Mozilla サポートの検索

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

このスレッドはアーカイブに保管されました。 必要であれば新たに質問してください。

After automatic update of Firefox 3.6, it is now running VERY slowly!

  • 9 件の返信
  • 58 人がこの問題に困っています
  • 1 回表示
  • 最後の返信者: AnonymousUser

more options

After having Firefox automatically update itself on June 22, 2010, it is now running VERY slowly for me, and is taking a LONG time (10-15 minutes) to even open!

This happened

Every time Firefox opened

== Yesterday,Tuesday, June 22, 2010

After having Firefox automatically update itself on June 22, 2010, it is now running VERY slowly for me, and is taking a LONG time (10-15 minutes) to even open! == This happened == Every time Firefox opened == Yesterday,Tuesday, June 22, 2010

すべての返信 (9)

more options

I installed 3.6.4 on XP June 23 and had much the same experience, except Firefox 3.6.4 never finished opening, even after nearly an hour, and brought my entire system to an excruciatingly slow crawl, even though pgm mgr showed FF getting 0% and system idle with 97-98. This happened twice with a reboot in between. Finally had to roll back to a previous restore point and all is fine now, except--no new version of Firefox. I'll wait to see more feedback about 3.6.4 before trying to install again.

more options

I am having the same problem!

more options

Mine is also slow after the update to 3.6.4. Very slow

more options

I'm experiencing the same problem after the update.

Is anyone else opening Firefox and finding that entire screen is gray?

more options

Firefox is very slow sometimes now(since the update), I have to use IE sometimes when pages just wont load.

more options

I noticed at first that flash video was more slow and unresponsive after a firefox update, also that my laptop CPU fan was running much more than usual and CPU usage was relatively high.

In the release notes for this update it appears that there's now some kind of security wrapper around embedded objects, I've switched to another browser in the meantime (temporarily); hopefully the fault can be rectified.

more options

Now using 3.6.6 and is slower than molasses. Loading takes forever if at all.

more options

Firefox slow load - same problem - but once loaded runs OK; however, when I go offline and close it but come back about a hour later, same slow load, even tho I have set it to delete all cookies and temp pages on log-off.

more options

I am having similar problems after upgrading to 3.6.7. My CPu usage spikes to 60-70% and everything slows to a crawl. I think I'll try restoring to a previous version or go back to using Chrome. Any suggestions would be appreciated.