次のタグが付けられた質問を表示: すべての質問を表示
  • アーカイブに保管済み

YouTube player preferences not being saved.

Just recently I noticed that Firefox 83.0 is no longer retaining my viewer settings in YouTube. Specifically the theater mode and autoplay settings. I can set it to theat… (続きを読む)

Just recently I noticed that Firefox 83.0 is no longer retaining my viewer settings in YouTube. Specifically the theater mode and autoplay settings. I can set it to theater mode, and turn off autoplay, and the next time I start Firefox, they are back to their defaults (autoplay on, compact viewer). At first I thought it was a YouTube issue but have tried it on Chrome and Chromium and both browsers save my settings. I'm running ArcoLinux 5.9.10 with I3 WM on both my desktop and laptop. I have both reset and re-installed FF with no change.

1 年前 に erik45 が質問

1 年前 に erik45最後の返信

  • 解決済み
  • アーカイブに保管済み

Firefox logs me out of YouTube and gets an error when loggin in.

I recently have a new laptop (Dell Inspiron 15 3593) & installed Firefox. Every time I watch a video on Youtube and click on the logo to return home, I get logged out… (続きを読む)

I recently have a new laptop (Dell Inspiron 15 3593) & installed Firefox. Every time I watch a video on Youtube and click on the logo to return home, I get logged out and when i try to login I get this “'405. That’s an error.” message. I tried doing the same thing with the other browsers (Google Chrome & Microsoft Edge) & they work perfectly. I also tried reinstalling Firefox but still the issue is the same & Firefox on my old laptop doesn’t have this issue. Can anyone help me with this one?

1 年前 に j.bi2k01 が質問

1 年前 に j.bi2k01 が回答

  • アーカイブに保管済み

Can't login to YouTube, Error 405

Hello. I am having the same issue as another user, but they flagged their question as solved so I'm making a new one just in case. I can't login properly to YouTube, only… (続きを読む)

Hello. I am having the same issue as another user, but they flagged their question as solved so I'm making a new one just in case.

I can't login properly to YouTube, only in Firefox, even after clearing cache and cookies and disabling add-ons/running safe mode. I can login to my Google account, view my playlists and recommended videos (although the main page with recommendations only shows 5 lines of videos and when scrolling further is not loading). I can't make any edits, for example add videos to the "Watch Later" playlist, that require a login. When I click login, Google shows the 405 error "The request method GET is inappropriate for the URL /youtubei/v1/browse/edit_playlist. That’s all we know." or with other URL, depending on the action taken.

What can I do? Thank you.

1 年前 に yana k が質問

1 年前 に sites最後の返信

  • 解決済み
  • アーカイブに保管済み

Firefox can't load youtube settings.

Firefox can't load youtube settings, instead show endless preloader animation. Win 10 FF 78.0.2 64bit I cleaned the cookies, tried safe mode, tried to delete all plug-ins… (続きを読む)

Firefox can't load youtube settings, instead show endless preloader animation. Win 10 FF 78.0.2 64bit

I cleaned the cookies, tried safe mode, tried to delete all plug-ins, tried to delete the browser profile, I reinstalled Firefox - no result.

What should I do?

2 年前 に doomedseer が質問

2 年前 に cor-el が回答

  • アーカイブに保管済み

weird bug or my firefox got hacked?

A week ago installed fresh win 10, downloaded Firefox, logged in my firefox account. got my bookmarks, password and other good stuff synced in and at some point i recogni… (続きを読む)

A week ago installed fresh win 10, downloaded Firefox, logged in my firefox account. got my bookmarks, password and other good stuff synced in and at some point i recognized that my Youtube dosen't work right(issue exist only in Firefox, only on 1 PC)so here is a deal: I log in my google accout, open youtube page, it shows my subscriptions, recomended, playlist and other stuff except notifications, and if i like a video it dosen't add to "liked videos" playlist, in fact i can't manage any playlists at all and if i update a page it shows that i'm no longer loged in and i can't log out ither because page dosen't look like it should(simply not showing UI for account managment, only "dark theme","language" and other crap related to page) in Opera and even Edge everything works like intended. I used win. defender and other anti-virus soft to scan my PC - found nothing, there is no addons or anything like that, i completly removed evrything Mozila related and instaled it back - dosen't fix anything.

1 年前 に Aleksey が質問

1 年前 に cor-el最後の返信