Silenciar las llamadas entrantes en tu smartphone

Este artigo xa non se mantén, polo que o seu contido pode estar obsoleto.

Esta páxina non existe en Galego. Cargouse a versión en Español. Se quere localizalo a Galego, prema aquí . Tamén pode ver a versión inglesa desta páxina.
  1. Para silenciar las llamadas entrantes, mantén presionado el botón de encendido de tu dispositivo durante dos segundos.
  2. Firefox OS mostrará el menú del teléfono.
  3. Presiona el elemento de menú, Silenciar las llamadas entrantes.
  4. Firefox OS silenciará las llamadas entrantes.
Sugerencia: Mantén presionado el botón de encendido para dejar el teléfono configurado de nuevo a Sonar llamadas entrantes.