Visualizzazione richieste con etichetta: Mostra tutte le domande
  • Stato della soluzione

Printing from one website only

When I try to print from one website only (www.si.com), I get a phantom page at the top overlaying part of the web page I want to print. It is there on every printed page… (ulteriori informazioni)

When I try to print from one website only (www.si.com), I get a phantom page at the top overlaying part of the web page I want to print. It is there on every printed page of that website only. It does not happen on chrome, nor on any other website with Firefox. See attached example. I am running Windows 7 64 bit professional and FIrefox 84.0.2

Chiesto da jamesbaker3510 1 giorno fa

Risposta di jscher2000 1 giorno fa

  • Stato della soluzione

It became so UNBEARABLE that I sadly MUST stop using Firefox; AND RIGHT NOW!

Hello As others have said recently, Firefox has become unusually greedy in RAM! I love Firefox and it's been my favorite browser for years and years. But there it becam… (ulteriori informazioni)

Hello As others have said recently, Firefox has become unusually greedy in RAM!

I love Firefox and it's been my favorite browser for years and years. But there it became unmanageable for me!

I'm absolutely not going to spend money to add more RAM to my PC tower, which is only three years old, and otherwise performs perfectly well for my use with all my other apps. There is 8 GB of RAM in my PC, a fast model of RAM, very fast, and expensive. You have to stop, guys, and face the truth! There is a real problem and there is no point in denying it, and saying that it takes more than 8 GB on a PC at the end of 2020.

The CONCRETE result is that we are all going to change the browser we use, it's super sad, and it is happening NOW. I don't want to change, but I have no choice. It's kind of heartbreaking for me, believe me.

Chiesto da misterpascal 1 mese fa

Risposta di NoahSUMO 1 mese fa

  • Stato della soluzione

Jagged lines appear horizontal in middle of screen when scrolling or watching videos on Youtube

Hi, I have a weird issue if I scroll with my mouse down a webpage I'll get these jagged horizontal lines in the middle of the screen but go away when I stop. Also, whe… (ulteriori informazioni)

Hi, I have a weird issue if I scroll with my mouse down a webpage I'll get these jagged horizontal lines in the middle of the screen but go away when I stop. Also, when I watch a video where a lot of moving is happening like if it's a hockey game the middle of the screen just that jagged line across in just the middle. What causes this and how do I get rid of it I don't notice on Internet Explorer browser and I've tried disabling hardware and stuff but doesn't work.

Chiesto da Yizee24 1 giorno fa

Risposta di Yizee24 1 giorno fa

  • Stato della soluzione

On screen Keyboard not working.

On screen keyboard not working when using Firefox. It will work with MS Edge, but not Firefox. It flashes then disappears quickly when in Firefox. It worked previously… (ulteriori informazioni)

On screen keyboard not working when using Firefox. It will work with MS Edge, but not Firefox. It flashes then disappears quickly when in Firefox. It worked previously, but a few months ago it quit working.

Chiesto da Ron 1 giorno fa

Risposta di alex_mayorga 1 giorno fa

  • Stato della soluzione

Videos playing slow

Hello! On a certain adult website, all the videos play verrrry slooooly. YouTube videos play fine. And this certain site works fine when I try it with Chrome. I recently … (ulteriori informazioni)

Hello! On a certain adult website, all the videos play verrrry slooooly. YouTube videos play fine. And this certain site works fine when I try it with Chrome. I recently added a bunch of adblockers like Ghostery and Adblocker plus and Badger and Decentraleyes and HTPPS Everywhere. Is the problem with one of these? What can I do to get the videos to play at full speed?

Thanks in advance!

John

Chiesto da yohejohn 2 giorni fa

Risposta di FredMcD 2 giorni fa

  • Stato della soluzione

Avg deleted firefox

I tried downloading wondershare dvd maker and avg popped up saying it wasnt trusted. I tried leaving the alert but it wouldnt let me so i tried pressing alt f4. Alt f4 di… (ulteriori informazioni)

I tried downloading wondershare dvd maker and avg popped up saying it wasnt trusted. I tried leaving the alert but it wouldnt let me so i tried pressing alt f4. Alt f4 didnt work, so i chose deletion option. But it deleted my firefox browser. Naturally i had no idea what was happening when i tried clicking the firefox shortcut and it said the file didnt exist or had been moved or deleted. I checked my uninstall option on my computer and firefox wasnt even listed. I downloaded imyfoneanyrecover app after a quick google search but for some reason when i opened the app it couldnt go in window mode and half the page is off the screen and i dont know how to switch the app to window mode. I even tried downloading firefox again and it wouldnt install. I am really confused right now and i am afraid all my history, bookmarks, etc. Are gone forever. Is it avg or was the wondershare dvd maker a malware that did this? Please someone help me!

Chiesto da archaeltryke 2 giorni fa

Risposta di Scribe 2 giorni fa

  • Stato della soluzione

DRM content won't play

After installing the DRM content through the browser I still cannot play any videos on Netflix or Udemy. I have run this website (https://www.jeffersonscher.com/sumo/htm… (ulteriori informazioni)

After installing the DRM content through the browser I still cannot play any videos on Netflix or Udemy.

