Ceisteanna leis an gclib seo á dtaispeáint: Taispeáin gach ceist

ensure that each new window work separately and doesn't store cache

I am having some issues and hope to get help from the community when I open a new window and log in to www.somesite.com. and then I open another window[private] and log … (tuilleadh eolais)

I am having some issues and hope to get help from the community when I open a new window and log in to www.somesite.com. and then I open another window[private] and log in to www.somesite.com i would prefer that it doesn't get me the login from the first window.

tried changing numerous settings but still i keep getting the same login from the first window.

I've attached a screenshot of how it should look like

Asked by johny dep1 5 mhí ó shin

Last reply by zeroknight 5 mhí ó shin

Disable automatic download when browsing

How do I stop firefox from automatically downloading files from the internet when I click on them - without even asking me if I want to download them in the first place. … (tuilleadh eolais)

How do I stop firefox from automatically downloading files from the internet when I click on them - without even asking me if I want to download them in the first place. In "Applications", selecting "Always Ask" in "Choose how firefox handles files etc" does not work. Firefox never asks. If it cannot be disabled, I will have to stop using Firefox.

Asked by whellebrand 2 sheachtain ó shin

Last reply by zeroknight 2 sheachtain ó shin

Can't screenshot a specific tweet

For some reason when I try to download a screenshot of [this tweet] it fails every time; I tested it and it's just that tweet specifically. This has never happened before… (tuilleadh eolais)

For some reason when I try to download a screenshot of [this tweet] it fails every time; I tested it and it's just that tweet specifically. This has never happened before and I assume it's just a bug since copy-pasting still works. Any help with this?

Asked by Anonymous 3 mhí ó shin

Last reply by cor-el 3 mhí ó shin

Sync not working - is there a tab limit?

My firefox just crashed and despite having sync active, saved ZERO of my dozens of tabs. in restarting, i see that despite sync still "on", it is only syncing a handful o… (tuilleadh eolais)

My firefox just crashed and despite having sync active, saved ZERO of my dozens of tabs. in restarting, i see that despite sync still "on", it is only syncing a handful of tabs, and doesn't even update when i do so manually. am on a windows machine, but use firefox on two of these in addition to android.

will be switching to brave full time without Mozilla's help here.

thanks, z

Asked by zoi1945 1 mhí ó shin

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 1 mhí ó shin

New Firefox GPC 120 setting causes problems on Xfinity community forum

I just updated to Firefox 120, and tried the new GPC setting (Tell websites not to sell or share my data). I ran into a problem when I went to the Xfinity community forum… (tuilleadh eolais)

I just updated to Firefox 120, and tried the new GPC setting (Tell websites not to sell or share my data). I ran into a problem when I went to the Xfinity community forums (https://forums.xfinity.com/) . It causes a banner on top showing they recognize the setting. There is an "X" in the corner, and some text that says "Hide this banner", but they are not active. Plus, I cannot make a new post or do a general reply (that weird forum software has both local replies to a particular post and general replies to the general thread.)

Is this a bug in Firefox, or a bug in their forum software? I attached a picture of the message it gives.

Asked by andyross 5 mhí ó shin

Last reply by zeroknight 5 mhí ó shin

Firefox has done it again

The pinned shortcuts on my newtab page have all disappeared once again. I've gone to about:config > browser.newtabpage.pinned and my shortcuts are all listed. But o… (tuilleadh eolais)

The pinned shortcuts on my newtab page have all disappeared once again. I've gone to about:config > browser.newtabpage.pinned and my shortcuts are all listed. But only blank boxes show up on the page. It will not accept a new entry when I try to enter one. It goes back to the blank white box. Why does this keep happening? Can anyone give me a Firefox for Dummies way to fix this?? Thanks!

Email removed for privacy

Asked by raydle1101 1 seachtain ó shin

Last reply by zeroknight 4 lá ó shin

Bookmark Spacing too much since going from Win7 to Windows 10

I recently upgraded from Window 7 to windows 10. Ever since, the spacing between the bookmarks has significantly increased. I read several post about this and they all … (tuilleadh eolais)

I recently upgraded from Window 7 to windows 10. Ever since, the spacing between the bookmarks has significantly increased. I read several post about this and they all seem to be looking for something in Firefox. I think it has to do with something in windows 10, not Firefox. Any ideas? I've already done the Density/Compact thing. Slight improvement, but not anything like it was under Window 7.

