X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Since installing 63.0.3, constant problems with running Firefox

Posted

I've had no problem with previous versions of Firefox. Since installing version 63.0.3, constant problems with crashing, hanging or loading homepage and websites extremely slowly. Sometimes loading of homepage cycles through two or three partial sequences before completing. Have tried all obvious recommended solutions without success, including safe mode, refresh and reinstall. Am using MacBook Pro 10.10.5 and BT as my home page. I use Safari as my other browser and it continues to run without any issues

I've had no problem with previous versions of Firefox. Since installing version 63.0.3, constant problems with crashing, hanging or loading homepage and websites extremely slowly. Sometimes loading of homepage cycles through two or three partial sequences before completing. Have tried all obvious recommended solutions without success, including safe mode, refresh and reinstall. Am using MacBook Pro 10.10.5 and BT as my home page. I use Safari as my other browser and it continues to run without any issues

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Shockwave Flash 30.0 r0 (disabled)

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.10; rv:63.0) Gecko/20100101 Firefox/63.0

More Information

FredMcD
  • Top 10 Contributor
4306 solutions 60471 answers

Contact Rapport support and let us know.

Contact Rapport support and let us know.