X
Tocca qui per la versione per piattaforma mobile del sito.

Forum di supporto

v60 won't work on my computer even in safe mode for both Win and Tbird. "Unresponsive", greyed out options, can't close with "X". Win10.

Inserita

Currently running v52.9 with no problems. I had to disable updates because every time my computer decided to update I couldn't run Tbird, so had to reinstall v52.9.

Currently running v52.9 with no problems. I had to disable updates because every time my computer decided to update I couldn't run Tbird, so had to reinstall v52.9.
Citazione

Dettagli aggiuntivi sul sistema

Applicazione

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/69.0.3497.92 Safari/537.36

Ulteriori informazioni

Matt
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
2855 soluzioni 19320 risposte

I think we should cross reference the bug report. https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1486219

Have you tried running Thunderbird without Vipre?

This little lot makes me think the product is very similar to the malware you install it to prevent. They have a support article about it not allowing other programs to run correctly. https://support.threattracksecurity.com/support/solutions/articles/1000122894-firewall-blocks-or-prevents-an-application-from-functioning-vipre-internet-security-internet-secu

I think we should cross reference the bug report. https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1486219 Have you tried running Thunderbird without Vipre? This little lot makes me think the product is very similar to the malware you install it to prevent. They have a support article about it not allowing other programs to run correctly. https://support.threattracksecurity.com/support/solutions/articles/1000122894-firewall-blocks-or-prevents-an-application-from-functioning-vipre-internet-security-internet-secu
È stato utile questo messaggio?
Citazione

Utente che ha posto la domanda

Yes, I reinstalled v60 deliberately this morning and attempted it with Vipre off. Same problems. Went back to 52.91, all is OK even with Vipre on.

I did check off the box "check before applying patches" in Vipre, thinking that might be the reason for the unwanted updates.

But the question remains: Why doesn't v60 work on my 'puter? Even with Vipre off?

Yes, I reinstalled v60 deliberately this morning and attempted it with Vipre off. Same problems. Went back to 52.91, all is OK even with Vipre on. I did check off the box "check before applying patches" in Vipre, thinking that might be the reason for the unwanted updates. But the question remains: Why doesn't v60 work on my 'puter? Even with Vipre off?
È stato utile questo messaggio?
Citazione
Richiedi supporto

Bisogna accedere al proprio account per rispondere nelle discussioni. Se non si possiede ancora un account, inserire una nuova richiesta.