Showing questions tagged: הצגת כל השאלות
  • Archived

h.264 videos that played in Firefox 34 won't play in Firefox 35.0

We host a ton of h.264 videos in the mp4 container displayed through JW Player. We had zero problems with Firefox 34 and earlier playing these videos, the video is H.264… (read more)

We host a ton of h.264 videos in the mp4 container displayed through JW Player. We had zero problems with Firefox 34 and earlier playing these videos, the video is H.264 and the audio is AAC, the whole thing is around 500 kbit/s.

They play fine on Firefox 34, Chrome and IE but after updating to Firefox 35.0 we get an error: "Error loading media: File could not be played".

We have found a fix to get them to work in the about:config, switching "media.fragmented-mp4.enabled" to false OR switching "media.fragmented-mp4.exposed" to false will allow our videos to play. Single file mp4's will also begin to download where before we would get a "Video can't be played because the file is corrupt."

Alternatively for Mac users if they just set media.apple.mp4.enabled to False it also works fine.

Non h.264 mp4 videos will play fine.

Here is a playlist that won't play: http://media.vineyardinstitute.org/other/vi_announcement/firefox-test.html Here is the single video file: http://media.vineyardinstitute.org/other/vi_announcement/05_kingdom_theology.mp4

Is there anything I can change on either the playlist or the video files to get this to work? Why would the h.264 files that worked in Firefox 34 NOT work in 35? I will not be able to re-encode all of the videos, it would take me months. Is this a bug with Firefox?

Also I have tried this in safe mode, tried with every plugin deactivated, I have uninstalled Flash and the videos would not play as well as reinstalling a new version of Flash and a fresh copy of Firefox 35.0

Any help would be much appreciated, we are currently directing all of our users away from Firefox till we get this resolved.

Thanks,

Kyle

נשאלה על־ידי VI-Tech ב־5 years ago

Last reply by guigs 5 years ago

  • Archived

Linux/Fedora30 h.264 media "is not supported" but downloaded video plays fine

ffmpeg is installed == From twitter web page: error in web console: For example, on twitter i get a "the media could not be played" placeholder and this in the web consol… (read more)

ffmpeg is installed

== From twitter web page: error in web console:

For example, on twitter i get a "the media could not be played" placeholder and this in the web console:

HTTP “Content-Type” of “video/mp4” is not supported. Load of media resource https://video.twimg.com/amplify_video/1149302678771683333/vid/1280x720/qFCcMLAnjR_MBans.mp4?tag=13 failed. home

The video on this page can’t be played. Your system may not have the required video codecs for: video/mp4; codecs="avc1.42E01E mp4a.40.2"

When i click on that link in the error it saves the video to /tmp and plays it in ffplay.. and in preferences->Applications, video/mp4 shows up with ffplay configured.

== Plays fine with a local file

When I put that mp4 link in the address bar, it gives me a download dialog, I can download that file, and play it in firefox from the command line:

firefox qFCcMLAnjR_MBans.mp4

== Plays fine with a local html file with the video control html element:

When i open a local html file with the video control element that plays the video. So why do I get those errors when this is viewed on the twitter website?

Any pointers appreciated.

Thanks!

נשאלה על־ידי Ran ב־1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago