Visualizzazione richieste con etichetta: Mostra tutte le domande

why images only partially load in some pages. no such problems with other browsers

some pages with multiple images (eg eshopping sites) only had some initial images displayed but does not have the full list of images appearing. the rest of the images ar… (ulteriori informazioni)

some pages with multiple images (eg eshopping sites) only had some initial images displayed but does not have the full list of images appearing. the rest of the images are blanks. this problem does not arise if I use another browser on the same webpage. I have tried all the recommended solutions but nothing changes.

Chiesto da kohjoosiang 2 mesi fa

Ultima risposta by kohjoosiang 2 mesi fa

  • Stato della soluzione
  • Archiviato

Google profile pictures not showing (lh3.googleusercontent.com)

Hi, Firefox is not showing the Google profile pictures (image1). - It works on other browsers. - I tried safe mode. - I restarted with addons disabled. - I cleared cache … (ulteriori informazioni)

Hi, Firefox is not showing the Google profile pictures (image1).

- It works on other browsers. - I tried safe mode. - I restarted with addons disabled. - I cleared cache and cookies. - Browser is up to date.

nothing.

Any image from https://lh3.googleusercontent.com doesn't show. I get image2 when I right click "View image" on the profile pictures that don't show.

How can I fix this?

Thanks.

Chiesto da mrwndk9 8 mesi fa

Risposta di mrwndk9 8 mesi fa

  • Stato della soluzione
  • Archiviato

Firefox 42.0 cannot load most photos on http://www.huffingtonpost.com/.

This has been ongoing for at least three or four weeks now over a couple of previous updates. Chrome has the same problem, and neither of them can load the Viafora commen… (ulteriori informazioni)

This has been ongoing for at least three or four weeks now over a couple of previous updates. Chrome has the same problem, and neither of them can load the Viafora comments below any article on http://www.latimes.com/ either. Meanwhile, IE has no such problem on either site.

Chiesto da mnemon 4 anni fa

Risposta di FredMcD 4 anni fa

  • Archiviato

Avatars from comment section on YouTube and uploader avatars don't show up, neither their channel art.

Hello. Since today, the avatars of the users on YouTube don't show up for me, neither the uploader's avatar or his channel art when I get on his channel. Also, neither my… (ulteriori informazioni)

Hello. Since today, the avatars of the users on YouTube don't show up for me, neither the uploader's avatar or his channel art when I get on his channel. Also, neither my avatar doesn't show up anymore on the top right hand corner of the screen. On other browsers I don't have this kind of problem. What can I do? I tried using CCleaner, didn't fix it.

Pics:

https://gyazo.com/102aa72dc2ea5dabaae865d179bbdbc0 https://gyazo.com/9bef8ed8f053c5c34c3c0f0068471a75 https://gyazo.com/7582ccbfee996b446e9cd816349ba61d

Thank you!

Chiesto da WertyRO 4 anni fa

Ultima risposta by FredMcD 4 anni fa

  • Stato della soluzione
  • Archiviato

Pictures missing from http://www.evine.com/Product/634-332. What can be done?

Recent updates have disabled some pictures on some sites (http://www.evine.com/Product/634-332). Pictures are still visible in IE or Edge. I haven't been able to find a… (ulteriori informazioni)

Recent updates have disabled some pictures on some sites (http://www.evine.com/Product/634-332). Pictures are still visible in IE or Edge. I haven't been able to find a setting that will correct this. So far, I've preferred Firefox, and I believe in security, but I don't know if this is a security issue.

Chiesto da mdbrjb 4 anni fa

Risposta di jscher2000 4 anni fa

  • Archiviato

firefox 41 does not save default program when opening downloaded jpeg file

Firefox 41 Windows 10 I download a jpg file then click on the Firefox download arrow, which displays the file. When I click on the file a dialog box pops up asking "How … (ulteriori informazioni)

Firefox 41 Windows 10 I download a jpg file then click on the Firefox download arrow, which displays the file. When I click on the file a dialog box pops up asking "How do you want to open this file?" I select my photo editor, Corel Paint Shop Pro, check the box next to "Always use this app to open .jpg files." and click "OK."

When I click on tanother jpg file in the download arrow library, the same dialog box shows up. The system or Firefox, is not recognizing my preference/default for jpg files.

