Ehechauka porandu heramoĩpyréva: Ehechaukapaite porandu
  • Moĩporãmbyre
  • Ñongatupyre

Some video content can not be displayed.

I use a laptop with Fedora 36 installed. Firefox is version 104.0.1 Until a few days ago, there were no problems with video display. But since a few days, video content … (emoñe’ẽve)

I use a laptop with Fedora 36 installed. Firefox is version 104.0.1

Until a few days ago, there were no problems with video display. But since a few days, video content that is offered by the news site from NOS (Dutch television) is not displayed anymore. I only get this error: The media playback was aborted due to a corruption problem or because the media used features your browser did not support.

Also some content on Youtube aborts. For example loading https://www.youtube.com/watch?v=qq0BUiEs3JM results in this error: Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw. (Afspeel-ID: Ui0fzPxdSexgYcZ4).' (An error occured, try later again).

When using the Chrome Browser both websites can be used without giving errors implying that all the codecs are available.

How can I detect why video is blocked?

(Twitter also gives problems. After a fraction of a second, it stops displaying video)

Oporandu Ben EngbersOjapo 1 ary

Ombohovaipyre Ben EngbersOjapo 1 ary

  • Moĩporãmbyre
  • Ñongatupyre

Reader View icon missing.

READER VIEW icon is missing from the toolbar, and ENTER READER MODE is missing from the VIEW menu, even on sites/pages where it is enabled on my other computer. Firefox v… (emoñe’ẽve)

READER VIEW icon is missing from the toolbar, and ENTER READER MODE is missing from the VIEW menu, even on sites/pages where it is enabled on my other computer. Firefox version 104.02

Oporandu rob.rileyOjapo 1 ary

Ombohovaipyre cor-elOjapo 1 ary

  • Moĩporãmbyre
  • Ñongatupyre

How do I delete an autofill email address?

Running v104.0.2. (UK) Whenever I have an 'email box', I get an autofill email address appearing I wish to delete. When I highlight the address, and hit 'delete' it doesn… (emoñe’ẽve)

Running v104.0.2. (UK) Whenever I have an 'email box', I get an autofill email address appearing I wish to delete. When I highlight the address, and hit 'delete' it doesn't work. On searching a method, I get the suggestion to go into settings and drill down in the 'Forms & Autofill' section in 'privacy' settings, but my FireFox has no such section.

I then tried to 'activate' the section by going into 'about:config' and changing 'extensions.formautofill.available' from, 'detect', to 'on', it made no difference, I still have no 'Forms & Autofill' section in settings.

How can something so simple be so complicated?

How do I delete an autofill email address?

Oporandu Stephen5000Ojapo 1 ary

Ombohovaipyre cor-elOjapo 1 ary

  • Moĩporãmbyre
  • Ñongatupyre

Yoututbe comments not being displayed

Youtube comments are not showing up. Youtube live chat works fine. Issue started happening recently on both my PC and laptop. I checked other browsers and this issue does… (emoñe’ẽve)

Youtube comments are not showing up. Youtube live chat works fine. Issue started happening recently on both my PC and laptop. I checked other browsers and this issue doesn't exist there.

Oporandu nihal.voldemotOjapo 1 ary

Ombohovaipyre jonzn4SUSEOjapo 1 ary

  • Moĩporãmbyre
  • Ñongatupyre

Firefox 104 displays blank page on some websites

Hello, I've upgraded my Ubuntu distribution from Ubuntu 20.04 to 22.04 yesterday. This forced me to update my Firefox version, I am now running the 104.0.2. I now have th… (emoñe’ẽve)

Hello, I've upgraded my Ubuntu distribution from Ubuntu 20.04 to 22.04 yesterday. This forced me to update my Firefox version, I am now running the 104.0.2. I now have the following issue: on some websites, the page loads normally but as soon as it's loaded, the page becomes entirely blank. This doesn't seem to be a website issue, as it actually appears normal for a very short instant before it disappears. A website for which this happens is: https://www.lalibre.be/ (I only encountered the issue on another website but it's from the same editor). I tried in a private window and it works normally! I tried in the normal window after deactivating all the addons, it still doesn't work. I tried with or without the Firefox account logged in, it doesn't work. Until now, it's only these 2 websites from the same editor, but as I said, they worked fine yesterday, they work fine on other browsers and they work fine in Firefox private mode. Any idea where this might come from?

Oporandu vanecxOjapo 1 ary

Ombohovaipyre jonzn4SUSEOjapo 1 ary

  • Moĩporãmbyre
  • Ñongatupyre

Login not possible anymore on Letterboxd.com and other websites since update to FF 104

Hello, This issue might or might not be related to [other issue] I have since I updated Ubuntu 20.04 to 22.04 and therefore updated my Firefox to 104. I can't login anym… (emoñe’ẽve)

Hello, This issue might or might not be related to [other issue] I have since I updated Ubuntu 20.04 to 22.04 and therefore updated my Firefox to 104. I can't login anymore on Letterboxd since the update. It's not a problem of username or password. When I click "Sign in", nothing happens except a page refresh, but I'm still not logged in. Other strange behaviour on that site since the update: most of the images don't appear. For example on this page : https://letterboxd.com/films/# all the movie covers are just blank.

