חיפוש בתמיכה

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

HTML5 Videos not playing properly in Responsive Design Mode

  • אין תגובות
  • 0 have this problem
  • 11 views
more options

I'm currently testing my website using FF's RDM, I have HTML 5 video with two sources, one Webm and one MP4 encoded according to the mozilla dev pages' advice on codecs.

The video, when clicking play or the video itself, advances one frame and pauses again under all User Agents bundled into Responsive Design Mode. If I click quickly and repeatedly it will eventually play properly. The thumbnail renders properly and the progress bar indicates that the video has loaded properly.

The video works as intended on Desktop (Windows & Linux), my Pixel 4a (FF & Chrome), my friend's S20FE (One of the UAs in RDM), and StackOverflow doesn't seem to have any input on my code, so the one last thing to check is with people who know more about Responsive Design Mode.

I'm currently testing my website using FF's RDM, I have HTML 5 video with two sources, one Webm and one MP4 encoded according to the mozilla dev pages' advice on codecs. The video, when clicking play or the video itself, advances one frame and pauses again under all User Agents bundled into Responsive Design Mode. If I click quickly and repeatedly it will eventually play properly. The thumbnail renders properly and the progress bar indicates that the video has loaded properly. The video works as intended on Desktop (Windows & Linux), my Pixel 4a (FF & Chrome), my friend's S20FE (One of the UAs in RDM), and StackOverflow doesn't seem to have any input on my code, so the one last thing to check is with people who know more about Responsive Design Mode.

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.