Ehechauka porandu heramoĩpyréva: Ehechaukapaite porandu
  • Moĩporãmbyre

Google Docs Extensions Not Working

I don't really know whether this is a FF problem or Google Docs problem but either way I wanted to ask for help here. When I try to install any extensions on Google Docs … (emoñe’ẽve)

I don't really know whether this is a FF problem or Google Docs problem but either way I wanted to ask for help here. When I try to install any extensions on Google Docs it redirects me to a blank page and after a few seconds it says "The page isn’t redirecting properly" and doesn't install the extension.

Oporandu UknmekanOjapo 2 arapokõindy

Ombohovaipyre zeroknightOjapo 1 arapokõindy

  • Moĩporãmbyre

Firefox on macOS not using default DNS resolver with DoH disabled

Firefox does not appear to be using my Mac's default DNS resolver when DNS over HTTPS is disabled. Here is my setup: - I'm using Firefox 124.0.2 on macOS Sonoma 14.4.1. … (emoñe’ẽve)

Firefox does not appear to be using my Mac's default DNS resolver when DNS over HTTPS is disabled. Here is my setup:

- I'm using Firefox 124.0.2 on macOS Sonoma 14.4.1. - DNS over HTTPS is set to Off in Firefox. - My Mac is configured to use a DNS server that blocks some domains, such as facebook.com. I have confirmed that this is working correctly by using the dig tool on the commandline: "dig facebook.com" receives a "status: REFUSED" response with an empty A record. - When I navigate to facebook.com or other domains that should be blocked in Firefox, they are resolved. My expectation is that they should fail to load and a DNS error should be displayed.

What I've tried:

- Confirmed via GUI and about:config that DNS over HTTPS is completely disabled in Firefox. - Cleared Firefox DNS cache via about:networking. - Confirmed every way I know how that macOS is configured to use my custom DNS resolver and that the resolver is refusing queries for the specific domains I expect to be blocked.

I'd be grateful for any suggestions anyone can provide.

Oporandu ben184Ojapo 2 arapokõindy

Ombohovaipyre ben184Ojapo 1 arapokõindy

  • Moĩporãmbyre

Firefox Version for Windows 7

I need to install a browser on a Windows 7 laptop that I'm trying to get operational so the files / data can be migrated to another platform. I would like to use Firefox … (emoñe’ẽve)

I need to install a browser on a Windows 7 laptop that I'm trying to get operational so the files / data can be migrated to another platform. I would like to use Firefox if possible.

I'm thinking I would need a prior version. If so, what version should I choose and where do I get it from?

The current / legacy browser is Brave but that has been disabled by installing Bitdefender as part of the ongoing cleanup process. --Thanks

Oporandu randy74Ojapo 2 arapokõindy

Ombohovaipyre cor-elOjapo 2 arapokõindy

  • Moĩporãmbyre

Server Sent Events in Dev tools -> Network tab

I'm having a pretty frustrating developer experience using Firefox to help develop an app that uses Server Sent Events. Now, I'm not sure if I'm the one at fault or if it… (emoñe’ẽve)

I'm having a pretty frustrating developer experience using Firefox to help develop an app that uses Server Sent Events. Now, I'm not sure if I'm the one at fault or if it's something to do with Firefox itself (most likely I'm missing a config option somewhere).

Anways, the issue I'm having is that I cannot seem to be able to see Server Sent Events in the network tab of dev tools. This is specifically what I'm looking for: https://firefox-source-docs.mozilla.org/devtools-user/network_monitor/inspecting_server-sent_events/index.html

I'm testing this functionality by going to https://sse.dev/testpage.html, opening my network tab. I can see the connection to the SSE endpoint however, all I see is "No headers for this request" or "No response data for this request". I know it's getting the data through the event source because I can do stuff with the data. I've also tested this in Edge and everything appears in their network tab as expected which, makes me feel like this is more of a browser-specific issue. Again, I feel like it's me missing a config somewhere or having a privacy setting set which is somehow messing with the event stream.

