Ehechauka porandu heramoĩpyréva: Ehechaukapaite porandu

Wrong language used at "accounts.firefox.com/settings"

Hi! under accounts.firefox.com/settings the language displayed is Norwegian Nynorsk even though i have set Norwegian Bokmål as my prefered language in the Firefox browser… (emoñe’ẽve)

Hi! under accounts.firefox.com/settings the language displayed is Norwegian Nynorsk even though i have set Norwegian Bokmål as my prefered language in the Firefox browser settings. I couldn't find a separate language setting on the accounts.firefox.com/settings page so im guessing this a bug/oversight/mixup when the browser attempts to look up the preferred language set in the browser?

I've attached 2 pictures showing my Firefox prefered language setting and my accounts.firefox.com/settings page.

Norwegian has two official written standards Bokmål and Nynorsk.

https://en.wikipedia.org/wiki/Nynorsk https://en.wikipedia.org/wiki/Bokm%C3%A5l

Attach files to an email

Whenever I´m going to attach a file to an email, Firefox always takes me to the desktop. Is there a way to make it look in the downloads folder?, which is my default to d… (emoñe’ẽve)

Whenever I´m going to attach a file to an email, Firefox always takes me to the desktop. Is there a way to make it look in the downloads folder?, which is my default to download files. Thanks ...

the 'submit' button in 'contact us' of 'donate' dont work

url: https://donate.mozilla.org/en-US/help/ 'Submit' button on this page is grey and dont seem to react when clicked. Wonder if this is a website issue or a local one. … (emoñe’ẽve)

url: https://donate.mozilla.org/en-US/help/

'Submit' button on this page is grey and dont seem to react when clicked. Wonder if this is a website issue or a local one.

Screen goes black when playing some videos -

Screen goes black when some videos play - audio continues, but screen is black. I am sire this is a Firefox problem - I have successfully watched videos using BING brows… (emoñe’ẽve)

Screen goes black when some videos play - audio continues, but screen is black. I am sire this is a Firefox problem - I have successfully watched videos using BING browser - same videos go black on Firefox. I have refreshed Firefox, cleared cache, restarted Firefox - cleaned cookies. Turned accelerator off then back on - because nothing changed. Does not do this with all videos, just some - some You Tube videos play, others do not. I have Windows 10 and McAfee Live Safe - all programs are current and up to dated.

PR_CONNECT_RESET_ERROR

I am unable to open my outlook mail - however I am able to open other websites - how do I fix this I was able to access my outlook email yesterday so this only happened i… (emoñe’ẽve)

I am unable to open my outlook mail - however I am able to open other websites - how do I fix this

I was able to access my outlook email yesterday so this only happened in the last 24 hours

Any assistance will be greatly appreciated

Firefox 104-107 has square box symptom and numerous dots on printouts instead of letters

Greetings. I waited a long time before updating from FF 88 to FF 104, concerned that the header and footer issues I previously experienced (and resolved) with FF's print … (emoñe’ẽve)

Greetings. I waited a long time before updating from FF 88 to FF 104, concerned that the header and footer issues I previously experienced (and resolved) with FF's print preview interface would recur after updating to a newer FF version. Unfortunately after updating to FF 104 the very same issues recurred. The only solution was to disable FF's print preview interface once again and use the Mac print window instead for all printing tasks. Doing that solved the issue with headers and footers getting cut off pdfs and printed pages, but it did not solve two new issues that began after updating to FF 104, which have persisted through FF 107.

When printing emails and/or content from webpages, FF has been inserting what I believe is called square box symptom (multiple square boxes in a row with question marks in some of them) instead of the actual text that is on the email or webpage. FF is also printing a long series of dots across the page in certain areas of my emails, which I assume are the very bottom of the letters that are supposed to be there. These issues have never occurred in all my years as a Firefox user until updating to 104.

Does anyone else have these problems when printing emails and/or webpages? This behavior does not occur with every email or webpage that I print or save as a pdf, but it is prevalent enough that I am having to rely on Safari to create pdfs and/or printouts.

