X
Érintse meg, ha az oldal mobil verziójára kíván váltani.

Támogatói fórum

A témacsoportot lezárták és archiválták. Tegyen fel új kérdést, ha segítségre van szüksége.

I always update and am now running Firefox 57 but many sites (gmail, Bitdefender) think I'm running Firefox 26 Help!

Beküldve

I'm still using Windows 7 - at the moment. A few sites "think" I'm running an outdated version of Firefox - for some reason this always appears to be Firefox 26. I manage by hitting the "ignore" button, but this seems to be happening on more and more sites and I'd like to solve it. As far as I know apert from The Camelizer I have no plug ins or add ons. Any help gratefully received.

I'm still using Windows 7 - at the moment. A few sites "think" I'm running an outdated version of Firefox - for some reason this always appears to be Firefox 26. I manage by hitting the "ignore" button, but this seems to be happening on more and more sites and I'd like to solve it. As far as I know apert from The Camelizer I have no plug ins or add ons. Any help gratefully received.

További rendszeradatok

Telepített bővítmények

  • Shockwave Flash 27.0 r0

Alkalmazás

  • Felhasználói ügynök: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:26.0) Gecko/20100101 Firefox/26.0 ZemanaAID/FFFF0089

További információk

Seburo
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
913 megoldás 6807 válasz

Hi

I recommend having a read of this article to make sure that your copy of Firefox is up to date.

From what we can see here, you do appear to be using Firefox 26.

Hi I recommend having a read of this [https://support.mozilla.org/en-US/kb/update-firefox-latest-version article] to make sure that your copy of Firefox is up to date. From what we can see here, you do appear to be using Firefox 26.
James
  • Moderator
1603 megoldás 11348 válasz

Your useragent according to your More System Details on right of post is Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:26.0) Gecko/20100101 Firefox/26.0 ZemanaAID/FFFF0089

https://support.mozilla.org/en-US/kb/how-reset-default-user-agent-firefox

You appear to have a modified UA.

Your useragent according to your More System Details on right of post is Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:26.0) Gecko/20100101 Firefox/26.0 '''ZemanaAID/FFFF0089''' https://support.mozilla.org/en-US/kb/how-reset-default-user-agent-firefox You appear to have a modified UA.