Showing questions tagged: Show all questions

Web site not working properly on Firefox browser.

Hi, I'm the OWNER of [[TheAquaPicks|https://theaquapicks.com/ ]] whenever I go through some of the articles the Firefox browser crashes. This only happens with my site on… (read more)

Hi, I'm the OWNER of [[TheAquaPicks|https://theaquapicks.com/ ]] whenever I go through some of the articles the Firefox browser crashes. This only happens with my site only in Firefox. I changed the browser to check for the problem but it's not happing in any other browser. Can anyone please tell me the solution? Thanks!

Asked by jenniferhere033 53 minutes ago

Last reply by TyDraniu 13 minutes ago

Walmart Grocery not showing shopping cart

Hello. I hope someone can help me. For the last 3 or 4 weeks the Walmart grocery site is not working right. For anyone familiar you know that there is a little heart you… (read more)

Hello. I hope someone can help me. For the last 3 or 4 weeks the Walmart grocery site is not working right. For anyone familiar you know that there is a little heart you click on for your favorites, and on the right side of the page is your items currently in your shopping cart. Ok, neither of those is working in Firefox right now. It is working fine in Opera but not Firefox which is my preferred browser. (I was using Opera for a while and one of their updates caused the same issue, they saw it about a week later and it works there now.) I have attempted several restarts with addons disabled. As far as I can remember the only thing that I have changed in about:config was "browser.urlbar.update1" (that has been changed for a long time) ...I went in and changed it back but that made no difference. Does anyone have any ideas? I really dislike having to open a separate browser for 1 site. I have attached a picture showing what I am referring to. Thank you in advance Kathy

Asked by Biscuit 1 week ago

Last reply by Biscuit 59 minutes ago

persons on photos too thin or too wide

Hi, When I open a news website in a small Firefox window, the persons on the photos seem to be either too thin or too wide. How to remedy this? I took a screen shot, bu… (read more)

Hi, When I open a news website in a small Firefox window, the persons on the photos seem to be either too thin or too wide. How to remedy this? I took a screen shot, but this Support website does not upload HTML formats, so I can't share it with you. Best regards, Eveline

Asked by eveline_guehring 1 hour ago

Disable redirect to https

I know this has come up many times before, I've read the solutions like this: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1019210 But its old. There is also HSTS which Im… (read more)

I know this has come up many times before, I've read the solutions like this: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1019210

But its old. There is also HSTS which Im not sure how that works and frankly, as a user I don't care.

We use internal websites on a company intranet domain. For example, a simple webpage to show the status of an application. I had to enable apache and made its config, so I know for a fact the site itself is not redirecting to https (other browsers aren't redirecting). Firefox insists on changing my address bar to https. When I use tcpdump or check the firewall, I dont even see port 80 traffic, firefox doesnt even try.

I tried the above, I also: - disabled addons (which I know dont redirect but to be sure) - erased the relevant history - deleted HSTS config file from my Mozilla profile - tried opening in a private window

The site above is an example, it happens with other sites too. Sometimes, it works for a while and then it stops. Sometimes, I find another site entry in the HSTS file, remove it and try again. Sometimes it works, sometimes it doesn't. I'm at a loss what to try next.

When I completely erase and start a new profile, without sync or addons, it might work but only for a short while. This isn't an option because literally, the only reason I still use firefox is because sync works reasonably well, across all devices, including most settings and addons.

I hope someone can help me fix this, I'd appreciate it!

Asked by hus4nl5r 3 hours ago

Firefox Close opening Facebook & YouTube

If Actually i open www.facebook.com or www.youtube.com my Firefox simply closes and if i type in google something like facebook & youtube the same answer = firefox si… (read more)

If Actually i open www.facebook.com or www.youtube.com my Firefox simply closes and if i type in google something like facebook & youtube the same answer = firefox simply closes. I view crash report and theres nothing.... By the way i recently installed IM Look Cleanup, and Freedom, this programs blocks websites and apps, i dont know if those programs crash my browser, but i completed uninstalled (and remove entry on windows registry too) My Firefox developer, microsoft edge and google chrome works perfectly...

Anyone can help me with this?

Thanks!

Asked by fusrrg 6 hours ago

Last reply by jscher2000 5 hours ago

Playback control does not disappear when entering full screen

When viewing a video powered by a Brightcove player, the playback control bar on the bottom does not hide when entering full screen mode. I have tried moving the mouse in… (read more)

When viewing a video powered by a Brightcove player, the playback control bar on the bottom does not hide when entering full screen mode. I have tried moving the mouse in all areas of the screen, play/paused it with the spacebar/mouseclick, and tried several other methods but it simply does not want to disappear. An example of a website that uses the Brightcove player is the IPL website. You can click here to access one of the videos on the site.

