Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Google and its subdomains not functioning/resolving/communicating properly

  • 2 प्रत्युत्तर
  • 1 यह समस्या है
  • 10 views
  • के द्वारा अंतिम प्रतियुतर cjcullen4

more options

Since the Firefox 100 update, I have had issues with Firefox connecting to Google and its subdomains. When the browser is first started, all google domains work fine. After a few minutes though, a dialog at the top of G-mail (multiple accounts) appears stating it wants to re-connect, and will try and reconnect indefinitely with no success until the browser is closed and reopened. Also, calendar will stop working, and attempting to connect to any other google service (search, keep, drive, etc.) results in no DNS resolve, with sometimes the search bar URL changing to "about:blank." I have tried resetting the browser and re-installation (both at a user and administrative permission level) with no avail. Is this a known problem, or is it suspected there is another culprit here? It is worth noting that this is my company laptop, and that my coworker has also recently began running into this issue.

Thanks!

Since the Firefox 100 update, I have had issues with Firefox connecting to Google and its subdomains. When the browser is first started, all google domains work fine. After a few minutes though, a dialog at the top of G-mail (multiple accounts) appears stating it wants to re-connect, and will try and reconnect indefinitely with no success until the browser is closed and reopened. Also, calendar will stop working, and attempting to connect to any other google service (search, keep, drive, etc.) results in no DNS resolve, with sometimes the search bar URL changing to "about:blank." I have tried resetting the browser and re-installation (both at a user and administrative permission level) with no avail. Is this a known problem, or is it suspected there is another culprit here? It is worth noting that this is my company laptop, and that my coworker has also recently began running into this issue. Thanks!
संलग्न स्क्रीनशॉट

चुने गए समाधान

This could be a problem with the TLS 1.3 Early Data feature also known as Zero Round Trip Time Resumption (0rtt). You can try to set security.tls.enable_0rtt_data = false on the about:config page to disable this feature until this is fixed by Google or Mozilla to see if that helps.

You can open the about:config page via the location/address bar. Clear cookies the button to "Accept the Risk and Continue".

See also:

संदर्भ में यह जवाब पढ़ें 👍 1

All Replies (2)

more options

चयनित समाधान

This could be a problem with the TLS 1.3 Early Data feature also known as Zero Round Trip Time Resumption (0rtt). You can try to set security.tls.enable_0rtt_data = false on the about:config page to disable this feature until this is fixed by Google or Mozilla to see if that helps.

You can open the about:config page via the location/address bar. Clear cookies the button to "Accept the Risk and Continue".

See also:

cor-el द्वारा सम्पादित

Helpful?

more options

Thanks Cor-el!

I had just found another thread that you had also recommended this fix on and have just implemented it. Had not had a chance to circle back and reference that thread and credit you here yet. It seems like it is functioning properly now, but time will tell.

Helpful?

प्रश्न पूछें

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.