Showing questions tagged: Show all questions
  • Archived

Numbers are showing up as squiggles, I thought it was another lang at first, but it doesn't seem to be. If I copy and paste the squiggle i can see the number

When working on a site I noticed I'm seeing what looks like squiggly lines for the dates. The created date is - 3/31/2020 and the start date is - 4/2/2020. But for some… (read more)

When working on a site I noticed I'm seeing what looks like squiggly lines for the dates. The created date is - 3/31/2020 and the start date is - 4/2/2020. But for some reason its shows the way it does in the attached image. I also noticed that its not showing formatting for Portuguese. Everything seems fine in Chrome on the mac, and Firefox for Windows 10.

Asked by jjsilas 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Archived

Most web pages are now displaying squares with question marks! Installed Mac OS Catalina several days ago, but this just started yesterday. HELP!

Most web pages are now displaying squares with question marks! Installed Mac OS Catalina several days ago, but this just started yesterday. HELP! Attaching a screen shot … (read more)

Most web pages are now displaying squares with question marks! Installed Mac OS Catalina several days ago, but this just started yesterday. HELP! Attaching a screen shot

Asked by marci2 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Archived

I am not sure why is the Firfox only browser which do not show burmese font correcty ?

I have tried myself to create a website with some burmese font. But found a lot of burmese sites are embeded the font but still Firefox is the only one browser which cann… (read more)

I have tried myself to create a website with some burmese font. But found a lot of burmese sites are embeded the font but still Firefox is the only one browser which cannot show correctly. I like to know why and is there any way to solve this ? Now on mac NOTO SAN is include and we do not need to install any of burmese font but still Firefox is expection. Seems like Firefox is leaving burmese people. I mean we have other browsers like chrome and safari but Firefox used to be the one and only application for us.

Asked by mrzay 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Archived

My full web browser is showing boxes within a number rather than font.

I'm not able to see any of text or description. All i can see is small boxes & numbers inside the box. Please help me resolve this problem. If possible tell me the st… (read more)

I'm not able to see any of text or description. All i can see is small boxes & numbers inside the box. Please help me resolve this problem. If possible tell me the steps. Thank You..!

Asked by pranaypandit1998 1 year ago

Last reply by McCoy 1 year ago

  • Archived

Font on webpage changed without reason, can't fix it

I wanted to use my webmail but noticed that my fonts over the entire page have changed. I tried to fix it with these tips and tried to zoom in/out but it didn't fix it. W… (read more)

I wanted to use my webmail but noticed that my fonts over the entire page have changed. I tried to fix it with these tips and tried to zoom in/out but it didn't fix it. When I enabled the box that pages can use their own fonts than it was normal but then another page was wrong. It just moved the problem. I have no clue what I can do else?

this is what I've tried without succes https://support.mozilla.org/nl/kb/lettertypen-en-kleuren-die-websites-gebruiken-wijzigen?as=u&utm_source=inproduct

In Safari I have no issues just in Firefox. I tried to clean the cookies, restart Safari, restart computer, re-installed Firefox but still could not fix it. I tried add-ons for fonts en when I enable it, again it looks fine on this site but wrong on the other site.

I'm desperate...

Regards Els

Asked by poisonfrogs 1 year ago

Last reply by poisonfrogs 1 year ago

  • Solved
  • Archived

After upgrade to 73.0 some fonts are not rendering or cascading to next font-family definition like other browsers.

On my cPanel login page, the body font-family definition is being overridden by an inline style body { font-family: "Gotham SSm A", "Gotham SSm B", "Gotham", Arial; }. … (read more)

On my cPanel login page, the body font-family definition is being overridden by an inline style

body { font-family: "Gotham SSm A", "Gotham SSm B", "Gotham", Arial; }.

"Gotham SSm A", "Gotham SSm B", and "Gotham" are not defined elsewhere inline or any linked style sheet. Every other browser on my Macbook (OSX Catalina) displays the page with the body font as Arial, skipping over the Gotham variants. Firefox seems to be trying to find them or is displaying boxed ? marks in place of missing glyphs. It is a nuisance really, I can just not use Firefox or defeat the inline override for login page because it does not occur on cPanel once logged in. But the glitch is there and I would like to know where it is coming from if possible. Gotham font is present and active on my Macbook as well, but not Gotham SSm A and B (ScreenSmart)...

Asked by Keith Bloom 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Archived

Fonts are weird.

Some of the letters are weird. the lowercase c looks like a lowercase o and the lowercase. The lowercase j looks like a capital J and the lowercase i looks like a capital… (read more)

Some of the letters are weird. the lowercase c looks like a lowercase o and the lowercase. The lowercase j looks like a capital J and the lowercase i looks like a capital I c = o i = I j = J

Asked by AmTurtle 1 year ago

Last reply by crankygoat 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Font rendering on a specific website

Hello, I have a trouble with font rendering on one specific website - https://www.checkpoint.com. Text on this site looks quite ugly (see font01.png). But if I open "Web … (read more)

Hello,

I have a trouble with font rendering on one specific website - https://www.checkpoint.com.

