Ceisteanna leis an gclib seo á dtaispeáint: Taispeáin gach ceist
  • Réitithe

Weird occasional graphical rendering bugs

Occasionally some websites will render a few icons of some particular type in a weird way. It's this crisscrossed celtic-looking pattern of yellow green and red. It's not… (tuilleadh eolais)

Occasionally some websites will render a few icons of some particular type in a weird way. It's this crisscrossed celtic-looking pattern of yellow green and red. It's not a monitor or GPU issue, although does sort of look like my GPU is broken.

Here's an example. Curiously enough, this happens occasionally but here are some concrete examples where it ALWAYS happens. On 10forums, EVERYONE'S profile looks this way. https://www.tenforums.com/drivers-hardware/111899-stereo-mix-no-longer-appears.html

(look in pictures)

And so this didn't matter because this happened like once when I was doing a captcha, the whole captcha was rendered weird, and on tenforums. And almost never anywhere else.

But okay now it's a problem. A newgrounds game is rendering weird. (image attached) The boxes move around a tiny bit, they walk up and down.

I have to use chrome to fix this issue.

Anyone know I should do? I'm like 80% confident I've tried disabling ALL extensions but didn't fix the issue. I can try again if you really think it's important.

Asked by marshall929 16 uair ó shin

Answered by marshall929 5 huaire ó shin

  • Réitithe

Home Page

I recently reset my computer because of performance issues. When relaunching FireFox, MSN is now my Home Page. I never selected or used MSN, but its there and I can't get… (tuilleadh eolais)

I recently reset my computer because of performance issues. When relaunching FireFox, MSN is now my Home Page. I never selected or used MSN, but its there and I can't get rid of it. I have tried several times via the Settings tab, I have also tired on several occasions to drag a different tab to the Home Page Icon, but MSN just won't go away. I also tried to restore to an earlier version of FireFox, but no success. When working on the Settings tab, there is no "save" option. Is that normal?

Asked by phillyjudgem 23 uair ó shin

Answered by TyDraniu 22 uair ó shin

  • Réitithe

Website problem with citi.com, asked for multiple logins

I am having a new problem with < https://www.citi.com/ > I have used this website for years with Ffox with noo problem. What I experience now is that I can login a… (tuilleadh eolais)

I am having a new problem with < https://www.citi.com/ > I have used this website for years with Ffox with noo problem. What I experience now is that I can login and use it just fine, i.e. access any of its links, except if I try to use the Virtual Credit Card (VCC) feature. To use that feature you login, select VCC, which takes you to a new page, on which you launch a popup that generates the VC. My issue is that I login, select he VCC page, but instead it takes me back to the main screen to login again. This circular problem can continue as many times as I try it. Below I list my equipment and trouble shooting steps.

I am using a win10 PC running 21H1 and the current version of FFox. I have a Malwarebytes Browser Guard installed (MB).

1. I tried the login on my Surface GO running win10 Home Edition and no MB installed. It worked fine. 2. I tried to login with Chrome and Edge on my PC, neither with the MB browser guard, and they work fine. 3. I have had the MB installed for quite some time and the Citi site always worked fine. Nevertheless I disabled it. That made no difference. 4. Next I clicked the FFox shield and disabled the Enhance Tracking protection. No difference. 5. I deleted all cookies and cache info related to citi, amounting to 10 entries. That made no difference. 6. I deleted all cookies and cache totally. Now I was able to log in and go to the VCC page. 7. I closed out of the citi site and tried to re login. The problem reappeared. 8. I deleted all cookies and cache yet again, closed FFox, launched it again, tried the Citi site and it worked fine. 9. I logged out of citi, tried to log in again, and once more it did not work.

Any ideas?

Asked by eberger5 1 mhí ó shin

Answered by eberger5 1 lá ó shin

  • Réitithe

Problem in Full screen scaling

Hi, I cannot make the chart in Firefox go into full screen like the one in Chrome. In Firefox, every time I click the chart's full screen button, it will just remove the … (tuilleadh eolais)

Hi,

I cannot make the chart in Firefox go into full screen like the one in Chrome. In Firefox, every time I click the chart's full screen button, it will just remove the surrounding clutter but the chart's size won't change. Please help. Thank you in advance.

