Mozilla サポートの検索

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

このスレッドはアーカイブに保管されました。 必要であれば新たに質問してください。

cant access some urls, ubuntu firefox does, no obvious network probs, reinstalled XP, reinstalled firefox, checked DNS settings, tried Website wont load FAQ

  • 返信なし
  • 2 人がこの問題に困っています
  • 11 回表示
more options

Some websites are inaccesible. eg microsoft, trendmicro, adobe update, and many more

I noticed it first when I needed EFAT drivers from Microsoft. I Could'nt access the site. Subsequently I have discovered other sites with similar problems.

two of my XP machines are exhibiting this problem. BUT one XP netbook is'nt. my Linux Ubuntu 12.04 boxes are not affected.

The error I get is " Server not found at [insert url here] "

I can access google, ebay, facebook, my website, most other websites, both HTTP:// and HTTPS:// I cannot see what the difference between access and no access is.

My network is working fine and I can access these unobtainable websites using Linux running Firefox on this network but not on the XP machines with any web browser I have tried. Its not AFICS a virus on the two machines. I have isolated one machine from the network, and re-installed XP from CD, installed fresh Firefox, and while isolated from the rest of the intranet, connected to the internet Still problem exists. I have tried different DNS servers, I have changed the adsl router to a different manufacturers router and still the fault exists.

I am at my wits end here. Any help appreciated. thanks

Some websites are inaccesible. eg microsoft, trendmicro, adobe update, and many more I noticed it first when I needed EFAT drivers from Microsoft. I Could'nt access the site. Subsequently I have discovered other sites with similar problems. two of my XP machines are exhibiting this problem. BUT one XP netbook is'nt. my Linux Ubuntu 12.04 boxes are not affected. The error I get is " Server not found at [insert url here] " I can access google, ebay, facebook, my website, most other websites, both HTTP:// and HTTPS:// I cannot see what the difference between access and no access is. My network is working fine and I can access these unobtainable websites using Linux running Firefox on this network but not on the XP machines with any web browser I have tried. Its not AFICS a virus on the two machines. I have isolated one machine from the network, and re-installed XP from CD, installed fresh Firefox, and while isolated from the rest of the intranet, connected to the internet Still problem exists. I have tried different DNS servers, I have changed the adsl router to a different manufacturers router and still the fault exists. I am at my wits end here. Any help appreciated. thanks