Chiesto da destinydon 4 anni fa

Ultima risposta by destinydon 4 anni fa

  • Archiviato

Firefox cannot render images

Firefox & Nightly are not rendering pages properly (Including Mozilla.org). Everything, including some lettering appears pixelated. Reference: attached snapshot. Mi… (ulteriori informazioni)

Firefox & Nightly are not rendering pages properly (Including Mozilla.org). Everything, including some lettering appears pixelated. Reference: attached snapshot.

Minefield is having no problems rendering the pages (but it cannot be customized -- obviously.)

I'm on Windows 10 -- pre-installed.

Chiesto da kems 4 anni fa

Ultima risposta by cor-el 4 anni fa

  • Stato della soluzione
  • Archiviato

Image viewer doesn't offer a native zoom level unless layout.css.devPixelsPerPx is set to 1.0, which makes the entire interface tiny.

I was asked to squeeze my question into one sentence, so there it is. Image viewer doesn't offer a native zoom level unless layout.css.devPixelsPerPx is set to 1.0, which… (ulteriori informazioni)

I was asked to squeeze my question into one sentence, so there it is. Image viewer doesn't offer a native zoom level unless layout.css.devPixelsPerPx is set to 1.0, which makes the entire interface tiny.

The devPixelsPerPx is -1.0 by default, which causes firefox to scale with the OS setting, which is perfectly fine. The problem is that it also causes opened image files, and more importantly the offered zoom level, to also scale the same as the UI. One zoom level is fit to screen, the other is native. (One is a magnifying glass with a "+", the other a "-".) Or rather, the other *should* be native, but in practice it is not native, instead it is scaled by the OS setting, making it as arbitrary and blurry as any other zoom level, which defeats the entire point and makes it impossible to access a native scaling in any reasonable way.

Chiesto da Aru3 4 anni fa

Risposta di jscher2000 4 anni fa

  • Stato della soluzione
  • Archiviato

For some reason my photos are not showing up on any website; any ideas why?

Where the photos should be, no matter the website, there is simply a blank space. This has been ongoing for a bout a week. Also, I'm a computer dunce, so hope to receive … (ulteriori informazioni)

Where the photos should be, no matter the website, there is simply a blank space. This has been ongoing for a bout a week. Also, I'm a computer dunce, so hope to receive some 'Answers for Dummies' type replies. Thanks!

Chiesto da MMI-Chuck 5 anni fa

Risposta di MMI-Chuck 5 anni fa

  • Archiviato

Cannot paste pictures from Firefox 37.0.2 to the MS Word 2010 SP1 and/or SP2

Hi, Due to my work I need to copy very often from the internet entire articles together with their pictures from the Firefox in Office Word 2010. Unfortunately for some … (ulteriori informazioni)

Hi, Due to my work I need to copy very often from the internet entire articles together with their pictures from the Firefox in Office Word 2010.

Unfortunately for some weeks now the following problem occurs: when I copying an article from the Firefox the Word creates just a simple placeholder instead to paste the pictures.

The "crazy" thing is that when I try to do exactly the same from the Internet Explorer then the images are paste properly!!!

Because only use the FFF for many years now and I do not want to start using the IE, do you please have any idea to help me with that?

(I have examine in detail every case for this to happens because of the Word 2010 -options, tips etc. and I have reinstalled it 4 times, with SP1, SP2 but without any success)

I use Firefox 37.0.2 with the same apps for some years and Office 2010 SP2

Thanks, Nick

Chiesto da Nick1 5 anni fa

Ultima risposta by jscher2000 5 anni fa

  • Archiviato

Adobe Flash & Javascript don't work even though Enabled

Ever since what I think was either a Firefox upgrade (I don't know which one) or installation of Quicktime, my Adobe Flash Plugin is perpetually crashed and I cannot pla… (ulteriori informazioni)

Ever since what I think was either a Firefox upgrade (I don't know which one) or installation of Quicktime, my Adobe Flash Plugin is perpetually crashed and I cannot play any Flash content on any website. All that displays in place of the video is a gray screen with the sad-face Lego icon and the message: “The Adobe Flash Plugin has crashed. Please reload the page to try again.” (See attached image.) But it will not resolve when reloaded.

No Flash videos on any sites work. HTML5 videos work on YouTube when tested, but non-HTML5 videos won't work.

