On Aug 14th 11 PM ET/Aug 15th 03:00 UTC, due to scheduled Firefox Account server maintenance, users may not be able to sign in or create a new subscription. This is expected to last approximately 30 minutes. Status updates can be found at https://status.vpn.mozilla.org or https://status.relay.firefox.com.

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Migrated Firefox to new Mac. Firefox will not connect to web for about a minute then works fine.

  • 2 replies
  • 1 has this problem
  • 3 views
  • Last reply by Bill Clark

more options

Recently bought a new Mac Studio running mac os 12.4. Migrated FireFox from old mac. Firefox version 102.0 will not open anything for about a minute. Message says transferring from a web page but nothing happens. Sometime it says “cannot find server.” Firefox on my other older mac on same network works fine as does Safari on new Mac Studio. Once delay period over all work well.

Recently bought a new Mac Studio running mac os 12.4. Migrated FireFox from old mac. Firefox version 102.0 will not open anything for about a minute. Message says transferring from a web page but nothing happens. Sometime it says “cannot find server.” Firefox on my other older mac on same network works fine as does Safari on new Mac Studio. Once delay period over all work well.

All Replies (2)

more options

Hi Bill, What you're experiencing is not normal behaviour. First, let's try refreshing Firefox. This will purge a lot of your Firefox files, while retaining most of your personal data. For instructions, check out the following article: Refresh Firefox - reset add-ons and settings

Helpful?

more options

Chris, I reset Firefox as instructed. Worked for awhile. Then I added an Ad blocker and it failed again. Turned off the ad blocker but still failed. Reset Firefox again and worked fine with different ad blocker. Later in the day I returned to my Mac and it failed again. Today it's working fine again with AD Blocker Ultimate still running. Hope it continues. No confidence in continued trouble free operation. This is so weird because Safari works fine so network is OK.

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.