Támogatás keresése

Kerülje el a támogatási csalásokat. Sosem kérjük arra, hogy hívjon fel egy telefonszámot vagy osszon meg személyes információkat. Jelentse a gyanús tevékenységeket a „Visszaélés bejelentése” lehetőséggel.

Learn More

A témacsoportot lezárták és archiválták. Tegyen fel új kérdést, ha segítségre van szüksége.

Upozornění na přesměrování

  • 3 válasz
  • 1 embernek van ilyen problémája
  • 2 megtekintés
  • Utolsó üzenet ettől: poljos

more options

Jak se zbavit nekonecne otravne hlasky nize? Typicky se zobrazi napr. pri prokliku z google maps. Na ruznych forech jsem nasel, ze mam pres about:config nastavit hodnotu "accessibility.blockautorefresh" na "false". To jsem udelal, nicmene problem pretrvava. Nejaky dalsi napad?


Upozornění na přesměrování

Stránka, na které se nacházíte, vás odkazuje na adresu xyz.
Pokud nechcete přejít na tuto adresu, můžete se vrátit na původní stránku.
Jak se zbavit nekonecne otravne hlasky nize? Typicky se zobrazi napr. pri prokliku z google maps. Na ruznych forech jsem nasel, ze mam pres about:config nastavit hodnotu "accessibility.blockautorefresh" na "false". To jsem udelal, nicmene problem pretrvava. Nejaky dalsi napad? Upozornění na přesměrování Stránka, na které se nacházíte, vás odkazuje na adresu xyz. Pokud nechcete přejít na tuto adresu, můžete se vrátit na původní stránku.

Összes válasz (3)

more options

samout said

hodnotu "accessibility.blockautorefresh" na "false"

Tys to tímhle nastavil tak, že "blokovat autorefresh"? - NE-blokovat. False je defaultní hodnota, pokud jsi tam měl true, tak sis to nejspíš sám nastavil (nebo to změnil prohlížeč). Podle mě se ale tahle předvolba toho přesměrování vůbec netýká. Tady jde v podstatě o zákaz automatického obnovování stránky.

Podle mě je potřeba hledat slovo redirect, viz: network.websocket.auto-follow-http-redirects network.http.prompt-temp-redirect

Ještě je taky možné, že ti tuhle hlášku nedává samotný Firefox, ale nějaké nainstalované rozšíření.

Módosította: poljos,

more options

Diky za odpoved, ale obe hodnoty tebou uvedene mam jako false, stejne jako accessibility.blockautorefresh (vzdycky byl, jen je to nejcastejsi rada na tenhle problem, tak jsem to sem napsal).

more options

Zkusil bych network.websocket.auto-follow-http-redirects dát na true. Znamenalo by to, že povoluješ automatické přesměrování (takže by nemělo vyskakovat to upozornění). Ale jak jsem psal, nemusí to být příčina vyskakování té hlášky.