and his system is regularly on.

I have already cleared all my history, cookies, everything. I have installed Firefox again. Nothing.

Any idea? Thanks

Asked by edubling 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Amazon.com is coming up in Spanish on my Firefox browser

Hello, For some reason, when I go to Amazon.com on my Firefox browser it is now coming up in Spanish. This is the only website where this is happening. I have rebooted m… (read more)

Hello,

For some reason, when I go to Amazon.com on my Firefox browser it is now coming up in Spanish. This is the only website where this is happening. I have rebooted my computer, but that doesn't solve the problem. Also, if I go to Amazon.com on Google Chrome, it comes up in English. Is there a way that I can solve this problem?

Thank you

Asked by jpowel 1 year ago

Answered by James 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Web page stopped working

For many years I have used Firefox and would check lottery ticket numbers on the New York State Lottery web site. A few days ago it became a problem. I can get to the web… (read more)

For many years I have used Firefox and would check lottery ticket numbers on the New York State Lottery web site. A few days ago it became a problem. I can get to the web site but then when you click an icon to go to a particular game to check the numbers nothing happens. When i tried to click on the FAQs icon or just get to the menu to find their contact inf, none of that worked either. I found an old copy of IE11 on my computer and connected with that and it worked. I contacted the NY Lottery web site via email and they said they didn't change anything.

Is there an issue with a recent Firefox update?

Ron

Asked by merrittrh 1 year ago

Answered by Terry 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Recent Firefox Update breaks multiple Login Portals on websites

After the most recent update to the browser, I am no longer able to successfully login to many websites. Example for me include: Xcel Energy, Aol Mail, my local City Util… (read more)

After the most recent update to the browser, I am no longer able to successfully login to many websites. Example for me include: Xcel Energy, Aol Mail, my local City Utility website and no doubt others I have yet to discover.

I know this is a browser dependent issue because Google Chrome is still able to access these sites just fine, but after the latest update to Firefox it no longer can.

It's able to load the login page and the site, but login in specifically returns either an error that shows on the webpage, or the URL displays some form of error code. Or in AOLs case it simply says "Uh oh. Looks like something went wrong. Please try again later." with a length authorization error code in the URL.

Any help with this would be appreciated. I've cleared Cookies, Cache, Active Logins and every other History Clearing option set to "Everything" as the length of time back to clean-up.

Like I said, this is a Firefox dependent issue due to Chrome accessing these sites just fine. I'd rather stick with Firefox over moving to Chrome but if no one can solve this problem then I guess it'll finally be time to ditch Firefox sadly, even though I've been using it since the early 2010s.

Asked by Daragoth 1 year ago

Answered by Daragoth 1 year ago