Cerca nel supporto

Attenzione alle mail truffa. Mozilla non chiederà mai di chiamare o mandare messaggi a un numero di telefono o di inviare dati personali. Segnalare qualsiasi attività sospetta utilizzando l'opzione “Segnala abuso”.

Learn More

Questa discussione è archiviata. Inserire una nuova richiesta se occorre aiuto.

"Open a new tab" is not working in Firefox 3.6.13 on WindowXP NT

  • 7 risposte
  • 458 hanno questo problema
  • 806 visualizzazioni
  • Ultima risposta di rbawri3

more options

I am no longer able to open new tabs either from the toolbar, menue or + on tab bar. The only way I get a new tab is to right click a url-link and click "open new tab" Hre is my system Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-GB; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 AskTbARS/3.11.3.15590 Firefox/3.6.13 GTB7.1 ( .NET CLR 3.5.30729)

Soluzione scelta

Foxit PDF Creator Toolbar was the source of my problem. Disabling it did the trick for me. Thank you Firefox and Contributors !

Leggere questa risposta nel contesto 👍 0

Tutte le risposte (7)

more options

I have been slowly removing relevant add-ons such as NewTabURL and nothing seems to fix this. It is a real PITA so a fix would be much appreciated. FF4 is not an option at this time as too many ad-ons are not yet updated.

more options

Uninstall the ASK toolbar from addons and problem ll be solved.

Tools>> addons >> uninstall ASK /Foxit toolbar >> Problem solved

more options

It worked! Thanks for the help ;-)

more options

I also had this problem, uninstalling ASK toolbar for Foxit fixed the problem for me. Thanks.

Modificato da avsie il

more options

ASK was the culprit for me too. Great find !!

Cheers, Vijaygos

more options

Thanks Shavi, removing the ask toolba







Thanks Shavi, Removing the ask toolbar worked for my Firefox 3.6.17. hey should ban the ask toolbar. I didn't give permission for it to install, it just appeared without asking. Anyway thanks for the fix, man!

more options

Soluzione scelta

Foxit PDF Creator Toolbar was the source of my problem. Disabling it did the trick for me. Thank you Firefox and Contributors !