Also, my Javascript does not seem to be working since at least some displays requiring javascript don't work. Sometimes the display just doesn't work, and sometimes I get a message that javascript is disabled and must be enabled, but it is already enabled (set to “true” in about:config).

I have spent days scouring every help forum entry I can find on troubleshooting Flash Player and Javascript. Everything on my end seems to be in order and I cannot find or fix either problem. I think it is possible the issue could have its roots in the fact that Javascript seems to not be working which may be preventing Flash Player content from working...??

Also, Flash content does work in I.E. but not in Firefox (I do not have Chrome installed so did not test in Chrome). I have too many window tabs open in Firefox and can't switch to I.E. (nor do I like to use I.E.).

PLEASE HELP as this is crippling for very important work deadlines I have.

This is what else I know and have tried:

I have a Toshiba Satellite C75D-A Laptop; Processor: AMD A6-5200 APU with Radeon HD Graphics; x64; 2.00 Ghz; RAM: 8 MB; OS: 64-bit system; Windows 8.1 (but some auto-check utilities detect it as 8.0 because it was upgraded.); Graphics Card: “Desktop Graphics” System – AMD Radeon HD 8400 (0x9830); Installed Graphics Driver Version: AMD 13.352.1004.1007 (Driver Date: 4/22/2014)

My Device Manager graphics driver updater states: “driver software is up to date.” From the AMD website: the graphics driver auto-detect utility recommended the AMD Catalyst Driver (amd-catalyst-omega-14.12-without-dotnet45-win8.1-64bit.exe) I tried installing this driver, but it won't install. After trying to install, I got a message stating: “We are unable to find a driver for your system.” But Device Manager states I have a current driver, and my graphics card & driver seem to be working fine, so I do not believe this is part of the issue.

I am using Latest Firefox version 35.0.1; and Using Latest Flash Player: 32-bit NPAPI Plug-in Version: 16.0.0.296; designated: “always activate” (Downloaded new update several times, including fresh install after uninstall; system & web address icons indicate Flash is enabled).

I turned off hardware acceleration in FF Tools>Options>Advanced>General

I disabled WebGL as explained here: https://support.mozilla.org/en-US/kb/upgrade-graphics-drivers-use-hardware-acceleration

I am using Ad-Block Plus which has never affected things in the past. I have not tried starting FF in Safe Mode because I believe I will lose all open tabs and not be able to recover them (I may have over 200 open). But disabling add-ons has no effect (I disabled all except for Sessions Manager in case of a crash). (My No-Script has been disabled for at least six months.)

I have Windows Media Player and Quicktime installed.

Quicktime is most recent upgrade (7.7.6) so should not be a problem according to: “QuickTime plugin takes over Flash” at: http://kb.mozillazine.org/Flash#Disabling_Protected_Mode_in_Flash_11.3 (note underscores in place of spaces in string; underscores not insertable here)

Disabling Quicktime had no effect in the prior version of FF (ver. 35.0), but in latest FF ver. 35.0.1, Flash videos only display a plain (blank) gray screen instead of the sad-faced icon and crash message.

(I tried to uninstall Quicktime altogether, but was not able to due to Error codes 2502 & 2503. I tried troubleshooting that as well with no luck using methods successful for other programs, including here: http://www.fixkb.com/2014/01/error-2503-and-2502-when-uninstalling-on-windows-8.html; & here: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-winapps/re-internal-error-codes-2502-and-2503-for/ba5f2145-aa6e-4cc0-81a7-e4346f43b698.)

Disabling my FF theme and using the default brought back the sad-faced icon and crash message in the place of videos on some YouTube pages, but not other YouTube pages (where video was still blank gray screen). It also enabled a still Flash image (an ad) to display on a different website page that previously had a Flash Plugin crash message. I have been using this same theme for a couple of years without previous issue. While turning it off did generate an effect on some still imagery, it didn't fix the video problem.

I tried Disabling Protected Mode in Flash 11.3 as explained here: http://kb.mozillazine.org/Flash#Disabling_Protected_Mode_in_Flash_11.3 (note underscores in place of spaces in string; underscores not insertable here). It did not solve the issue.

I also deleted all storage & data in Flash Player as advised. This had no effect either.

I've tried all solutions I've been able to find and am at a loss for what to try next. Please help and advise ASAP. Thank you!!

Chiesto da JWHow 5 anni fa

Ultima risposta by guigs 5 anni fa