Text on this site looks quite ugly (see font01.png).

But if I open "Web Developer" -> "Inspector" -> "Fonts" -> "All fonts on page", then I can see the text renderred correctly in the preview field (see font02.png).

So text uses "DIN WXX Regular" font, but I do not understand, why Firefox cannot render it on the web page in the same manner as in the Developer tools?

Any clue how to fix it?

Browser: Firefox 68.2.0esr (64-bit) OS: Debian Bullseye

Thanks Zbynek

Asked by Zbynek Michl 1 year ago

Answered by Zbynek Michl 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Some fonts not displaying correctly

Hi all, On some sites (I think it has something to do possibly with code snippets because these always display incorrectly) Firefox is showing this illegible font as per… (read more)

Hi all,

On some sites (I think it has something to do possibly with code snippets because these always display incorrectly) Firefox is showing this illegible font as per the screenshot. I've also attached a Chrome screenshot to show how it should be displaying. I have not been able to find a fix online for this. I have done the suggestions of clearing cache, checking font settings etc that I could find in the options, but made no difference. Please could anyone help? It's driving me mad because I can't make out the font at all!

Michael.

Asked by Michael 1 year ago

Answered by Michael 1 year ago

  • Archived

My fonts are getting displayed oversaturated only on Firefox, anyone knows how to fix this?

Hi, I'm just working on a new website, and I noticed something odd that happens only when I open the site via Firefox. On browsers like Safari and Chrome the rgb hex colo… (read more)

Hi, I'm just working on a new website, and I noticed something odd that happens only when I open the site via Firefox. On browsers like Safari and Chrome the rgb hex colour looks identical as in Adobe Photoshop or Apple Pages, where I created content, but Firefox seems to oversaturate the fonts quite nasty for some reason.

I attachted you a screenshot where it should be very visible. If this is a bug, is it possible to get this fixed soon? I don't really want to put a warning on my website for Firefox users if possible.

Asked by benjamin.kepinger 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Archived

Why is Firefox rendering pages with the "Last Resort" font replacing some or all text? Chrome and Safari are not having this issue.

I recently had a font management program affect the fonts on my computer in an unexpected and unwanted manner. Immediately after this happened Firefox was no longer rende… (read more)

I recently had a font management program affect the fonts on my computer in an unexpected and unwanted manner. Immediately after this happened Firefox was no longer rendering type correctly on a number of webpages. Some were completely compromised with "Last Resort" (i.e., rounded boxes with question marks for each character) replacing all text, and some with only certain portions affected. At the time I did not check other browsers to see if/how they were affected.

I replaced/reinstalled the Mac system fonts, and reinstalled around 90% of the additional fonts that I've collected over the years, however, Firefox was still having issues. At this point I uninstalled Firefox and pulled down a fresh copy, cleared all caches, and checked both Chrome and Safari. Firefox is still not working correctly and the other two browsers show no sign of the problem (if they ever had it all). Attached are screen shots of my My Yahoo! page in Chrome and Firefox showing the results of the issue.

I would really love to keep using Firefox, but this problem would be a deal breaker.

Cheers Randy

Asked by coloinnyc 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Archived

Fonts look weird

Hi. I have a website I'm working for as a content manager. I always used Chrome but recently I started using Mozilla and immediately noticed the difference. Fonts on a w… (read more)

Hi. I have a website I'm working for as a content manager. I always used Chrome but recently I started using Mozilla and immediately noticed the difference. Fonts on a website look not as smooth as in Chrome. I wonder what are my options to fix this. Website link: https://primesound.org/ Screenshot with comparison attached.

Asked by luisprime 2 years ago

Last reply by FredMcD 2 years ago

  • Archived

Accented characters appear with extra accent mark: ´á ´é ´í ´ó ´ú (intermittently).

After Firefox has been open more than a few minutes, usually with at least two or three windows and/or tabs open, when I try to type accented characters (á, é, í, ó, ú Á … (read more)

After Firefox has been open more than a few minutes, usually with at least two or three windows and/or tabs open, when I try to type accented characters (á, é, í, ó, ú Á É Í Ó Ú) they come out with an extra accent mark preceding the accented letter (´á ´é ´í ´ó ´ú). I usually have a WebWhatsApp window open.

This doesn't happen in other browsers or other programs that take text.

At the same time, the Ctrl+F (for find) function stops working. If I close all of the windows, and attempt to reopen Firefox, I get an error that says that Firefox is still running, and do I want to close it? I say yes, and it closes. And for a short or longer while, the problems go away. Then they come back.


