Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

facebook marketplace problem with 91.0.1 update

  • 2 replies
  • 1 has this problem
  • 16 views
  • Last reply by igb499

more options

Update 91.0.1 was automatically installed on 13th August'21. Since then, after signing in to Facebook Marketplace, no listings are displayed. If I don't sign in I can see the listings. If I disable Bitdefender anti-tracking and then sign in I can see listings. If using another browser and Bb anti-tracking enabled and then sign in to Marketplace I can see the listings. I have installed the previous 90.0.2 July'21 update and all works correctly as before. What happened with 91.0.1 and should I resist subsequent updates or change browser? Thanks

Update 91.0.1 was automatically installed on 13th August'21. Since then, after signing in to Facebook Marketplace, no listings are displayed. If I don't sign in I can see the listings. If I disable Bitdefender anti-tracking and then sign in I can see listings. If using another browser and Bb anti-tracking enabled and then sign in to Marketplace I can see the listings. I have installed the previous 90.0.2 July'21 update and all works correctly as before. What happened with 91.0.1 and should I resist subsequent updates or change browser? Thanks
Attached screenshots

All Replies (2)

more options

Have you contacted Bitdefender support?


Make sure you are not blocking content.

Diagnose Firefox issues using Troubleshoot(Safe) Mode {web link}

A small dialog should appear. Click Start In Troubleshoot(Safe) Mode (not Refresh). Is the problem still there?


https://support.mozilla.org/en-US/kb/enhanced-tracking-protection-firefox-desktop


Many site issues can be caused by corrupt cookies or cache.

Warning ! ! This will log you out of sites you're logged in to. You may also lose any settings for that website.

more options

Thanks for your advice. The problem is definately to do with the 91.0.1 update which I have resolved by getting rid of it and reverting to 90.0.2. I have disabled automatic updates. I may try a later update in the future and have set up Microsoft Edge if I get the same issue. Thanks again