X
Tocca qui per la versione per piattaforma mobile del sito.

Forum di supporto

Logins and Password option in menu don't view, opens new tab but is blank... Kali Linux 2020.1 Firefox 73.0.1

Inserita

Problem is like in subject, it opens new tab but both below are empty/blank....

about:logins?filter=&entryPoint=preferences

about:logins?filter=&entryPoint=mainmenu

What's wrong?

Problem is like in subject, it opens new tab but both below are empty/blank.... about:logins?filter=&entryPoint=preferences about:logins?filter=&entryPoint=mainmenu What's wrong?

Modificato da dzarok76 il

Citazione

Dettagli aggiuntivi sul sistema

Applicazione

  • User Agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:73.0) Gecko/20100101 Firefox/73.0

Ulteriori informazioni

Wesley Branton
  • Top 25 Contributor
721 soluzioni 5668 risposte

Have you ever disabled e10s (multiprocess) on Firefox by adding an environment variable to your system?

If you have, disabling e10s breaks certain functionality in Firefox. In this case, Firefox wouldn't be able to make the privileged process it needs to view your passwords.

Removing the environment variable that's disabling e10s should fix the issue.

Hope this helps.

Have you ever disabled e10s (multiprocess) on Firefox by adding an environment variable to your system? If you have, disabling e10s breaks certain functionality in Firefox. In this case, Firefox wouldn't be able to make the privileged process it needs to view your passwords. Removing the environment variable that's disabling e10s should fix the issue. Hope this helps.
È stato utile questo messaggio?
Citazione

Utente che ha posto la domanda

I've done some research about environmental variables & e10s on the Internet, and I've found out - I give up, to heavy for me...:) I went back to 68.5.0esr. But thank you anyway.

Edit: I'm awake, my mind's fresh, I think, I'll try again... and I found it https://support.mozilla.org/en-US/kb/performance-settings removed the esr, installed 73.0.1 and a surprise, works properly without any changes in settings :) Don't know what happened...

I've done some research about environmental variables & e10s on the Internet, and I've found out - I give up, to heavy for me...:) I went back to 68.5.0esr. But thank you anyway. Edit: I'm awake, my mind's fresh, I think, I'll try again... and I found it https://support.mozilla.org/en-US/kb/performance-settings removed the esr, installed 73.0.1 and a surprise, works properly without any changes in settings :) Don't know what happened...

Modificato da dzarok76 il

È stato utile questo messaggio?
Citazione
Richiedi supporto

Bisogna accedere al proprio account per rispondere nelle discussioni. Se non si possiede ancora un account, inserire una nuova richiesta.