X
Érintse meg, ha az oldal mobil verziójára kíván váltani.

Támogatói fórum

A témacsoportot lezárták és archiválták. Tegyen fel új kérdést, ha segítségre van szüksége.

Telepítettem az Adblock Plust. De következő üzembe helyezés után már nem jelenik meg. Újra kell telepitenem minden üzembe helyezés után. Miért?

Beküldve

Minden egyes számítógép bekapcsolása és a Mozilla megnyitása után az Adblock Plust újra kell telepítenem. Számomra érthetetlen a probléma, mert éveken keresztül gond nélkül üzemelt. Vajon ez a jelenség csak nálam van, vagy van másnál is? Hogyan tudnám e problémát kijavítani?

Minden egyes számítógép bekapcsolása és a Mozilla megnyitása után az Adblock Plust újra kell telepítenem. Számomra érthetetlen a probléma, mert éveken keresztül gond nélkül üzemelt. Vajon ez a jelenség csak nálam van, vagy van másnál is? Hogyan tudnám e problémát kijavítani?

További rendszeradatok

Telepített bővítmények

  • Google Update
  • Shockwave Flash 15.0 r0
  • Next Generation Java Plug-in 10.71.2 for Mozilla browsers
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 11.0.9
  • Unity Player 4.5.3f3
  • Picasa plugin
  • 5.1.30514.0
  • NPWLPG
  • Nokia Suite Enabler Plugin

Alkalmazás

  • Felhasználói ügynök: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:33.0) Gecko/20100101 Firefox/33.0

További információk

Tomi55 14 megoldás 121 válasz

Kedves kérdező

Kérem részletezze az első hiba körülményeit (frissítés után volt, valami újítás volt a Pc ben? stb.) Eddig mivel próbálkozott?

Üdv. Tomi55

Kedves kérdező Kérem részletezze az első hiba körülményeit (frissítés után volt, valami újítás volt a Pc ben? stb.) Eddig mivel próbálkozott? Üdv. Tomi55

Kérdés tulajdonosa

Kedves Tom55!

A Mozilla aut frissítette magát a napokban és a Win8.1 is. Hogy most melyik, melyik napon, azt már nem tudom, nem is néztem meg a naplózásban se. És azt se melyik volt előbb. Ez a jelenség tegnap óta van meg a gépemen. Reggeli bekapcsoláskor még jó volt és a délutáninál is, az esti bekapcsoláskor már jelen volt ez a jelenség. Viszont a Google Chrome-nál minden rendbe. Mindenféle megadott lehetőséggel próbálkoztam már. Mint pl: hibakeresési információ, beállítások, alaphelyzetbe rakás. Lehetséges az, hogy a gépem Magyarországon vásárolt és Magyar a Win is rajta, de Én meg külföldön vagyok és ezért nem működik rendesen?

Üdv. Fridolfing

Kedves Tom55! A Mozilla aut frissítette magát a napokban és a Win8.1 is. Hogy most melyik, melyik napon, azt már nem tudom, nem is néztem meg a naplózásban se. És azt se melyik volt előbb. Ez a jelenség tegnap óta van meg a gépemen. Reggeli bekapcsoláskor még jó volt és a délutáninál is, az esti bekapcsoláskor már jelen volt ez a jelenség. Viszont a Google Chrome-nál minden rendbe. Mindenféle megadott lehetőséggel próbálkoztam már. Mint pl: hibakeresési információ, beállítások, alaphelyzetbe rakás. Lehetséges az, hogy a gépem Magyarországon vásárolt és Magyar a Win is rajta, de Én meg külföldön vagyok és ezért nem működik rendesen? Üdv. Fridolfing
Tomi55 14 megoldás 121 válasz

Hasznos válasz

Kedves kérdező A tartózkodási hely nem befolyásol semmit. A Microsoft minden kedden ad ki frissítést, Firefox beta programban benne van? A Firefoxot próbálta újratelepíteni, vagy csak a kiegészítőt?

Üdv.: Tomi55

Kedves kérdező A tartózkodási hely nem befolyásol semmit. A Microsoft minden kedden ad ki frissítést, Firefox beta programban benne van? A Firefoxot próbálta újratelepíteni, vagy csak a kiegészítőt? Üdv.: Tomi55