Asked by Marie 2 lá ó shin

Answered by cor-el 2 lá ó shin

  • Réitithe

Comments not accepted in Youtube "Comment failed to post" since upping to 92

Cannot post any comments successfully on Youtube. Disabled adblock, etc. Get the error "Comment failed to post." This happened occasionally with earlier Firefox browser, … (tuilleadh eolais)

Cannot post any comments successfully on Youtube. Disabled adblock, etc. Get the error "Comment failed to post." This happened occasionally with earlier Firefox browser, but I assumed it was youtube auto-deleting my post for some keyword infraction.

Asked by spiritgumm1 5 lá ó shin

Answered by FredMcD 3 lá ó shin

  • Réitithe

When I firsr opne Firefox I get a message saying something like "We can't find that page."

When I first open Firefox I usually get a message that we cannot find that page. I have my start page set to Google. Then when I refresh the page it usually opens but som… (tuilleadh eolais)

When I first open Firefox I usually get a message that we cannot find that page. I have my start page set to Google. Then when I refresh the page it usually opens but sometimes I need to refresh more than once. Then after that I can surf normally. Does anyone know what causes that? Is it an issue with my ISP or my router or something else? I though it might be the New Tab Override extension, but disabling it won't solve the problem. I have a 100 Mbps cable connection. I do not notice the same problem with Chrome.

Asked by john2621 4 lá ó shin

Answered by cor-el 4 lá ó shin

  • Réitithe

Swedish letters å, ä and ö.

Some fonts on some websites can not show swedish letters å, ä and ö. Try https://www.handelsbanken.se/sv/. Any suggetions? … (tuilleadh eolais)

Some fonts on some websites can not show swedish letters å, ä and ö. Try https://www.handelsbanken.se/sv/. Any suggetions?

Asked by bjornsylwan 1 seachtain ó shin

Answered by bjornsylwan 5 lá ó shin

  • Réitithe

Problem accessing https://www.thetrainline.com

When trying to access this website with Firefox 92.0 (Mac OS10.15.7), I get a message that my log in data (user ID, password) is not correct. However, using Safari my log… (tuilleadh eolais)

When trying to access this website with Firefox 92.0 (Mac OS10.15.7), I get a message that my log in data (user ID, password) is not correct. However, using Safari my login is successful, and the same using my iPhone or iPad. I have raised the issue with the operator of the website, but thought that maybe there is something that can fix the problem directly in Firefox ??

Asked by olivier.p.thomas 6 lá ó shin

Answered by cor-el 5 lá ó shin

  • Réitithe

Cannot download email attachments from aol.com on Firefox

All of a sudden I cannot download attachments in emails from my aol.com account (using the aol.com website). I can still do so on other browsers, but not on Firefox. I … (tuilleadh eolais)

All of a sudden I cannot download attachments in emails from my aol.com account (using the aol.com website). I can still do so on other browsers, but not on Firefox. I have cleared my cache, and even reinstalled Firefox (after deleting my user profile files and signing back in on a newly reinstalled copy). The problem persists. The problem does not happen when I boot in Troubleshoot Mode. But I cannot figure out what's causing the problem to fix it in regular mode. Help!

Asked by CAlterman 1 seachtain ó shin

Answered by cor-el 1 seachtain ó shin

  • Réitithe

I cannot access the Allstate insurance payment page.

Firefox just has a circle of blue dots going around on the payment login page. I had to use Microsoft Edge (shudder) to login to make my payment, so it appears the proble… (tuilleadh eolais)

Firefox just has a circle of blue dots going around on the payment login page. I had to use Microsoft Edge (shudder) to login to make my payment, so it appears the problem isn't on Allstate's end, apparently.

I refreshed Firefox about 2 months ago, and it worked fine then. I've changed nothing since.

