Showing questions tagged: הצגת כל השאלות

Playing 1080p 60 fps video on YouTube is choppy after update to version 68 and subsequent versions

Hello everyone! Firstly, greetings to the community, I hope you people are staying safe. Please refer to my previous questions number one and number two. Do note that my … (read more)

Hello everyone!

Firstly, greetings to the community, I hope you people are staying safe. Please refer to my previous questions number one and number two. Do note that my second question has NOT received A SINGLE REPLY from anybody. I have now updated to version 72 and then subsequently to version 76.0.1 (which the latest one at the time of writing this question. I am still suffering from the same problem of stuttering 1080p 60fps YouTube videos due to frame drops, especially using the VP9 codec, although other codecs also drop a few frames. Do note that the audio works just fine in real-time without any lag, and this problem exists ONLY for 1080p @ 60 fps, not for any other resolution or frame rate. I have referred to the following links to try and solve my problem:-

  1. https://www.reddit.com/r/firefox/comments/8qhbhg/h264_1080p_60fps_stutter_youtube_vimeo_etc/
  2. https://support.mozilla.org/en-US/questions/1277519
  3. https://www.mozilla.org/en-US/firefox/72.0.2/releasenotes/
  4. https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1608485

The Firefox version 72.0.2 release notes categorically state that the issue has been resolved and even points to the bugzilla page for the same. But it still exists even in version 76.0.1, which is surprising. I have tried every possible combination I can think of, from setting media.media-capabilities.enabled = false in about:config to disabling specific codecs and hardware acceleration, none of which solved the issue permanently to my satisfaction. A few settings, at times, improved the issue slightly but there was no permanent solution, even though this has been alluded to in a previous release note. Do note that my graphics drivers are updated and this issue is Firefox-specific, i.e other browsers work just fine. Even the older versions of Firefox work fine, as stated earlier. I would like to state that I prefer using the VP9 codec because other codecs take a toll on my relatively low-bandwidth network connection and this leads to longer buffering times (VP9 does not have this problem). I humbly request the community members and volunteers to help me in this regard, and if need be, point me to the proper channel for lodging a bug report directly to Mozilla.

Thanks and regards,
Preetodeep Dev.

P.S:- If this issue is not resolved, then I will have no choice but to go back to Firefox version 62.0.2, which works just fine with all the default settings.

Asked by Preetodeep Dev 1 month ago

Last reply by Preetodeep Dev 1 day ago

MOUSE POINTER HANGS DURING PAGE LOAD (MACOS-MOJAVE)

Firefox 77.0.1 (64-bit) - Sometimes when clicking on a URL, as the page starts to load Firefox grabs the mouse pointer and freezes it making it impossible to do anything … (read more)

Firefox 77.0.1 (64-bit) - Sometimes when clicking on a URL, as the page starts to load Firefox grabs the mouse pointer and freezes it making it impossible to do anything else until the page completely loads. Are there any settings that might cause this to occur or would prevent this from occurring?

Asked by cs-temp 3 weeks ago

Last reply by cs-temp 2 days ago

Firefox on Mac is freezing and missing min/max bar

This issue just randomly started; I don't remember Firefox doing an update. I've tried to navigate through some of the menus but it isn't responding as one would hope. Th… (read more)

This issue just randomly started; I don't remember Firefox doing an update. I've tried to navigate through some of the menus but it isn't responding as one would hope.

This is on a new MacBook that's less than a month old, so it's a fairly new install.

Anyone have any ideas?

Asked by willjasen 2 weeks ago

Last reply by willjasen 11 hours ago

77.0.1 update

I give up. Ever since the 77.0.1 update nothing seems to want to load without a lot of work on my part. Gmail doesn't load more than half the time. Weird things happen… (read more)

I give up. Ever since the 77.0.1 update nothing seems to want to load without a lot of work on my part. Gmail doesn't load more than half the time. Weird things happen on the screen occasionally and some photos don't load properly. I've tried all the suggested fixes. I'm using other browsers until this is fixed.