Any help is appreciated... I guess I got to use Edge for the time being 🤮

Oporandu jordan.8474Ojapo 2 arapokõindy

Ombohovaipyre cor-elOjapo 2 arapokõindy

  • Moĩporãmbyre

Firefox does not open links in Thunderbird emails, but Chrome and Brave do

Clicking on a link in a Thunderbird email does not cause Firefox (the default browser) to open that link. If either Chrome or Brave is set as the default browser, they w… (emoñe’ẽve)

Clicking on a link in a Thunderbird email does not cause Firefox (the default browser) to open that link. If either Chrome or Brave is set as the default browser, they will correctly open the link. Obviously, the problem is with Firefox, not with Thunderbird. I raised this issue several years ago and have never received a response. I have drastically reduced my use of Firefox accordingly. I am primarily a Linux user (Ubuntu 20.04 LTS, gnome shell 3.36).

Oporandu susankissingerOjapo 2 arapokõindy

Ombohovaipyre zeroknightOjapo 2 arapokõindy

  • Moĩporãmbyre

bug returning from hibernation: open firefox is ignored

In case anyone's interested, under Debian 12, when I resume from hibernation, if I have Firefox running as well as Tbird, if I click on a link in an email, the existing i… (emoñe’ẽve)

In case anyone's interested, under Debian 12, when I resume from hibernation, if I have Firefox running as well as Tbird, if I click on a link in an email, the existing instance of Firefox is ignored and a new instance is opened. The first instance is in fact frozen -- it looks as it should but trying to change tabs or open a new tab is inactive. Seems I have to kill the open instance of FF, then if I click on a link in an email, FF pops up as it should with a new tab for the link, but the existing tabs are all there and all functional. It feels like a bug -- Tbird seems not to know that FF is already running.

Oporandu rayandrewsOjapo 2 arapokõindy

Ombohovaipyre zeroknightOjapo 2 arapokõindy

  • Moĩporãmbyre

my questions in firefox forum

in my account my questions here ,in this firefox forum , i see my questions about... thunderbird! its strange,right? i look for my questions and asnwers in this foru… (emoñe’ẽve)

in my account my questions here ,in this firefox forum , i see my questions about... thunderbird! its strange,right? i look for my questions and asnwers in this forum. so where are they ?

Oporandu Slawomir DzwonekOjapo 2 arapokõindy

Ombohovaipyre cor-elOjapo 2 arapokõindy

  • Moĩporãmbyre

Context menu missing items

I'm having this exact problem from here , but browser.taskbar.lists.tasks.enabled has always been set to true. Toggling it does nothing in itself in between restarting my… (emoñe’ẽve)

I'm having this exact problem from here , but browser.taskbar.lists.tasks.enabled has always been set to true. Toggling it does nothing in itself in between restarting my machine. I am certain it's not a jump menu thing because this isn't about shortcuts (and besides the point, enabling the jump shortcuts from my OS side of things does not display it either way). I just want the stuff that the user in the above link listed.

Coincidentally, I had this exact problem a short while before, and I think it may have had to do with an update, because I remember Firefox updating at least twice fairly recently and it is in this time I've noticed this issue. The first time around it resolved itself, but this time it has not and I do not know the cause.

Unpinning/pinning the icon on the task bar does not resolve this either. It seems none of the conventional solutions in the past work, so unless I am missing something, something broke.

Oporandu KosalOjapo 3 arapokõindy

Ombohovaipyre KosalOjapo 2 arapokõindy

  • Moĩporãmbyre

SBS On Demand Video Playback error

I have been watching SBS OnDemand successfully until today. I now receive a consistent Video Playback error on any video using Firefox Ver 124.0.1.  I do not have an Adbl… (emoñe’ẽve)

I have been watching SBS OnDemand successfully until today. I now receive a consistent Video Playback error on any video using Firefox Ver 124.0.1.  I do not have an Adblocker installed. (Windows 11 Pro 23H2).  I do have AVG Internet Security installed.  I installed no apps. I turned off Enhanced Protection for sbs.com.au in Firefox but the problem persists. The problem does not occur on Chrome.

Oporandu janene.l.pierceOjapo 3 arapokõindy

Ombohovaipyre janene.l.pierceOjapo 3 arapokõindy

  • Moĩporãmbyre

Firefox one hour behind the Windows 11 clock

Hello everyone, I posted my issue on the french speaking forum a few days ago https://forums.mozfr.org/viewtopic.php?t=153652&sid=96223ded5b326b4da4114d4c0fb4b740 I … (emoñe’ẽve)

Hello everyone,

I posted my issue on the french speaking forum a few days ago https://forums.mozfr.org/viewtopic.php?t=153652&sid=96223ded5b326b4da4114d4c0fb4b740 I think I've had this bug since the last update of Firefox. I have checked on other browsers (Edge and Opera), and I have no problem with them. Its also ok on my mobile phone ... with Firefox !