I have run this website (https://www.jeffersonscher.com/sumo/html5-video.html) from previous answers to check and the results are attached to the question.

I have also checked media.eme.enabled and it is set to true.

I am very much puzzled by this.

Chiesto da Alex 2 giorni fa

Risposta di jonzn4SUSE 2 giorni fa

  • Stato della soluzione

Can not play videos at one website

I have what I think is a specific video problem. Videos from the Washington Post get the message “This video is currently not available”. Other videos, e.g. from the Ne… (ulteriori informazioni)

I have what I think is a specific video problem. Videos from the Washington Post get the message “This video is currently not available”. Other videos, e.g. from the New York Times do work. Washington Post videos work with Chrome and Opera.

The problem is on a new Dell Inspiron 5502 running Windows 10 and Ubuntu with dual boot. The problem only occurs under Ubuntu 20.04.1 LTS. It does not occur under Windows Firefox.

The current Firefox is 84.0.2. The problem did occur under 84.0 but I didn’t have time to pursue it.

The add-ons manager under extensions has no entries. Under plugins there is only “OpenH264 Video Codec provided by Cisco Systems”.

Under preferences, performance, hardware acceleration is not selected and the content process limit is left at 8.

Running in safe mode does not help.

I had a different video problem on a pair of the hardware visible at https://support.mozilla.org/questions/1320396?utm_campaign=questions-reply&utm_source=notification&utm_medium=email#answer-1381141 This is a different machine and a different problem.

Chiesto da alan.schulman 6 giorni fa

Risposta di jonzn4SUSE 4 giorni fa

  • Stato della soluzione

Can't play Live Stream Videos on Firefox

Ever since i re-installed my windows, Firefox just won't play live streams. Neither Youtube or Twitch works. I have tried everything i have seen on internet, nothing work… (ulteriori informazioni)

Ever since i re-installed my windows, Firefox just won't play live streams. Neither Youtube or Twitch works. I have tried everything i have seen on internet, nothing works. I do get to see them on Chrome or Brave, but i don't like those browsers, i wan't my firefox back!!!!

Chiesto da TioLucho 3 giorni fa

Risposta di jscher2000 2 giorni fa

  • Stato della soluzione

www.medicare.uhc.com/aarp

I can sign into medicare.uhc.com/aarp but once I am in the site anything I try to do I am signed out. I don't have this issue with Microsoft Edge so the problem seems to … (ulteriori informazioni)

I can sign into medicare.uhc.com/aarp but once I am in the site anything I try to do I am signed out. I don't have this issue with Microsoft Edge so the problem seems to be Firefox. I have tried to change privacy settings but nothing seems to work

Chiesto da dianesolty 1 settimana fa

Risposta di FredMcD 1 settimana fa

  • Stato della soluzione

YouTube does not work properly when logged

Hello, I have problem with YouTube. When I am clicking "Share" button I got screen with infinite loading. The same issue happens when I want to open menu by clicking on m… (ulteriori informazioni)

Hello, I have problem with YouTube. When I am clicking "Share" button I got screen with infinite loading. The same issue happens when I want to open menu by clicking on my avatar. On dev console I am getting a POST error: https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/HTTP/Status/401

I tried to: - clean Google/youtube cookies and stored cache; - clean then all cookies; - relaunch Firefox with all addons disabled; - enter via private mode with/without addons; - flush dns on dev console; - disable completely antivirus; - change DNS.

What is interesting, that problem happens only when I am logged in to my Google (YouTube) account and only on Firefox. Even on private mode it works until I do not log in to my account.

I would be very grateful for help.

Chiesto da Kamil 2 mesi fa

Risposta di cor-el 2 mesi fa

  • Stato della soluzione

Logins and passwords in store just, disappear

Hello, its nice to have possibility to ask this questions. Few days ago something strange happens and system was hunged, i didn't do anything unusual, just web serfing, s… (ulteriori informazioni)

Hello, its nice to have possibility to ask this questions. Few days ago something strange happens and system was hunged, i didn't do anything unusual, just web serfing, so, i had to reset system and was some astonishin because that rather rare accident. After reload i saw that my browser theme reset to default, and as remember account wasn't loginned as usual, after while i noticed that all logins and password just, disappeared... I very hope that just crash and not any hackers... And here is some pity because many of logins and passwords i mere don't remember.. What can i do in this case? Will be grateful for any help.

Chiesto da sashaivan 1 settimana fa

Risposta di jscher2000 6 giorni fa

  • Stato della soluzione

Slow video playback on

Hello, I've got a laptop Dell XPS 9380 that comes with an Intel UHD Graphics 620 as Video Chipset. I run in under Fedora 33 with the distro provided package (as of now ve… (ulteriori informazioni)

Hello,

I've got a laptop Dell XPS 9380 that comes with an Intel UHD Graphics 620 as Video Chipset. I run in under Fedora 33 with the distro provided package (as of now version 84). The playback on some videos is choppy, I have one picture on 10 I'd say.