Asked by pamhastings1 1 week ago

Last reply by pamhastings1 6 days ago

Content is not drawn on the entire screen on Linux

Sometimes, when I open the browser, ALL content is not drawn to the window size, as shown in the screenshot. In this case, mouse events are tracked as if everything was d… (read more)

Sometimes, when I open the browser, ALL content is not drawn to the window size, as shown in the screenshot. In this case, mouse events are tracked as if everything was drawn correctly, i.e., to the entire size. Only resizing the window helps. How to fix this problem? This happens not only in KDE, but also in GNOME. Clearing the profile didn't help. Running without extensions too. Such a problem still sometimes occurs. OS: ArchLinux https://imgur.com/a/X7Ue9Al

Asked by Daniel Bernar 4 months ago

Last reply by Daniel Bernar 5 days ago

Disable clearing cache when reloading a page

When you reload a page (pressing F5, clicking the reload button, etc.) (rather than navigating to the page some other way), the cache for the current site is cleared and … (read more)

When you reload a page (pressing F5, clicking the reload button, etc.) (rather than navigating to the page some other way), the cache for the current site is cleared and all resources (images etc.) are requested with `Cache-Control: max-age=0` (at least, that's what seems to be happening)

Is there some way to disable this behavior? I thought Ctrl+F5 or shift+reload was supposed to clear cache, but it seems like it's no different than reloading normally?

Asked by 12Me21.mc 6 days ago

Mozzilla and other navigators keeps crashing

Hola, he tenido problemas recientemente con Mozilla y otros navegadores. Se me cierran constantemente, se me queda en pantalla negra la PC, o incluso me aparecen mensajes… (read more)

Hola, he tenido problemas recientemente con Mozilla y otros navegadores. Se me cierran constantemente, se me queda en pantalla negra la PC, o incluso me aparecen mensajes como "Ahh la pestaña falló". Probé todo lo que encontré en esta página: (https://support.mozilla.org/es/kb/firefox-se-cierra-inesperadamente-como-resolverlo-#w_actualiza-tus-controladores) pero no hubo resultado y ya no sé qué más hacer. No sé si es algún virus el problema, pero mi anti-virus no detecta nada. Tampoco son las extensiones, o la aceleración del hardware. Realmente no puedo encontrar el problema.

Estos son los fallos más recientes (como verán sucede constantemente).

ID de informe Fecha de envío bp-52eca5bc-9231-436c-8e48-bb2c30200626 26/6/2020 16:00 Ver bp-38b7ec71-e447-4e08-b8ef-2f92f0200626 26/6/2020 16:00 Ver bp-36debbaa-aaf6-45f5-b7e4-f35030200626 26/6/2020 16:00 Ver bp-364fd961-7992-4f11-bf33-d60190200626 26/6/2020 16:00 Ver bp-cad59d44-00e1-4655-bcf8-834eb0200626 26/6/2020 16:00 Ver bp-b02ddf17-4211-4a54-b163-e2c140200626 26/6/2020 16:00 Ver bp-bb5b2e08-880a-403f-adef-66c0c0200626 26/6/2020 16:00 Ver bp-35d6ff78-928b-4fda-a67f-935290200626 26/6/2020 16:00 Ver bp-e177d919-14f4-47b7-9f9f-1969d0200626 26/6/2020 16:00 Ver bp-35c79589-ac09-4d00-9db3-d67a70200626 26/6/2020 16:00 Ver bp-439cfbf7-6311-4139-8938-155040200624 24/6/2020 16:45 Ver bp-c2fea9c4-5c7f-4368-9d6b-0254e0200624 24/6/2020 14:41 Ver bp-f488f1c4-7e81-48e8-8e14-d284b0200623 23/6/2020 17:09 Ver bp-3d741fff-46cf-409f-9a89-8f59e0200623 23/6/2020 12:55 Ver bp-d7a4a4f0-9da2-416a-a823-cb4720200622 22/6/2020 16:32