I have tested this with other browsers and the playback control disappears as it should when entering full screen so it seems to be some issue with Firefox. I recently contact Brightcove support and they were not able to replicate the issue on their version of Firefox and just recommended I use a different browser. But it would be really helpful if someone could help me fix this strange bug.

Thank you.

Asked by vikp51 1 day ago

Last reply by cor-el 6 hours ago

in my banks app I cannot highlight, cut or paste anymore. running FF 86.0

While signed into my banks web sight I cannot highlight, cut or paste anymore. running FF 86.0 If I switch to other browsers it works. Seen this problem on other pages al… (read more)

While signed into my banks web sight I cannot highlight, cut or paste anymore. running FF 86.0 If I switch to other browsers it works. Seen this problem on other pages also

Asked by Dee 15 hours ago

Last reply by cor-el 7 hours ago

Remove autofill suggestion from Address Bar

Hello, Sorry if this is a re-post in a way but i needed help. Now, the issue is i am of course a big YouTube user and when i enter 'y', 'yt' or any other combination to g… (read more)

Hello,

Sorry if this is a re-post in a way but i needed help. Now, the issue is i am of course a big YouTube user and when i enter 'y', 'yt' or any other combination to get to youtube.com my web address bar always comes up with this website as my first preference for some reason?

https://yoursay.sa.gov.au/

Now, i have tried clearing my cache, website data, search history, cleared everything and even uninstalled and reinstalled Firefox. This site is most certainly not in my bookmarks. How do i permanently remove it form my auto fill data?

I have these stats if it helps:

Firefox version 68.0 64 Bit windows 10 Home Standard Browser Privacy

Any and all help will be greatly appreciated.

Thank you.

Asked by overlord1999evil 21 hours ago

Last reply by overlord1999evil 10 hours ago

Firefox can't load some websites but other browsers can in Windows 10 (version 20H2)

Dear Community, I have problem with my Firefox version 86.0 (64-bit). I have Windows 10 20H2 64-bit operating system. Firefox can't load some websites. For example I can… (read more)

Dear Community,

I have problem with my Firefox version 86.0 (64-bit). I have Windows 10 20H2 64-bit operating system. Firefox can't load some websites. For example I can load https://allegro.pl/ but I have problem sometimes with this website: https://allegro.pl/myaccount/newpayments_incoming.php

If you go there and use F5 key on keyboard (refresh website) sometimes this can't load. On other browser I don't have this issue. This very frustrated me because I can't work. On Windows 10 1909 on older machine (another computer) I don't have this issue with my firefox (this sam 86.0 version). So this is probably problem only with Windows 10 20H2.


Steps to reproduce:

1) Open new tab and go here: https://allegro.pl/myaccount/newpayments_incoming.php 2) Log in to your account for Allegro website (without account you can't load website) 3) When website loads normally you must refresh this website (F5 key on keyboard) few times (you must be patient, sometimes this can take some time) 4) When website can't load or it's load partly you can see that this stops loading when it try connect to analytics.google.com so I think that it is very strange behavior.

On other browsers on Windows 10 20H2 version this website works without issue. Only with Firefox I have a problem. On Windows 10 1909 version on another machine I can't notice this issue. Also on Ubuntu I don't have any problems with this website with firefox.

Can you fix it? I can't work on my computer with Windows 10 20H2 system. I musted to switch to another browsers (Google Chrome, Microsoft Edge). I contacted with owner of the website but this is not the first problem with Firefox on Windows 10 20H2 so you should fix it. I remember that I had some similar problems on another websites but I don't remember what was address for these websites.

Actual results:

Sometimes I can't load this website on Windows 10 20H2 64-bit: https://allegro.pl/myaccount/newpayments_incoming.php

When website can't load or it's load in a part you can see in the bottom of the browser that this stops when it try connect to analytics.google.com so it is very strange behavior.

This can be not problem only with this website.

Expected results:

I should load this website always: https://allegro.pl/myaccount/newpayments_incoming.php


I hope that you can fix it.

Asked by Peter 1 day ago

Last reply by FredMcD 10 hours ago

Videos won't play since Firefox update to latest version

Hi, I have already read some topics on this matter, and here's what I have done : Cleared cookies Cleared Firefox cache Disabled µBlock Origin My videos were playing… (read more)

Hi, I have already read some topics on this matter, and here's what I have done :

  • Cleared cookies
  • Cleared Firefox cache
  • Disabled µBlock Origin

My videos were playing fine, but since the Firefox update to 86.0, no videos are playing at all. This is valid for all sites : Twitter, YouTube, Facebook, etc. NO VIDEOS AT ALL !

Thanks in advance for your help.

Asked by Jose de la Mancha 18 hours ago

Last reply by Jose de la Mancha 11 hours ago

Error connecting to server.

i cant log in to https://www.tdcardservices.com/?product=TDBANK even explorer did not work, i went to google chrome and was able to log in, i have had the same problem at… (read more)

i cant log in to https://www.tdcardservices.com/?product=TDBANK even explorer did not work, i went to google chrome and was able to log in, i have had the same problem at Ambetter insurance web site. how do i fix this problem ?? wth my old firefox never had this problem.. i have firefox 85 and windows 7. thanks i hope someone knows what wrong.

