Search Support

Beware of phishing attacks: Mozilla will never ask you to call a number or visit a non-Mozilla website. Please ignore such requests.

Learn More

Questa discussione è archiviata. Inserire una nuova richiesta se occorre aiuto.

Getting the "Gah! Your tab crashed" when Firefox starts

  • 8 risposte
  • 1 ha questo problema
  • 14 visualizzazioni
  • Ultima risposta di FredMcD

more options

This is on a Windows 7 Enterprise Lenovo laptop. When I open Firefox, I get a blank tab and after about 15 seconds I get the "Gah! Your tab crashed!". If I restore the tab, the error comes back. If I boot the computer in Safe Mode or Safe Mode with Networking, it works fine.

I've removed the AV from the system, I've removed and completely deleted all Firefox folder and created a new Windows profile. No change.

I've tried turning off HW acceleration. I'm using the latest version (x64).

Any ideas?

All Replies (8)

more options

BTW, nothing in the about:crashes window.

Starting FF in Safe mode gives the same error.

It crashed on about:home or www.google.ca

more options

tsherr said

Starting FF in Safe mode gives the same error.

Start your Computer in safe mode with network support. Then start Firefox. Try Secure websites. Is the problem still there?

http://encyclopedia2.thefreedictionary.com/Linux+Safe+Mode Starting Any Computer In Safe Mode; Free Online Encyclopedia

more options

In Windows Safe Mode with Networking, Firefox works fine on both https and http sites.

But in normal Windows mode, it crashes. I've also done a cleanup of infections just in case and I've updated the drivers.

more options

Something on the computer is causing the issue. Is this your system or a work system?

As a test, disable your protection programs.

more options

It's a personal computer. I've uninstalled all AV software that I can find with no change. I'll dig into the services and again and see what I can work out.

more options

Windows has its own software installed.

more options

All AV protection software is disabled (other than Firewall) and I'm still getting the same error. Is there a log file somewhere I can look at to get more details?

more options

I called for more help.