Asked by sebastian.s.lozada 6 days ago

Firefox no longer plays sound from streaming video sites like youtube on Mac OS Big Sur

When I open youtube.com using firefox, I can see the video but hear no sound from the video. I tried youtube.com on Safari and Chrome, both have sound. This happened on M… (read more)

When I open youtube.com using firefox, I can see the video but hear no sound from the video. I tried youtube.com on Safari and Chrome, both have sound. This happened on Mac OS Big Sur.

Asked by hpphann 6 days ago

Blank page while loading webpage

Firefox does not show a webpage until it is completely loaded. As a result, I see a blank page for a few seconds before the webpage appears. That is annoying and as a web… (read more)

Firefox does not show a webpage until it is completely loaded. As a result, I see a blank page for a few seconds before the webpage appears. That is annoying and as a webdesigner unwanted because I want to experience the loading of a page. My version: 77.0.1 (64-bits) Windows 10.

I cannot find a feature in options that could fix this.

Asked by michael228 6 days ago

very slow seems to be using google analytics. my hope was to get away from google.

This is your slow Google connected browser, and you are asking ME how to fix it? or maybe I should spend 2 or 3 days reading how to get around all the problems, making no… (read more)

This is your slow Google connected browser, and you are asking ME how to fix it? or maybe I should spend 2 or 3 days reading how to get around all the problems, making notes for future reference? LOL I despise google but at least their chrome browser is intuitive. i am really disappointed in firefox browser. I used my microsoft account account to login to SKYPE i did the I am not a robot over 20 times, never got any help or tips from firefox, I did install something that was supposed to make youtube perform better. valid passwords did not work, and were not saved or rather There was no pop up asking if I wanted to save. I was dumb enough to think I could get away from Google! Firefox and duckduckgo are slow versions of Google Chrome etc on and on........

Asked by trueself11 5 days ago

Strange Error when Reading Daily Mail Newspaper

SSL_ERROR_NO_CYPHER_OVERLAP I got the above error message when reading the newspaper on line! It doesn't happen when running Mozilla FireFox in Safe Mode, with all Add-On… (read more)

SSL_ERROR_NO_CYPHER_OVERLAP

I got the above error message when reading the newspaper on line! It doesn't happen when running Mozilla FireFox in Safe Mode, with all Add-Ons switched off.

It doesn't happen when reading the same site in Internet Explorer.

Any solutions or suggestions will be gratefully accepted.

The complete error message is pasted below.

Thank you.

Mike.

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to eu.zainvisitorpackage.xyz. Cannot communicate securely with peer: no common encryption algorithm(s).

Error code: SSL_ERROR_NO_CYPHER_OVERLAP

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the web site owners to inform them of this problem.

Learn more…

Asked by Mike 5 days ago

Last reply by Mike 5 days ago

Failed to Load Module Twitch.tv

For the past month or so I cannot get Twitch.tv to work at all. I consistently get the error message on the site called "Failed to Load Module". Sometimes it loads but fo… (read more)

For the past month or so I cannot get Twitch.tv to work at all. I consistently get the error message on the site called "Failed to Load Module". Sometimes it loads but for the most part it doesn't, and when it does load it usually takes awhile. I've cleared cookies and data history, removed and disabled extensions. Flushed DNS cache. Nothing seems to work. I can get it working on Chrome but not Mozilla. Anyone else having this issue?

Asked by antbassolino 4 days ago

New Tabs are blank and unable to load pages. Tabs get stuck failing to load pages forever in this state

Recently, Firefox on my main PC has been having trouble opening pages. The same thing happens on my office PC, but less frequently. Today it's come to a point where over … (read more)

Recently, Firefox on my main PC has been having trouble opening pages. The same thing happens on my office PC, but less frequently.