Asked by sophieblue 1 seachtain ó shin

Answered by FredMcD 1 seachtain ó shin

  • Réitithe

Server Error

Hi there I have just updated Firefox Browser from 91.0.2 (32-bit) to 92.0 (64-bit) The following website now gives a "Server Error" splash as soon as any search operation… (tuilleadh eolais)

Hi there

I have just updated Firefox Browser from 91.0.2 (32-bit) to 92.0 (64-bit)

The following website now gives a "Server Error" splash as soon as any search operation is attempted and of course, no results are found: https://isrc.soundexchange.com/#!/search

Firefox Browser vers 91.0.2 (32-bit) still works perfectly, but 92.0 (64-bit) gives 'Server Error'

I have tried safe mode, cleared the cache and checked all Privacy and Security settings. The only way to "fix" this problem is to go back to 91.0.2 (32-bit).

Please see images attached First showing 92.0 (64-bit) with Server Error Second, Working. Same site using Vers 91.0.2 (32-bit)

Any ideas would be appreciated.

Thanks

Asked by Station1 1 seachtain ó shin

Answered by FredMcD 1 seachtain ó shin

  • Réitithe

Firefox wont open file browser via websites

I'm running Linux Ubuntu 20.4 Whenever I try to use a website that has a browse button (e.g. youtube uploader, google drive, etc) I click it but nothing happens, no file … (tuilleadh eolais)

I'm running Linux Ubuntu 20.4

Whenever I try to use a website that has a browse button (e.g. youtube uploader, google drive, etc) I click it but nothing happens, no file browser comes up.

As per previous discussions on this issue, I have tried Safe mode, refresh (in fact total new operating system and re-install of firefox) and disabling hardware acceleration, even turning off popup blocker and none of these have made any difference.

Asked by blackwhitehorse22 1 seachtain ó shin

Answered by blackwhitehorse22 1 seachtain ó shin

  • Réitithe

Website URL breaks due to missing y's

I'm using the latest version of Firefox on Mac High Sierra and sometimes it has the issue where the letter y is missing in the body text, but for one website, and only on… (tuilleadh eolais)

I'm using the latest version of Firefox on Mac High Sierra and sometimes it has the issue where the letter y is missing in the body text, but for one website, and only one, it breaks the URL https://www.optus.com.au/about/sustainability/community/donate-your-data (see screenshot) which seems odd as the URL displays correctly in the URL bar.

Asked by rustypixels 2 sheachtain ó shin

Answered by rustypixels 1 seachtain ó shin

  • Réitithe

Can't open web links on some sites, unless I right-click and "open in new tab"

I've started having a strange issue with both Firefox for Windows and Android. On some news websites, and sports websites, I can no longer open articles just by clicking … (tuilleadh eolais)

I've started having a strange issue with both Firefox for Windows and Android. On some news websites, and sports websites, I can no longer open articles just by clicking on them, but right-clicking works. If this sounds strange - it is!

The issue is exactly as it sounds like. I can hower the mouse over the title of an article and Firefox will recognize that it's a link, showing me the path at the very bottom left of the browser. But when I click it, it simply won't do anything. My mouse works fine before you ask. It's only when I right-click the same article and choose "open in new tab" that the article opens. This is happening on some major sites as well, like the BBC.

At first I thought this was Windows-specific, but I have also had the same issues with my Firefox for Android. And again, long-pressing on the article and selecting open in new tab will open the link, but not normal tapping.

I have restared Firefox in Troubleshooting mode to disable any addons but the problems persist.

Anyone else having the same issue or is there a known solution?

Asked by nucnik 3 seachtaine ó shin

Answered by tss612tss 1 seachtain ó shin

  • Réitithe

Alt + n gets sent to websites, resulting in skipping around in videos and not switching tabs

I'm an avid keyboard user, and I'm trying to use the alt + n shortcuts for switching tabs, while watching in a video on a website (more specifically unity). But every tim… (tuilleadh eolais)

I'm an avid keyboard user, and I'm trying to use the alt + n shortcuts for switching tabs, while watching in a video on a website (more specifically unity). But every time I press alt + n udemy interprets it as skipping around in the video. And firefox aborts the switching of the tab. This is literally driving me crazy.

Asked by legendofmiracles 1 seachtain ó shin

Answered by jscher2000 1 seachtain ó shin