Asked by Stumann666 1 mhí ó shin

Last reply by cor-el 1 mhí ó shin

Suddenly no sound on rumble.com (March 24 2024)

Yesterday I was playing videos on rumble fine. Sat my laptop down, picked it back up after waking up and suddenly no sound on any rumble.com video. Youtube plays video an… (tuilleadh eolais)

Yesterday I was playing videos on rumble fine. Sat my laptop down, picked it back up after waking up and suddenly no sound on any rumble.com video. Youtube plays video and audio fine. So does X and truth social. In fact, any website plays audio EXCEPT rumble.com. Its not Windows related. Its firefox related. I installed Chrome and rumble.com plays with sound fine. I uninstalled firefox and reinstalled and that didnt fix it. I have rumble installed via WebCatalog an it plays videos and audio fine. I then installed Firefox nightly and never signed in or anything and still rumble isnt playing sound. Its rumble+firefox=no sound. And it appears to be happening to others too on other help forums. DOES ANYONE KNOW HOW TO FIX THIS?

Asked by Human 4 seachtaine ó shin

Last reply by zeroknight 3 seachtaine ó shin

tab crash on redirect to microsoft authentication

On all sites where I need to login with my work account I get a tab crash when the browser redirects to https://login.microsoftonline.com/ac4b0eb0-811e-4ab0-acca-8a870792… (tuilleadh eolais)

On all sites where I need to login with my work account I get a tab crash when the browser redirects to https://login.microsoftonline.com/ac4b0eb0-811e-4ab0-acca-8a87079290dc/oauth2/v2.0/authorize?response_type=id_token&scope=user.read......

This is a recent failure (this week), that occured without any changes on my own account to Firefox developer version 121.0b2(64-bits)

I had to install google chrome to overcome this problem. Chrome has no issues with microsoft authentication.

Please solve as soon as possible, otherwise I will be switching to another browser.

Asked by chris vandert 5 mhí ó shin

Last reply by TyDraniu 5 mhí ó shin

Firefox 121.0.1 (64-bit) invalid file format error on youtube upload

Hello Just to report Firefox 121.0.1 (64-bit) unable to upload any video formats on youtube and always having invalid video format error. I'm unable to upload even that … (tuilleadh eolais)

Hello

Just to report Firefox 121.0.1 (64-bit) unable to upload any video formats on youtube and always having invalid video format error. I'm unable to upload even that videos what was already successfully uploaded some times ago. I using Microsoft Edge now to upload on youtube and it is fine with all my videos. Hope you can fix soon.

Asked by SNov 3 mhí ó shin

Last reply by zeroknight 3 mhí ó shin

Custom tabs not opening correctly

I have custom URL's set when opening my homepage. For the last few weeks, Firefox has been opening tabs from the last session. I've checked the URL's and they are corre… (tuilleadh eolais)

I have custom URL's set when opening my homepage. For the last few weeks, Firefox has been opening tabs from the last session. I've checked the URL's and they are correct in the settings but for some reason they're not loading properly.

These are the correct URL's in the setting page. https://www.etsy.com/your/shops/UiJewelryMaui/tools/listings/state:sold_out,sort:sold_out_date,stats:true|https://www.etsy.com/messages?ref=seller-platform-mcnav|https://www.shopify.com/|https://maui.clareityiam.net/idp/login|https://outlook.office.com/mail/|https://calendar.google.com/calendar/u/0/r?pli=1|https://www.microsoft365.com/?auth=2|https://www.canva.com/|https://hawaii.infinitecampus.org/campus/portal/parents/hawaii.jsp|https://mauinews.org/pub920.htm|https://www.mauicounty.gov/Bids.aspx?CatID=19|https://hiepro.ehawaii.gov/vendor-dashboard.html|https://us2.admin.mailchimp.com/campaigns?ref=plums_nav&_ga=2.43380451.756894218.1698551103-1299448220.1698551096#f_bucket:recent;t:campaigns-list|https://hawaiicovid19.com/

However, the pages that load at start up are not these URL's, instead they're opening with the ones in the photo I provided. How do I fix this or do I need to select a different default browser?

Asked by mauiladybug 5 mhí ó shin

Last reply by zeroknight 5 mhí ó shin

No sound ONLY in Firefox

Hello, I'm seeking help because sound is not working on Firefox. All other software are able to produce sound on every speaker and headphones I have. The speaker logo do… (tuilleadh eolais)

Hello,

I'm seeking help because sound is not working on Firefox. All other software are able to produce sound on every speaker and headphones I have. The speaker logo does not appear in tabs were videos or music is playing and firefox doesn't show up in EarTrumpet. It does show in the volume mixer but no bar appears to show it is displaying sound while media is playing.