I've done everything I can think of to resolve these two new issues but the behaviors persist. I am attaching 2 screenshots of a recent order confirmation email that I saved as a pdf to demonstrate what the issues look like. The title of the email is cut off. All you can see is a bunch of tiny dots. The amount of the refund is nothing but dots. The title of each item in the order is a bunch of dots, as is the price on the far right. There is a row of square box symptom between some of the items in the order, followed by more missing titles and prices represented by dots, and more dots for the amount of the discount and subtotal.

I was going to submit a bug about this but wanted to inquire here first in case there is a solution that I have not tried. Clearing cookies, cache, and running Disk Utility has not resolved this. Any assistance you can give me is greatly appreciated. Thank you.

stack trace

i get this error, An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception ca… (emoñe’ẽve)

i get this error, An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

Stack Trace:


[Exception: RSA user does not match CossEnterpriseSuite user!]

  CossEnterpriseSuite.UserCheckHttpModule.Application_PostAcquireRequestState(Object source, EventArgs e) in E:\Jenkins\workspace\iGO\iGO-Base\Base\CossEnterpriseSuite\Classes\UserCheckHttpModule.vb:243
  System.Web.SyncEventExecutionStep.System.Web.HttpApplication.IExecutionStep.Execute() +223
  System.Web.HttpApplication.ExecuteStepImpl(IExecutionStep step) +220
  System.Web.HttpApplication.ExecuteStep(IExecutionStep step, Boolean& completedSynchronously) +1361

How to delete all container entries from Addon Multi Account Container ?

Hi, with a lot of effort I edited three times all my container entries at about:preferences#containers, but the changes were not overtaken correctly. Now I want to start… (emoñe’ẽve)

Hi,

with a lot of effort I edited three times all my container entries at about:preferences#containers, but the changes were not overtaken correctly.

Now I want to start from the scratch without having to create a new Firefox profile. How can I delete the container entries permanently ? I already tried uninstalling and reinstalling the extension, but the entries were still there afterwards.

Thanks

E-mail search on google

Hello, How can I disable this Mozilla function, when searching Google for email`s owners or info about domain? You are about to log in to the site “/////.com” with the … (emoñe’ẽve)

Hello,

How can I disable this Mozilla function, when searching Google for email`s owners or info about domain?


You are about to log in to the site “/////.com” with the username “/////”, but the website does not require authentication. This may be an attempt to trick you. Is “/////.com” the site you want to visit?


I want just serch on google, not more. Thank You.

Deprecated URL shows up in autocomplete

My issue mirrors this thread, where the user ultimately got no resolution. Protonmail has changed from mail.protonmail.com to mail.protonmail.me. I have updated my bookma… (emoñe’ẽve)

My issue mirrors this thread, where the user ultimately got no resolution.

Protonmail has changed from mail.protonmail.com to mail.protonmail.me. I have updated my bookmarks and removed mail.protonmail.com from my history, but the .com domain is still the suggestion when I start typing "mail". I have tried shift+delete, tried deleting the individual entries of "mail.protonmail.com" from my history, but the behaviour has not changed.

"Forget about this site" does not solve the root issue because I do not want to clear all my cookies and history for the site. Deprecated sites aren't the only example where this would come up – imagine having to delete your entire stackoverflow.com history just to change your default suggestion to some oft-used resource like store.mycompany.com.

Thanks

Two Installs of Firefox

A week or two ago I was surprised when opening Firefox it asked if I wanted it to be my default browser as it already was default. I said okay and it opened but none of… (emoñe’ẽve)

A week or two ago I was surprised when opening Firefox it asked if I wanted it to be my default browser as it already was default. I said okay and it opened but none of my saved passwords available nor were my bookmarks. I noticed that there were TWO Firefox icons on the quick start bar on my 2 month old Windows 11 laptop. I clicked the other icon, that opened and my bookmarks & passwords were there. I clicked Help -> About Firefox and both are the same version. I looked at Windows Apps and there's only one Firefox showing there. I don't know how to remove the second instance. I attached a screen shot showing two icons on the quick start bar, newly installed Firefox behind original installed version asking to become default browser.

how to delete firefox

Have two copies of Firefox. One is hooked to Stickypasswords and one is not. I can't get the useful one to work. Need to delete second copy so old copy will work again. Y… (emoñe’ẽve)

Have two copies of Firefox. One is hooked to Stickypasswords and one is not. I can't get the useful one to work. Need to delete second copy so old copy will work again. Yes I have contacted Sticky password and their solution does not work. Also I am 87 and not the brightess bulb in the box.

