Eheka Pytyvõha

Emboyke pytyvõha apovai. Ndorojeruremo’ãi ehenói térã eñe’ẽmondóvo pumbyrýpe ha emoherakuãvo marandu nemba’etéva. Emombe’u tembiapo imarãkuaáva ko “Marandu iñañáva” rupive.

Learn More

Had to revert to 3.6. Version 4.o would just sit a with the loading web page icon spining. 4.0 is 6X slower on my machine.

  • Mbohavai’ỹre
  • 1 oguereko ko apañuãi
  • 6 Hecha
more options

Inspirion laptop. 2.8Ghz dual core pentium processor, 2mb ram, Windows Vista SP2 Upgraded to FF 4.0 this morning. Launched the new FF and could barely get a web page-----any web page to load. FF would just sit there with the loading web page icon spinning until I canceled the loading process and tried to reload the page numerous times. I deleted the browsing history and cache with no luck. Reverted back to 3.6 and no problems, sites load without all the drama. Don't know what the problem was but I spent all morning installing and then reverting. I'm not badmouthing FF like others have, but I will read the forum posts to be sure that new versions work before I upgrade again.

Inspirion laptop. 2.8Ghz dual core pentium processor, 2mb ram, Windows Vista SP2 Upgraded to FF 4.0 this morning. Launched the new FF and could barely get a web page-----any web page to load. FF would just sit there with the loading web page icon spinning until I canceled the loading process and tried to reload the page numerous times. I deleted the browsing history and cache with no luck. Reverted back to 3.6 and no problems, sites load without all the drama. Don't know what the problem was but I spent all morning installing and then reverting. I'm not badmouthing FF like others have, but I will read the forum posts to be sure that new versions work before I upgrade again.