I'm running : Firefox version 119.0 64 bits Windows 10 64 bits version 22h2, OS build 19045.3570

I've tried :

  1. Restarting Firefox
  2. Muting/Unmuting Firefox in the volume mixer, in firefox tabs too
  3. Downgrading to version 118.02 32 bits
  4. Uninstalling all my audio drivers followed by a restart (they got re installed but no change for Firefox)
  5. Restarting Firefox with all addons disabled

I'm running out of solutions.

Kind regards

Asked by Admax 5 mhí ó shin

Last reply by Marty McFly 5 mhí ó shin

Websites don't work with FireFox but do with other browsers

I've written about this before and never got a working answer. I have to use Chrome or internet explorer for some work because FireFox won't open the sites. This problem … (tuilleadh eolais)

I've written about this before and never got a working answer. I have to use Chrome or internet explorer for some work because FireFox won't open the sites. This problem hasn't been fixed by I clearing cache and cookies as recommended back when I first asked a year or so ago.

Now the latest website I haven't been able to use is the Post office! USPS.com -- If I try to track a mail piece using my tracking number the site can't bring it up. The site tries for long time then tells me to try later. When I try with another browser such as Chrome, the result is there within a couple of seconds. It looks like I'm going to have to leave FireFox which I hate as I've used it so long - over ten years at least.

Version 121 Windows 10

Asked by rkclaw 2 mhí ó shin

Last reply by jonzn4SUSE 2 mhí ó shin

Firefox won't play YouTube videos. Tried everything. I'm ready to switch browsers - permanently!

Firefox won't play YouTube videos. I've tried everything. There seem to be plenty of problems on the forum BUT NO SOLUTIONS! I'm ready to switch browsers - permanently… (tuilleadh eolais)

Firefox won't play YouTube videos. I've tried everything. There seem to be plenty of problems on the forum BUT NO SOLUTIONS!

I'm ready to switch browsers - permanently!

Asked by Marcus Tarrant 3 mhí ó shin

Last reply by thinkamehill 2 sheachtain ó shin

Opentable site returns blank page

Hello, I have been working with OpenTable support for 2 months. We finally resolved it is not on their end. Issue: When opening opentable.com the website loads and t… (tuilleadh eolais)

Hello,

I have been working with OpenTable support for 2 months. We finally resolved it is not on their end.

Issue: When opening opentable.com the website loads and then a blank page is presented at the end. You can see a flash of the base site and any links that were attempted.

Items attempted to resolve:

  • clear cache and history
  • updated firefox site
  • downloaded, uninstalled and reinstalled firefox
  • incognito mode
  • removed all all ons/plug ins
  • tried links to pages outside of opentable.com

I have their responses and what they have attempted (in emails should you want). I also have snapshots of what I see. The odd thing is completely removing firefox and installing should have fixed it but it didn't.

One thing that does work is links to opentable from restaurants (email or from their websites). Initiating from the base browser does not work.

I am on Windows 10 and all updates have been installed.

Asked by pmcgarry1 3 mhí ó shin

Last reply by cor-el 3 mhí ó shin

Video Content (Twitter/X, Youtube, Previews) Stop Working

So I just picked up a new laptop (ASUS Vivobook 16x), and everything is fresh on it. Additionally, this only affects some video content in Firefox, with Edge browser unaf… (tuilleadh eolais)

So I just picked up a new laptop (ASUS Vivobook 16x), and everything is fresh on it. Additionally, this only affects some video content in Firefox, with Edge browser unaffected. In brief, what is happening is that within a couple hours of having the browser open, certain video content stops working, specifically Twitter/X videos just spin, YouTube previews stop working, and videos continually load. Netflix videos continue to work, but hover previews stop functioning. I even check the 'Stats for Nerds' on YT and it shows 0 KB network activity in Firefox.

I've tried every basic action I can think of:

  • Turning off extensions (only use Ublock and Bitwarden)
  • Browser Refresh (x3)
  • Reverting from 120.1 to 120.0, and now 199.0.1
  • Clearing the browser cache
  • Reinstalling NVidia and Intel Drivers
  • Running in Safe Mode

Only by doing a refresh or completely closing/opening the app gets videos to function again. This doesn't affect the old laptop or my desktop, which makes me think it's a rogue driver--but then why would Edge function without error over the same period of time?

Are there any settings to play with in the browser that can help diagnose?

Asked by madekatsu 4 mhí ó shin

Last reply by Alexander Thomas 3 mhí ó shin