Thank you for your attention and any help you can provide.

Regards Damien

Oporandu damien-franceOjapo 3 arapokõindy

Ombohovaipyre cor-elOjapo 3 arapokõindy

  • Moĩporãmbyre

PDF está salvando altomaticamente

Fiz a configuração para sempre perguntar onde salvar arquivos nas configurações, em aplicativos em "Tipo de Conteúdo" selecionei o PDF para "sempre perguntar". Acontece q… (emoñe’ẽve)

Fiz a configuração para sempre perguntar onde salvar arquivos nas configurações, em aplicativos em "Tipo de Conteúdo" selecionei o PDF para "sempre perguntar". Acontece que quando seleciono para abrir o documento pelo adobe ou pelo firefox, ele está está salvando na pasta Downloads automaticamente, e eu não quero que salve. O meu Firefox está atualizado na versão 124.0.1. Windows 10 Pro 22H2. Meu Firefox está salvando os arquivos PDF na pasta Download mesmo eu não querendo salva-los. só quero visualizar. Enviei imagem da minha configuração.

Obrigada

Oporandu julianemoraisOjapo 3 arapokõindy

Ombohovaipyre jscher2000 - Support VolunteerOjapo 3 arapokõindy

  • Moĩporãmbyre

Firefox automatically updated to the latest version 124.0.1 and all of my bookmarks are gone. How do I get them back?

Please help. I have always loved Firefox. I started using it because it did not constrict the user to the limits of the narrow minded Microsoft Explorer (Edge). But, thi… (emoñe’ẽve)

Please help.

I have always loved Firefox. I started using it because it did not constrict the user to the limits of the narrow minded Microsoft Explorer (Edge). But, this latest update reminds me of what I came to Firefox for. I hope Firefox is not going to become the same way. This latest update (124.0.1) just didn't care about my bookmarks or extensions or anything. It just installed a new version and left it at that. I had several tabs open. Gone. I had several bookmarks. Gone. All extensions. Gone.

For a long time Firefox just updated and left all of those things in tact. What happened?? More importantly, does anyone know how to get these things back?

I would really appreciate your help.

Thank you, Luke

Oporandu Lucky LukeOjapo 3 arapokõindy

Ombohovaipyre Lucky LukeOjapo 3 arapokõindy

  • Moĩporãmbyre

Gmail constantly refreshes browser tab

I installed Firefox on a new computer running Windows 11. I use the X-notifier plug-in to access my Gmail account but can't get X-notifer to run properly on this new inst… (emoñe’ẽve)

I installed Firefox on a new computer running Windows 11. I use the X-notifier plug-in to access my Gmail account but can't get X-notifer to run properly on this new install. I was getting an error message, but now it says "Can always read and change data on this site" yet the envelope icon does not appear in my tool bar like it does on my old computer.

As an alternative, I signed into my Gmail account so I can read my email on a browser page. While that works, it works too well -- as soon as a new email arrives, the browser tab running Gmail pops to the top and interrupts anything that I am doing -- even when I am typing a new email or filling out a form on another tab.

The only way I can deal with this is 1) sign out of Gmail until I want to check it, or 2) pull the Gmail tab to a separate window and minimize it so it can't interfere with what I am doing.

I'd like to know if there is a fix for the X-notifier plug-in or a way to stop the Gmail tab from "taking over" the browser.

Oporandu ksgarvinOjapo 3 arapokõindy

Ombohovaipyre zeroknightOjapo 3 arapokõindy

  • Jokopyre

home browser screen way too large (height and width)

My home screen and all other browsing screens are so high and wide that I can't scroll down because the side slide bar is not on the screen. I have no idea how this happe… (emoñe’ẽve)

My home screen and all other browsing screens are so high and wide that I can't scroll down because the side slide bar is not on the screen. I have no idea how this happened! I can't find any articles that help me reduce the screen size that I can understand. There seems to be no solution option in firefox settings to adjust the screen size. The View tab does not help because it just offers zooming of the data on the screen, not the actual size of the screen.

