Search Support

Beware of phishing attacks: Mozilla will never ask you to call a number or visit a non-Mozilla website. Please ignore such requests.

Learn More

Questa discussione è chiusa e archiviata. Inserire una nuova richiesta se occorre aiuto.

Videos on YouTube not displaying

  • 4 risposte
  • 8 hanno questo problema
  • 5164 visualizzazioni
  • Ultima risposta di Knight_Wolf

more options

For the last few days the videos on YouTube are not displaying. Everything else on the video page appears normal - video title, description, comments, etc. Flash is up to date, as are all other plugins and addons. YT works fine in IE.

All Replies (4)

more options

Hello,

In order to better assist you with your issue please provide us with a screenshot. If you need help to create a screenshot, please see How do I create a screenshot of my problem?

Once you've done this, attach the saved screenshot file to your forum post by clicking the Browse... button below the Post your reply box. This will help us to visualize the problem.

Thank you!

more options

If you use extensions (Tools > Add-ons > Extensions) like Adblock Plus or NoScript or Flash Block that can block content then make sure that such extensions aren't blocking content.

Start Firefox in Safe Mode to check if one of the extensions (Firefox/Tools > Add-ons > Extensions) or if hardware acceleration is causing the problem (switch to the DEFAULT theme: Firefox/Tools > Add-ons > Appearance).

  • Do NOT click the Reset button on the Safe Mode start window or otherwise make changes.

If you use an extension like Ghostery then check the settings for Yahoo and possibly white-list the domain.

Clear the cache and the cookies from websites that cause problems.

"Clear the Cache":

  • Firefox/Tools > Options > Advanced > Network > Cached Web Content: "Clear Now"

"Remove Cookies" from sites causing problems:

  • Firefox/Tools > Options > Privacy > Cookies: "Show Cookies"
more options

Thank you both for your replies. I am sorry to be so long in getting back to you, but until today I have not been able to address this annoying problem.

It turns out that the add-on Remove It Permanently was causing the problem. Since disabling it (and no other add-ons), YouTube seems to be working normally. Let me add that the add-on does work very well for its intended purpose, but in the YouTube case it became a little overzealous. It's odd that the videos played when I was not logged in, but blocked/removed when I was.

Again, thanks for responding.

more options

A Firefox add-on called Google Disconnect 2.4.2 prevents YouTube videos from playing everywhere except on YouTube - if you unblock Google Requests in the drop down window the videos return and work fine. This is a small "g" on the right side of the browser window.