Unexpected padding around HTML document on all pages

Running FF 107.0.1 on Mac 10.15.7 and there is unexpected padding around each website I visit. I've disabled all browser extensions. I'm using the default theme. I've tri… (emoñe’ẽve)

Running FF 107.0.1 on Mac 10.15.7 and there is unexpected padding around each website I visit. I've disabled all browser extensions. I'm using the default theme. I've tried restarting Firefox. I've tried restarting the computer but the issues seems to persist. I do not see the same rendering behavior when loading these websites on Google Chrome. I'm including screenshots of what I'm seeing.

"https://download.sp.f-secure.com/online-safety/fs_firefox_https.xpi"

The browser plug-in for Spectrum Security Suite (F-Secure) does not appear to download. I do not know where the problem is. It could be with Spectrum software. I did ca… (emoñe’ẽve)

The browser plug-in for Spectrum Security Suite (F-Secure) does not appear to download.

I do not know where the problem is. It could be with Spectrum software. I did call them first. The lady on the phone says it is a Firefox problem and to seek help from Mozilla.

When I click on the box for setting up secure browsing (I have tried both boxes (top right and 2nd to bottom left) on the screen in the image attached), I just get a new window open with "https://download.sp.f-secure.com/online-safety/fs_firefox_https.xpi" in the navigation box and the rest is white space. There is no spinning wheel, no bell, nothing.

I do not even know what is supposed to happen, as it has been years since I last set up the protection. I do know based on messages received and the displayed log, the browser protection was still working as of 10 days ago (21 Nov 2022).

I actually do most of my browsing now on Linux but I still play a few games that are Windows only so sometimes browse from this system.

Windows 7 64-bit Ultimate (all patches) Firefox 107.0.1 (64-bit)

Private window

Since 11/24/22 I cannot login to usbank using Firefox private window. For the last 5yrs+, I was able to do so. It is a FF problem because private window in Edge and Opera… (emoñe’ẽve)

Since 11/24/22 I cannot login to usbank using Firefox private window. For the last 5yrs+, I was able to do so. It is a FF problem because private window in Edge and Opera work. Standard FF, 107.0.1 (64-bit), allows login but I prefer private window. Please advise

U.S. Bank login failure

Why am I not able to login to my bank account at U.S. Bank? Their support had me use Microsoft Edge to get in but firefox couldn't. It has always worked until about a wee… (emoñe’ẽve)

Why am I not able to login to my bank account at U.S. Bank? Their support had me use Microsoft Edge to get in but firefox couldn't. It has always worked until about a week ago. Ron

Firefox just destroyed by YouTube

Just know couple hours and i cant figure out whats happening When i open only youtube.com ram usage immediately goes 6.8gb with stutters Pick a video and 10gb ram used Pi… (emoñe’ẽve)

Just know couple hours and i cant figure out whats happening When i open only youtube.com ram usage immediately goes 6.8gb with stutters Pick a video and 10gb ram used Pick 3 videos and 16gb ram is full now operation system is switching to pagefile memory obviously at this moment browser is unusable And i tried: 1.Refresh Firefox 2.Clean cache 3.Troubleshooting sessions 4.Reinstall Firefox 5.Install older version (106) Same problem Only 1 process is using crazy amount of ram In Firefox's build in task manager is showing that YouTube.com - (5759) like that showing 5000+ what is it idk but this process is using too much ram

Just yesterday Firefox working perfectly and ive opened youtube.com 156 times till 16gb is full Now only 3 video or 5 youtube.com only using 16gb!