Oporandu chezmichOjapo 3 arapokõindy

Mbohovái paha KikiOjapo 3 arapokõindy mba’e

  • Moĩporãmbyre

Firefox Update 124.0.1 has deleted all my Bookmarks and History - can I get them back?

My Firefox Browser on (Windows 11) updated on 23rd March 2024. Now my History and Bookmarks have been deleted (but not cookies for some reason). yes, it is my correct pro… (emoñe’ẽve)

My Firefox Browser on (Windows 11) updated on 23rd March 2024. Now my History and Bookmarks have been deleted (but not cookies for some reason). yes, it is my correct profile as I checked the dates and also double checked it against a backup I made 2 weeks ago.

Have included an image of my 'more troubleshooting information' details - I'm sure this is supposed to have more data on the page?

If there is no way to recover my hisotry and bookmarks, I see there in my profile folder is a 'bookmarksbackup' folder which contains .jsonlz4 files, one of which was saved on the 21st March 2024. I know book marks are .json files, can anyone tell me how to turn a .jsonlz4 file to a .json?

[Oh, I pressed to add here my 'troubleshooting information' as directed by this forum page and it said it couldn't automatically do it, and when I pressed 'manual', it opened that over this page and so when I pressed 'back' it had naturally deleted this post so I've had to retype everything from memory, thanks so much Mozilla for that. How about a warning that this will happen?]

Oporandu cetaceus1Ojapo 3 arapokõindy

Ombohovaipyre cetaceus1Ojapo 3 arapokõindy

  • Moĩporãmbyre

Huge gaps in MathML's "mtable" render output

I don't know if that was supposed to look like, but when rendering MathML in Firefox 124.0.1 when one uses "mtable" element the browser adds very huge gaps around. The i… (emoñe’ẽve)

I don't know if that was supposed to look like, but when rendering MathML in Firefox 124.0.1 when one uses "mtable" element the browser adds very huge gaps around.

The included image shows output for the following code:

<math display="block">

 <mfrac>
   <mi>A</mi>
   <mn>2</mn>
 </mfrac>
 <mo>=</mo>
 <mrow>
 <mo> ( </mo>
 <mtable><mtr><mtd><mn>1</mn></mtd><mtd><mn>0</mn></mtd><mtd><mn>0</mn></mtd></mtr><mtr><mtd><mn>0</mn></mtd><mtd><mn>1</mn></mtd><mtd><mn>0</mn></mtd></mtr><mtr><mtd><mn>0</mn></mtd><mtd><mn>0</mn></mtd><mtd><mn>1</mn></mtd></mtr></mtable>
 <mo> ) </mo>

</mrow> </math>

Oporandu Felix SpeagelOjapo 3 arapokõindy

Ombohovaipyre Felix SpeagelOjapo 3 arapokõindy

  • Moĩporãmbyre
  • Jokopyre

Wrong Country and Language

Starting about a week ago, when I use Firefox 124.01 on my Windows 10 PC to visit Ebay, the pages show in Portuguese, and the country shows as Brazil. I'm in the USA. Thi… (emoñe’ẽve)

Starting about a week ago, when I use Firefox 124.01 on my Windows 10 PC to visit Ebay, the pages show in Portuguese, and the country shows as Brazil. I'm in the USA. This problem does not occur when I use Chrome, Opera or Edge. Any idea about why this has happened and what I can do to fix it. On Ebay, I can manually change the language and location, but if I close Firefox, the problem returns. I'm using the version of FF that keeps no cookies or history. Thanks

Oporandu rmrav48Ojapo 3 arapokõindy

Ombohovaipyre rmrav48Ojapo 3 arapokõindy

  • Moĩporãmbyre

Mouseover link tooltip url persistent through click and page load.

So on most sites there has been an issue for me for quite some time. I hover over a link, the tooltip appears on the bottom left of the window showing the URL of the lin… (emoñe’ẽve)

So on most sites there has been an issue for me for quite some time.

I hover over a link, the tooltip appears on the bottom left of the window showing the URL of the link. I click on link and page reloads but the tooltip is still on bottom left of the new window. The tooltip will disappear if I hover over any other link on the newly loaded page.

I expect the tooltip to go away when clicking the link and going to that page/site.

Firefox on win10 & 11 This problem does not occur in Edge.

Oporandu MFSOjapo 2 jasy

Ombohovaipyre MFSOjapo 1 jasy