Asked by ronnb6 14 hours ago

Video on Netflix, Prime and Disney plus not playing, other video working for firefox on Mac

Hello, I am unable to play certain video on Firefox version 86 on my Macbook Pro 13-inch, 2017, running Big Sur 11.3 Beta (20E5196f), which I just updated my system to t… (read more)

Hello,

I am unable to play certain video on Firefox version 86 on my Macbook Pro 13-inch, 2017, running Big Sur 11.3 Beta (20E5196f), which I just updated my system to today. These sites are working in Safari I tried installing the previous Firefox version, version 85, these sites worked on this version! This problem only occurs on Netflix, Prime and Disney Plus. Other video sites like Youtube and Crave TV are working. This same problem occurred a few days ago, before I updated my computer, but I was able to resolve it by clearing cookies and cache in firefox, this no longer works.

On Netflix, preview videos that appear when hovering over a selection do play, but when trying to play an actual title I get error code f7121-1331 On Prime I get a message saying We're experiencing a problem playing this video. For assistance, please go to www.primevideo.com/help. On Disney Plus I get error code 83

I have tried on the advice of other posts to clear cache and cookies, disable all add-ons, checking if certain media options are enabled in About:config, restarting my computer and firefox, and resetting Firefox twice. None of these have worked for me.

The only thing that worked was installing and using the previous Firefox version 85.

Asked by sprysunka 1 day ago

Last reply by TyDraniu 18 hours ago

Getting logged out of Youtube on Firefox

Hi, I have been having trouble remaining logged in at the Youtube website. I go to the Youtube.com main page and click "Sign In." It logs in using my Google account. Howe… (read more)

Hi, I have been having trouble remaining logged in at the Youtube website. I go to the Youtube.com main page and click "Sign In." It logs in using my Google account. However, if I click on any video on the home page, I am logged out again. I have tried signing in and signing out of Google. I tried clearing my cache and cookies. I also used the "Refresh Firefox" option in Firefox settings and I still have the problem. Is there any way to fix this? Thank you in advance. I am using Windows 10 for my OS.

Asked by IcyEscape 1 day ago

Can't choose between dark mode and normal mode

For some website, such as 少数派 , support both the dark and the normal mode. My Windows system setting is dark mode, so in Edge, this website deliver a dark theme, but in F… (read more)

For some website, such as 少数派 , support both the dark and the normal mode. My Windows system setting is dark mode, so in Edge, this website deliver a dark theme, but in Firefox, it always display a normal mode----white backgroud and black text, I have tried reinstall Firefox, try other edtion of Firefox such as the Nightly, but none of them make help. What should I do? Thanks!

Asked by 2169755947 1 day ago

the email website of my ISP allows signoff via a javascript file that opens a window with a yes and no button. The window does not open in FireFox. it opens in Edge.

OK. I use Buckeye Express as ISP. I have a Buckeye email address. There is a Buckeye URL address that allows me to see my email online. To sign out of my web buckeye acco… (read more)

OK. I use Buckeye Express as ISP. I have a Buckeye email address. There is a Buckeye URL address that allows me to see my email online. To sign out of my web buckeye account i go to a menu that has a Sign Out link. The address of the link is javascript:funSignout(). I can search the code on the webpage and find the link.

However when I click the link in the email program, the Sign out Window does not open in FireFox.

The sign out window has two buttons and a message: Do You Really Want to Sign Out? YES or NO. you have to click YES to sign out of my email address. I can get out of my email address by closing the FireFox Browser. Then I can go to the URL address and sign in to my email address again. If I do not close FireFox When I go back to Buckeye Mail, I am already signed in.

So the javascript window does not open in FireFox 86.0. If I use EDGE or CHROME, the window opens. I can click YES and sign out. I have enabled popup windows but the popup is generated by javascript on the website. But the window doesn't open. This is a relatively new problem. Firefox 86 (64 bit). Help

Asked by Jay 1 day ago

Last reply by cor-el 1 day ago

Extra words on web pages

Often when I open a web page, I have extra words showing, programming words from scripts perhaps, that should not be visible. Often these cover things I do want to see. … (read more)

Often when I open a web page, I have extra words showing, programming words from scripts perhaps, that should not be visible. Often these cover things I do want to see. I've slogged through several upgrades of Firefox but it never seems to get fixed.

This happens only on Firefox; it doesn't appear on Chrome or other browsers I've used, and it isn't isolated to one or two websites, though it doesn't happen on every website. Images attached to illustrate.

Asked by rosawood 1 day ago

Last reply by cor-el 1 day ago