Pretraži podršku

Izbjegni prevare podrške. Nikad te nećemo tražiti da nas nazoveš, da nam pošalješ telefonski broj ili da podijeliš osobne podatke. Prijavi sumnjive radnje pomoću opcije „Prijavi zlouporabu”.

Learn More

Roboform extension for Firefox/Mac does not appear in Firefox, even though it is enabled.

  • 3 odgovora
  • 1 ima ovaj problem
  • 19 prikaza
  • Posljednji odgovor od gsakal02134

more options

This problem begin with no particular cause evident. The Roboform extension appears in the Firefox addon page, and it shows as "Enabled". However, it doesn't appear in the browser itself. I have tried:

  • Uninstall-Reinstall Roboform
  • Uninstall-Reinstall Firefox
  • Remove / Re-add Roboform extension within Firefox
  • Install Roboform Extension from Firefox site instead of via Roboform itself.

I've been working with Roboform support, but to no avail -- the problem persists. Thoughts?

Svi odgovori (3)

more options

Was that version supported for the latest FF 60.0.2 version.

more options

Sorry, this forum really doesn't provide support for 3rd party extensions such as that, although when a support contributor has some knowledge about the extension involved we try to hep the best we can. I have never used Roboform, but I have been around here long enough to be able to find support information from the Roboform website.


Please see this Roboform support page: https://help.roboform.com/hc/en-us/articles/360003494271-My-RoboForm-extension-isn-t-working-in-Firefox-Windows-

And if you aren't familiar with how Roboform works with Firefox 57 & later, see this support page: https://help.roboform.com/hc/en-us/articles/115000443051-Enabling-the-RoboForm-lower-toolbar-Chrome-Edge-and-Firefox-

more options

Thanks for your kind reply. As I noted in my original post, I've been working with Roboform on this issue as well. Of course I'd reviewed all of their support documents, and have followed all the suggestions that they've made so far.

Currently, they're stumped. It might be a version incompatibility that they will have to solve. I posted here just on the off-chance that someone might have experienced a similar issue.