Escribir un e-mail desde la aplicación Contactos

Este artigo xa non se mantén, polo que o seu contido pode estar obsoleto.

Esta páxina non existe en Galego. Cargouse a versión en Español. Se quere localizalo a Galego, prema aquí . Tamén pode ver a versión inglesa desta páxina.
  1. Presiona contacts app para abrir la aplicación Contactos.
  2. Selecciona el contacto al que quieras enviarle un correo electrónico.
  3. Selecciona el icono unread, que se encuentra al lado de la dirección de correo electrónico a la que quieres escribir.
  4. Se ejecutará la aplicación Correo y la dirección de correo electrónico del contacto o contactos que has elegido aparecerán en el campo Para.
  5. Escribe y envía tu e-mail y ¡listo!.