The website does work properly when using Firefox in private mode though (both login and images work fine), so this makes me think it's related to my other issue mentioned above.

OS: Ubuntu 22.04 Firefox 104.0.2

EDIT after posting this question: I just found out that I can't login on Google either. I enter my username, password, then it asks me to validate on another apparel that it's really me, which I do, and nothing happens so I can't login. It works normally in private mode.

Oporandu vanecxOjapo 1 ary

Ombohovaipyre jonzn4SUSEOjapo 1 ary

  • Moĩporãmbyre
  • Ñongatupyre

The mouse-left click button does not work since last two updates

The mouse-left click button does not work since last two updates! The link is OK, floating menu with right click can open it in new tab, but left-click on buttons, divs,… (emoñe’ẽve)

The mouse-left click button does not work since last two updates!

The link is OK, floating menu with right click can open it in new tab, but left-click on buttons, divs, links is dead for a while

Something was changed in Firefox in the wrong direction.

Please help

Oporandu mesasartworksOjapo 1 ary

Ombohovaipyre mesasartworksOjapo 1 ary

  • Moĩporãmbyre
  • Ñongatupyre

Disable the Reader View vertical toolbar, that floats on the left side of the screen

Hello! I'm using Firefox MSIX on a laptop with an OLED screen. To avoid burn-in, static elements on the screen are discouraged. Unfortunately, when the Reader View is … (emoñe’ẽve)

Hello!

I'm using Firefox MSIX on a laptop with an OLED screen. To avoid burn-in, static elements on the screen are discouraged.

Unfortunately, when the Reader View is enabled on Firefox, a vertical toolbar appears and is constantly on the same spot on the screen.

I would like to have this toolbar disabled or have it to hide/show depending on mouse prompt. Is there a built-in setting I could change to make this happen?

Would this solution here be my only option and would it work on Firefox MSIX? Finding the firefox profile on the Microsoft Store app is tricky.

Thank you.

Oporandu fawlanOjapo 1 ary

Ombohovaipyre jscher2000 - Support VolunteerOjapo 1 ary

  • Jokopyre
  • Ñongatupyre

audio/video will not load/play

I can play videos and audios on another browser or files stored on my computer, but just now I cannot on Firefox. I saw the FAQ explanation about Windows 7, but I have be… (emoñe’ẽve)

I can play videos and audios on another browser or files stored on my computer, but just now I cannot on Firefox. I saw the FAQ explanation about Windows 7, but I have been using Firefox for years including just hours ago using Windows 7. Why would this happen right now? Did some new version just get installed? If so, can I return to the prior version and turn off the automatic update?

Thanks, Phil

Oporandu pej6446Ojapo 1 ary

Mbohovái paha PaulOjapo 1 ary mba’e

  • Moĩporãmbyre
  • Ñongatupyre

Keyboard shortcut to switch focus to bookmarks toolbar

Is there currently a keyboard shortcut to switch the focus to the Bookmarks Toolbar? If not, are there any plans to add one? If not, I would like to request that funct… (emoñe’ẽve)

Is there currently a keyboard shortcut to switch the focus to the Bookmarks Toolbar?

If not, are there any plans to add one?

If not, I would like to request that functionality.

Thanks, Rick

Oporandu regapalOjapo 1 ary

Ombohovaipyre cor-elOjapo 1 ary

  • Moĩporãmbyre
  • Ñongatupyre

Blinking Cursor - Insertion point to thin

I just upgraded to a 4k monitor and the blinking cursor is so thin I can not see it. I have adjusted the thickness in windows 10 with took care of the issue with Micros… (emoñe’ẽve)

I just upgraded to a 4k monitor and the blinking cursor is so thin I can not see it. I have adjusted the thickness in windows 10 with took care of the issue with Microsoft applications but I can't figure out how to make it thicker in Firefox.

I've tried changing from Firefox theme to System theme but there was no change. Fonts is set to Segoe UI 17.

I have System theme -- auto enabled.

Any suggestions?

Oporandu JDOjapo 1 ary

Ombohovaipyre cor-elOjapo 1 ary

  • Moĩporãmbyre
  • Ñongatupyre

Expired cookie breaks Azure AD B2C auth (with Blazor and MSAL)

Hi all, is expired cookies management changed lately? Authentication doesn't work anymore in following use case. Question is all about FF for windows, while usually I'm o… (emoñe’ẽve)

Hi all, is expired cookies management changed lately? Authentication doesn't work anymore in following use case. Question is all about FF for windows, while usually I'm on FF Android, Edge and Chrome for Windows and all these browsers are working correctly.

My working web app (static blazor wasm standalone) is interactively authenticating in Azure AD B2C using Microsoft.Authentication.WebAssembly.Msal library (like MSAL.js), API is an Azure Function protected through AAD B2C.

Login request successfully invokes Signin/Signup B2C flow with popup to myb2ctenant.b2clogin.com but breaks navigating to auth protected pages or backend apis.