Today it's come to a point where over 50% of the time I try to open a "New Tab" or open a link in a new tab, that new tab will get stuck in a state where it's either showing the URL and making no attempt to load the page, just showing a blank white page (which is wrong, I set it Firefox Home, but it happens with FF:Home or Blank).

I've tried refreshing Firefox, it hasn't made a difference. IF anything the problem is just getting worse and the browser is becoming more and more unusable.

Can anyone help me troubleshoot this? I'm wondering if it's specific to my add-on setup. It shouldn't be, I spent ages disabling add-ons one-by-one to see if it made a difference, then I found the problem even occurs in safe mode / all add-ons disabled.

Is it a recent problem with Firefox? I recall this happenning with an update maybe a year or two ago then it resolved itself, but lately the browser is becoming un-usable for me. Before, when I had tabs jammed like this, I could copy the URL and paste it into a new tab to get back to browsing, but now all the new tabs in my current session are broken like this.

Asked by voodle 4 days ago

Why the muted video tag cannot be unmuted?

Dear All I am building a Web application using WebRTC technology. The problem is that I cannot unmute the muted media which has the muted attribute. This is my video tag … (read more)

Dear All

I am building a Web application using WebRTC technology.

The problem is that I cannot unmute the muted media which has the muted attribute.

This is my video tag that receive the remote media stream:

<video id="remoteView" width="320" height="240" autoplay controls muted></video>

The following coding for add local media stream to the remote RTCPeerConnection object.

           setupStream=((stream)=>{
			if (pc){
				var senders=pc.getSenders();
				if (senders.length<1) {
					stream.getTracks().forEach((track)=>{
						logger("0 add "+track.kind+" track");
						pc.addTrack(track,stream);
					});
				} else {
					senders.forEach((sender)=>{
						if (sender.track)
							sender.track.stop();
					});
					stream.getTracks().forEach((track)=>{
						var sender = pc.getSenders().find(function(s) {
							if (s.track)
								return s.track.kind == track.kind;
							else 
								return null;
						});
						if (sender==null) {
							logger("1 add "+track.kind+" track");
							pc.addTrack(track,stream);
						} else {
							logger("0 replace "+track.kind+" track");
							sender.replaceTrack(track);
						}
					});
				}
			}

The following code handle ontrack event:

                      remoteVideo=document.getElementById("remoteView");
                      if (remoteVideo.srcObject==null){
				remoteView.srcObject=event.streams[0];
			} else {
				remoteVideo.srcObject.addTrack(event.track);
			}		


The problem is that when I add 1 audio track to remote RTCPeerConnection object first, and then add 1 video track to remote RTCPeerConnection object, the remote side default control panel unmute button working properly.

However, if I add 1 video track to remote RTCPeerConnection object first, and then add 1 audio track to remote RTCPeerConnection object, the remote side default control panel unmute button does not work. I need to right-click the media player and then select "unmute" to play remote audio.

I am using FireFox version 77.0.1 Chinese edition. I am using windows 10 OS.

Would you tell me what is going on?

Asked by knvbhk 4 days ago

Google MAP is not responding, Google Image not responding.

Suddenly I am having couples of troublesome with Firefox browser. Using Windows10,Firefox 77.0.1. Problems: 1. Google MAP is not responding.. no street view icon or other… (read more)

Suddenly I am having couples of troublesome with Firefox browser. Using Windows10,Firefox 77.0.1.

Problems: 1. Google MAP is not responding.. no street view icon or other icon at the corner. 2. Google Image only shows 20 images, and It will not enlarge images when I click one. 3. No display of “I’m not a robot” dialogue. Cannot access the site that requires.

I have uninstall and reinstall Firefox with deleting all the profile folder from AppData folder related to Firefox, but still the same problem. Using other web browser(Opra, chrome), there are no problems, everything works fine. Also using Firefox from another PC with same network, it works fine. So it is just with this main PC..

