Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Multi-account Containers plugin prevents pages from loading

  • 4 replies
  • 1 has this problem
  • 9 views
  • Last reply by cor-el

more options

System Information

  • Firefox: version 86.0
  • Hardware: Dell XPS 13 9370
  • OS: Manjaro Linux x86_64
  • DE: XFCE
  • CPU: Intel i7-8550U (8) @ 4.000GHz
  • GPU: Intel UHD Graphics 620
  • RAM: 16GB
  • Multi-account containers: 7.3.0
  • I use Pihole hosted on an RPi.

Problem

For the last few versions, opening Firefox would result in no pages loading. The tabs would keep spinning with no result.

I've disabled plugins to find the cause, and have found that I can't reproduce this issue with no plugins enabled, but can reproduce this issue with only the Firefox Multi-account containers plugin enabled.

This problem also doesn't happen if I delete rm -rf ~/.cache/mozilla/firefox/*.default-release before starting Firefox, even with the plugin enabled.

When I have this problem, I can disable the Firefox Multi-account containers plugin to get the tabs to load, and then re-enable it. This implies the plugin is somehow blocking the tabs from loading.

Thank you for taking the time to read this question. Let me know if you would like any more information.

Chosen solution

If you have a problem with an extension then you need to contact its creator for support.

Read this answer in context 👍 0

All Replies (4)

more options

Chosen Solution

If you have a problem with an extension then you need to contact its creator for support.

Helpful?

more options

The creator is Mozilla, which is why I opened an issue here. Should I open an issue on the GitHub instead?

Edit: I see that's listed on the plugin page. Opened an issue: https://github.com/mozilla/multi-account-containers/issues/1985 Thanks for your time

Modified by rubenwardy

Helpful?

more options

The creator is Mozilla, which is why I opened an issue here. Should I open an issue on the GitHub instead?

Edit: I see that's listed on the plugin page. Opened an issue: https://github.com/mozilla/multi-account-containers/issues/1985 Thanks for your time

Helpful?

more options

You're welcome

Note that when you post a reply that contains external links or special numbers that trigger anti-spam measures on this forum then this reply needs to be examined and approved by a moderator, so there can be a delay before your reply appears.

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.