From DevTools I see that every request to following b2c endpoints sets an expired cookie (expired 10 years before, year is now 2012):

When user clicks login: GET /myb2ctenant.onmicrosoft.com/b2c_1_sinsup/v2.0/.well-known/openid-configuration

Returning from login confirmation: GET /myb2ctenant.onmicrosoft.com/B2C_1_SInSUp/api/CombinedSigninAndSignup/confirmed?rememberMe=false&csrf_token=xxx

for example: Set-Cookie: x-ms-cpim-trans=; domain=myb2ctenant.b2clogin.com; expires=Fri, 14-Sep-2012 12:46:46 GMT; path=/; SameSite=None; secure; HttpOnly

FF registers this warning in console:

Cookie “x-ms-cpim-trans” has been rejected because it is already expired

Following when MSAL execute a request to /myb2ctenant.onmicrosoft.com/b2c_1_sinsup/oauth2/v2.0/authorize?xxxx

Response always contains:

Location: https://blazorapp.xx.web.core.windows.net/authentication/login-callback#error= interaction_required&error_description=AADB2C90077%3a+User+does+not+have+an+existing+session+and+request+prompt+parameter+has+a+value+of+%27None%27.%0d%0a

All other browsers are working... Thanks in advance for any help

Oporandu cromaOjapo 1 ary

Ombohovaipyre jscher2000 - Support VolunteerOjapo 1 ary

  • Moĩporãmbyre
  • Ñongatupyre

Media player issue

My FireFox media player was working fine this morning. Now it will not play the mp3 files I need to play for my work. Also, there's no sound on YouTube when I use FireFox… (emoñe’ẽve)

My FireFox media player was working fine this morning. Now it will not play the mp3 files I need to play for my work. Also, there's no sound on YouTube when I use FireFox. I have system sounds on my computer, and I have sounds on Google Chrome, but there are no sounds on FireFox. The media player will open with the mp3 files, but it does not move or play at all. I disabled my antivirus and it still won't work. So that is now fully back on. I uninstalled and reinstalled, restarted my computer, I have done so many things over the last 4 hours and nothing is working. There was a Windows update today that happened shortly before this problem occurred.

Oporandu beezgramOjapo 1 ary

Ombohovaipyre beezgramOjapo 1 ary

  • Moĩporãmbyre
  • Ñongatupyre

Display Bookmarks

I have 2 laptops I will call OLD and NEW. Both have Firefox Browser 104.0.2. I have the Menu Bar at the upper left corner for both OLD and NEW. On OLD when I click … (emoñe’ẽve)

I have 2 laptops I will call OLD and NEW. Both have Firefox Browser 104.0.2. I have the Menu Bar at the upper left corner for both OLD and NEW.

On OLD when I click the Bookmarks link in the Menu Bar, i see a few links (Manage Bookmarks, Bookmark current tab, etc). Then below the links I see all my bookmarks listed. I DO NOT have to click on a link to see my bookmarks.

On NEW when I click the Bookmarks link in the Menu Bar, I also see a few links (Manage Bookmarks, Bookmark current tab, etc). And then nothing else. I have to click a link to see bookmarks. How do I get NEW to display my bookmarks without having to click a link?

Oporandu dobbsaOjapo 1 ary

Ombohovaipyre jonzn4SUSEOjapo 1 ary

  • Moĩporãmbyre
  • Ñongatupyre

Firefox presearch provides highly inappropriate results

Well, I wanted to provide PRIVATE feedback to the developers, but it appears that they are intent on avoiding that at all costs, continually steering me into posting on t… (emoñe’ẽve)

Well, I wanted to provide PRIVATE feedback to the developers, but it appears that they are intent on avoiding that at all costs, continually steering me into posting on the public forum instead by not providing any other alternative. So be it. Remember, this was not my choice.

I was shocked to see the following results from Firefox's own presearch for the simple term "mom" (I was typing a longer word, but the presearch came out during my typing). I think your curation algorithms need some hard tweaking.

Oporandu bowman2Ojapo 1 ary

Ombohovaipyre PaulOjapo 1 ary

  • Moĩporãmbyre
  • Ñongatupyre

Firefox not saving usernames passwords

I recently updated to Firefox 104. When starting up the browser it prompted me to do a refresh which I naively said yes to. After Firefox was done refreshing and finally … (emoñe’ẽve)

I recently updated to Firefox 104. When starting up the browser it prompted me to do a refresh which I naively said yes to. After Firefox was done refreshing and finally came up again I noticed all my saved logins (usernames/passwords) from version 103 were gone. I spent the last several recovering my passwords which was very frustrating. And when Firefox prompted me to save the uname/passwds for each I pressed the save button thinking they were saved. I should have checked because they were not saved when I went to the about:logins page to see. It was empty. So I clicked on the "Create New Login" button to enter one manually. After entering in the web URL, my username and password and clicking "Save" a red banner appears above saying "An error occurred while trying to save this password."

How can I fix this so Firefox will once again save passwords?

Oporandu cgrobertsonOjapo 1 ary

Ombohovaipyre cgrobertsonOjapo 1 ary