How can I fix that, can you point me some solution ?

thanks

Chiesto da Baptiste (Perso) 5 giorni fa

Risposta di jonzn4SUSE 5 giorni fa

  • Stato della soluzione

If I refresh Firefox will all my downloads be deleted?

I was advised to refresh Firefox as it's slow to start, but I'm concerned that all my downloads will be deleted. Is this true, as many of my downloads are very important … (ulteriori informazioni)

I was advised to refresh Firefox as it's slow to start, but I'm concerned that all my downloads will be deleted. Is this true, as many of my downloads are very important to me.

Chiesto da barbara.blunkell 6 giorni fa

Risposta di FredMcD 5 giorni fa

  • Stato della soluzione

Cannot access web page: The URL was rejected

When attempting to access https://signup.gmx.com I get the following error; The requested URL was rejected. Please consult with your administrator. Your support ID is: &… (ulteriori informazioni)

When attempting to access https://signup.gmx.com I get the following error;

The requested URL was rejected. Please consult with your administrator. Your support ID is: < 3522328377538005653>

I contacted GMX and they have been unable to tell me why I can't access their signup page. I had my brother do a test from his home. He's on a different ISP. He is using a VPN, but this worked off VPN too. He is using the same ESR version of Firefox that I am, and he's on the same Windows 10 version I am. Also, he's using the same router I am with the same firmware. He can access the page without issue.

What I've tried;

I do not get this error for any other site. I've been trying to access this page on and off for about 6 months. It doesn't appear to be a temporary error.

Any ideas what might be causing this? thanks

Chiesto da TanyaC 1 settimana fa

Risposta di TanyaC 1 settimana fa

  • Stato della soluzione

firefox crashes frequently, even in safe mode

just like the title says. Fedora 33, kernel 5.9.16-200.fc33.x86_64, firefox 84.0.2 (just updated today). crash report is bp-7e418e46-b201-45c7-a7c9-313840210111 doesn't m… (ulteriori informazioni)

just like the title says. Fedora 33, kernel 5.9.16-200.fc33.x86_64, firefox 84.0.2 (just updated today). crash report is bp-7e418e46-b201-45c7-a7c9-313840210111

doesn't matter what tab i've got open, what tabs are loaded, or even if i'm using the browser, if it's running, it'll crash around every half hour or so

Chiesto da voidwitch 1 settimana fa

Risposta di voidwitch 1 settimana fa

  • Stato della soluzione

Embedded youtube videos not playing, An error occurred. Please try again later. Youtube layout issues

Hi, first of thanks for reading and possibly responding. The issue I am having has been going on for a few days. In websites where youtube video's are embedded if I try a… (ulteriori informazioni)

Hi, first of thanks for reading and possibly responding.

The issue I am having has been going on for a few days. In websites where youtube video's are embedded if I try and play the video on the said site it will load and display an error message An error occurred. Please try again later. If I visit the video on youtube, link provided in the video itself, then it plays just fine. Error is not restricted to one site but anything that embeds youtube videos.

I have also come across some strange youtube.com issues, when I am on the main website you get the thumbnails of video's but no time duration are displayed in the thumbnail, neither are the 3 dots where you can have one of the videos removed (not a big deal and maybe this was implemented a while ago I don't know tbh). When I play a video, as in visit the video page on youtube the side bar videos sometimes do and sometimes don't display time duration.

Please check attached image to see what I mean. Left is without said timecodes, right is what it almost should be.

What addons do I use: Ublock Origin is the only one worth noting but even without it the weird thing still occurs. I don't use any plug ins that correspond with youtube.

I am using the latest Firefox on Windows 10.

Things I have tried thus far to resolve it: - make sure Firefox is up to date - try with and without addblocker (Ublock) - remove Adobe flash entirely - refresh Firefox and clear all data and cookies 9tried this I think 3 times now, no change) - looked through older posts with similar issues but most links regarding html5 on youtube were 404 and sometimes the solution stated things like 'cause by some video helped addon' which I do not use or updating Flash

Am I the only one with this issue?

Chiesto da WaffleToaster 1 settimana fa

Risposta di WaffleToaster 1 settimana fa

  • Stato della soluzione

File(s) damaged? Problems starting firefox

Hello, I am still running Win7. After this morning reboot, firefox did not start, messaging: "Der Prozedureinsprungspunkt "sql3lite_database_file_object" wurde in der DLL… (ulteriori informazioni)

Hello, I am still running Win7. After this morning reboot, firefox did not start, messaging: "Der Prozedureinsprungspunkt "sql3lite_database_file_object" wurde in der DLL "nss3.dll" nicht gefunden. After that a message windows says: "Couldn't load" XPCOM. I tried to reinstall firefox downloading it with another browser, but the installation (I am now working with) seems to be somehow parallel, i.e. I don't have my profile and extensions, passwords, etc. And the look ist different.

Thanks in davance for any help.

Chiesto da buero14 1 settimana fa

Risposta di buero14 1 settimana fa