On Aug 14th 11 PM ET/Aug 15th 03:00 UTC, due to scheduled Firefox Account server maintenance, users may not be able to sign in or create a new subscription. This is expected to last approximately 30 minutes. Status updates can be found at https://status.vpn.mozilla.org or https://status.relay.firefox.com.

ძიება მხარდაჭერაში

თავი დაიცავით თაღლითობებისგან. ჩვენ არასდროს მოგთხოვთ სატელეფონო ნომერზე დარეკვას, შეტყობინების გამოგზავნას ან პირადი მონაცემების გაზიარებას. გთხოვთ, გვაცნობოთ რამე საეჭვოს შემჩნევისას, „დარღვევაზე მოხსენების“ მეშვეობით.

Learn More

Images not showing on website social media plugin - except in safe mode - help?

  • 1 პასუხი
  • 1 მომხმარებელი წააწყდა მსგავს სიძნელეს
  • 113 ნახვა
  • ბოლოს გამოეხმაურა firefox964

We are using a social media plugin to display the last 4 facebook posts on our own site Kallen Web Design site and on many other websites we have created. The plugin is https://www.powr.io/plugins/social-feed/. Until Firefox 80.0 came out, it always displayed fine. Now with version 80.0.0 and 80.0.1, the posts display but the images do not display.

When I start firefox in safe mode, the images display. In regular mode, with all add-in's disabled, and enhanced protection turned off, and facebook container turned off, they still do not display. I'm stumped. Can anyone figure out what is going on?

We are using a social media plugin to display the last 4 facebook posts on our own site [https://www.kallenweb.com Kallen Web Design site] and on many other websites we have created. The plugin is [https://www.powr.io/plugins/social-feed/ https://www.powr.io/plugins/social-feed/]. Until Firefox 80.0 came out, it always displayed fine. Now with version 80.0.0 and 80.0.1, the posts display but the images do not display. When I start firefox '''in safe mode, the images display'''. In regular mode, with '''all add-in's disabled, and enhanced protection turned off, and facebook container turned off''', they still do not display. I'm stumped. Can anyone figure out what is going on?

ყველა პასუხი (1)

Forgot to add safe mode screen capture.