Using Spanish (Mexico) language and Latin American keyboard, with Español (Mexico) language pack installed.

Lenovo Flex 3 -1570 laptop, Windows 10 Home v. 1803 . Updated Firefox Quantum 66.0.5. Had Firefox "optimized" a few times by my Lenovo tech support subscription service. No effect.

Asked by bergepet 2 years ago

Last reply by FredMcD 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Characters not displaying correctly

In attachment 3 samples of webpages with characters not displaying correctly. The option 'allow pages to choose their own fonts' is checked. When I go to about:config an… (read more)

In attachment 3 samples of webpages with characters not displaying correctly.

The option 'allow pages to choose their own fonts' is checked.

When I go to about:config and set the option gfx.downloadable_fonts.enabled to False, I can read the sites but (of course) all fonts are replaced with my fonts.

Is there another way to fix this, please?

Asked by Jan_S 2 years ago

Answered by McCoy 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Font appears messed up only on Mozilla, only on one PC

Hello! So, I was working on a new blog on which I'm using the Rubik font from Google fonts. Everything was fine for several days, but today, after working for some time o… (read more)

Hello!

So, I was working on a new blog on which I'm using the Rubik font from Google fonts.

Everything was fine for several days, but today, after working for some time on it, the font just got messed up randomly (see attached image).

I added the font on a different, testing site and it shows messed up there as well, so it's not something website related.

Now, the shocking part is that it gets messed up only on Mozilla and only on the Mozilla browser that's on my Desktop PC.

I asked a friend to check it out and I also checked it out on my laptop, and the font is fine on other Mozilla browsers, as well as other browsers.

Other fonts from other websites are fine as well.

What troubleshooting I performed:

- Checked the font with Inspect Element, as it's shown here: https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Tools/Page_Inspector/How_to/Edit_fonts and the font is set up correctly;

- Deleted the whole history since the beginning of time (cookies, cache, everything);

- Closed and opened Firefox again;

- Opened Mozilla in Safe Mode (hardware acceleration is disabled by default in safe mode);

- Restarted my PC;

- Uninstalled Mozilla as it shows here - https://support.mozilla.org/en-US/kb/uninstall-firefox-from-your-computer. Deleted the profile folder and everything.

- Installed a fresh copy again with no add-ons, no nothing.

Nothing worked. That font is still messed up on Mozilla, on this PC.

It doesn't make any sense, especially since it went nuts randomly without a particular reason.

Does anyone have an idea of what could be the problem and how to fix it?

Any help would be appreciated!

Thanks!

Asked by Radu_B 2 years ago

Answered by jscher2000 2 years ago

  • Archived

Numbers showing in Hindi font- can't change despite reinstalling or removing profiles

Firefox restarted and then as default, all the numbers are showing up in the Hindi font. Nothing seems to be wrong or different in the profiles, or preferences, or config… (read more)

Firefox restarted and then as default, all the numbers are showing up in the Hindi font. Nothing seems to be wrong or different in the profiles, or preferences, or config I've reinstalled it several times, deleted all support files, and still no change

Asked by reggieor 2 years ago

Last reply by FredMcD 2 years ago

  • Archived

Japanese characters are not showing in Firefox

I am having a problem with viewing Japanese page like www.yahoo.co.jp in Firefox. Japanese characters are showing as square boxes with hex code and unreadable. But in oth… (read more)

I am having a problem with viewing Japanese page like www.yahoo.co.jp in Firefox. Japanese characters are showing as square boxes with hex code and unreadable. But in other browsers IE and Chrome, Japanese characters are displaying correctly. I had already tried refresh Firefox and change font for Japanese but it didn't work.

The following are system information :

 OS:Windows 7 32bit
 System Locale:English(US)
 Firefox ESR 60.2.2 en-us

Please. Can anyone help me to solve this problem?

Asked by sannaiton 2 years ago

Last reply by sannaiton 2 years ago

  • Solved
  • Archived

unchecking "Allow pages to choose their own fonts, instead of your selections above" has no effect

MSI GE72 2QF Apache Pro notebook (stock) Windows 10 Pro Firefox 63.0.3 I recently reinstalled Windows 10 and Firefox. Before the reinstall, unchecking this box had an imm… (read more)

MSI GE72 2QF Apache Pro notebook (stock) Windows 10 Pro Firefox 63.0.3

I recently reinstalled Windows 10 and Firefox. Before the reinstall, unchecking this box had an immediate visible effect. Now, as can be seen in the screenshot, it doesn't.

So far I've tried: - "refreshing" Firefox to defaults and unchecking the box again, - going into "about:config" and changing the value of "browser.display.use_document_fonts" to "0"

Neither of these things worked.

On my other two computers, one of which was bought new less than three weeks ago, unchecking the box does what it's supposed to do.

Asked by rontarrant 2 years ago

Answered by cor-el 2 years ago