Than you in advanced, if any solutions.

Asked by masaki415 4 days ago

Firefox 77.0.1 (32Bits) CRASH & FREEZE & LOCKED with Windows 7 Pro

See : Relatórios de travamentos enviados ID do relatório Data de envio bp-b65cc726-3857-49d1-a468-fc7060200629 29/06/2020 10:01 bp-b1bb8f53-b436-4a12-ba95-3a30802006… (read more)

See : Relatórios de travamentos enviados ID do relatório Data de envio bp-b65cc726-3857-49d1-a468-fc7060200629 29/06/2020 10:01 bp-b1bb8f53-b436-4a12-ba95-3a3080200629 29/06/2020 10:01 bp-f1380c15-b033-4bc2-b61b-11b3e0200629 29/06/2020 10:01 bp-74a0977d-71b7-4899-9a46-cb1a10200629 29/06/2020 10:01 bp-0ca70b34-d791-4c73-b1eb-c677e0200629 29/06/2020 10:01 bp-670f2552-43fa-4673-86c5-f508c0200629 29/06/2020 10:01 bp-3d889132-24c2-482d-94c3-1b18c0200629 29/06/2020 10:01 bp-c195c047-a5a9-4ab9-8847-295e10200629 29/06/2020 10:01 bp-91f4b76c-8c97-4885-98fc-443df0200629 29/06/2020 10:01 bp-6c20ac4a-d7d5-4e54-beda-735000200629 29/06/2020 10:01 bp-8941df7d-1a95-40f2-b8c3-a00e20200629 29/06/2020 10:01 bp-03c51dab-945b-4d31-b13c-c261f0200629 29/06/2020 10:01 bp-5ff7e96a-f998-483f-864e-d33ff0200625 25/06/2020 09:22 bp-b621cb55-b51e-4b5a-856a-1a5230200605 05/06/2020 19:57 bp-ff88ea4f-2e86-4bed-833d-146b20200605 05/06/2020 19:33

Asked by jbgodoy2k 3 days ago

Have to restart firefox everytime to get bluetooth to work

To reproduce bug: 1. Open Firefox 2. Connect Bluetooth headset 3. Audio from browser (youtube etc) doesn't work. 4. Audio from other apps works with blue… (read more)

To reproduce bug:

    1. Open Firefox
    2. Connect Bluetooth headset
    3. Audio from browser (youtube etc) doesn't work. 
    4. Audio from other apps works with bluetooth
    5. Shut down all instances of FF.
    6. Reopen FF and bluetooth works.

Asked by Yefff 3 days ago

Videos blocking if you open another separate window

Hello, it's happening a strange thing. Sometimes I use a window of firefox on the first monitor and another on the second monitor, that's fine here. But if I play like a … (read more)

Hello, it's happening a strange thing. Sometimes I use a window of firefox on the first monitor and another on the second monitor, that's fine here. But if I play like a video on the second window and I browse internet on the first one the video on the second monitor will block, but the audio works..

Most of the time it happens when I browse facebook but it happend even while typing this help question so...

To fix this I just need to move the cursor on the video...

I'll link a video to let you see: https://streamable.com/whil7y

Asked by mattuz 3 days ago

Eye strain because of flashing white screen while opening new tab

Hi Would it be possible to fix the issue of flashing of white screen while opening new tab to help prevent eye strain. It's really annoying and hurts the eyes when in a d… (read more)

Hi

Would it be possible to fix the issue of flashing of white screen while opening new tab to help prevent eye strain. It's really annoying and hurts the eyes when in a dark room and using dark mode. The post here describes the problem very well:

https://techcommunity.microsoft.com/t5/discussions/flashing-a-white-screen-while-open-new-tab/m-p/894858 https://techcommunity.microsoft.com/t5/discussions/flashing-a-white-screen-while-open-new-tab/m-p/894858

Asked by atborg2 3 days ago