On Aug 14th 11 PM ET/Aug 15th 03:00 UTC, due to scheduled Firefox Account server maintenance, users may not be able to sign in or create a new subscription. This is expected to last approximately 30 minutes. Status updates can be found at https://status.vpn.mozilla.org or https://status.relay.firefox.com.

Mozilla サポートの検索

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

このスレッドはアーカイブに保管されました。 必要であれば新たに質問してください。

Zakaj se avtomatsko odpirajo vsi naslovi iz speed dial in se zabaše firefox ?

  • 5 件の返信
  • 1 人がこの問題に困っています
  • 9 回表示
  • 最後の返信者: Lan

more options

Kar samo se odpirajo zavihki. Brišem zgodovino, pa se ponavljodpiranje

Kar samo se odpirajo zavihki. Brišem zgodovino, pa se ponavljodpiranje
添付されたスクリーンショット

すべての返信 (5)

more options

Pozdravljeni,

kdaj točno se strani odprejo?

Lan

more options

Firefox je počasen, trenutno sem izklopil Speed dial, pa je bolje, strani se več samostojno ne odpirajo (oz. firefox se sam odpira večkrat) Mogoče je moteča kakšna nastavitev v FVD Speed dial ?

more options

Če prav razumem, uporabljate razširitev FVD Speed Dial? Ali se strani odpirajo ob kakšnih vaših dejanjih ali ob povsem naključnih trenutkih?

more options

FVD Speed Dial uporabljam v firefoxu in chromu-tu deluje čisto normalno in hitro. Pri firefoxu pa takoj, ko ga zaženem se samodejno odpirajo shranjeni naslovi in jih vidim v opravilni vrstici. Pred 14 dnevi sem zaradi tega pojava ponovno naložil firefox, dodal razširitev FVD Speed Dial, ponovno uredil najbolj uporabljene naslove, ampak ta neprijetnost se ponavlja. Pri starejših verzijah firefoxa se to ni dogajalo. Če izklopim FVD Speed Dial je boljše, imam pa občutek, da po verziji 57 firefox dela počasneje. LP Marjan

more options

Če se kopica strani odpre, ko zaženete Firefox, ste prepričani, da strani niso nastavljene kot domače strani (torej, da polje domače strani v možnostih ne vsebuje česa kot www.youtube.com|www.youtube.com|www.youtube.com|www.youtube.com|www.youtube.com)?

Težavo, kakršnakoli že je, boste sicer skoraj gotovo odpravili z osvežitvijo Firefoxa, hitrim postopkom, ki bo odstranil dodatke in ponastavil nastavitve. Nato znova namestite Speed Dial in če je težava kaka pokvarjena nastavitev, je ne bo več.

Lan