Ceisteanna leis an gclib seo á dtaispeáint: Taispeáin gach ceist
  • Cartlannaithe

<video> autoplay not always working

Im building a new webpage with video background. The problem is that Firefox is the only browser that have problem with html5 autoplaying. If page was loaded atleast one … (tuilleadh eolais)

Im building a new webpage with video background. The problem is that Firefox is the only browser that have problem with html5 autoplaying. If page was loaded atleast one time the video is working correclty, starts right after the page load automatically but.. if page is loaded for the first time in most cases the video in background doesn't start and show something like TV's snow.

Facts: - I don't think its code issue, atleast not 'video' tag (tried many configurations thinking it might ), - I'm also sure its not problem with video - tried few videos, - tried all formats - it happens with all of them: mp4, wemb, ogg, All at the same time and individually, - it's not problem with my PC - been trying on windows, mac and linux, - Its not plugin - i don't use any with FF.

Check it out here: http://strona5.nanit.webd.pl Just do it in private session and close window after every load so you'll see that its lottery.

Regards.

Asked by nafing 3 bliana ó shin

Last reply by simplephoneunlock 3 bliana ó shin

  • Cartlannaithe

plugin container won't open (not in task manager, plugins don't work)

Plugin container.exe doesn't show up in task manager upon opening Firefox. When I try to load a video on youtube, the video is a black box, no buttons or timeline, just a… (tuilleadh eolais)

Plugin container.exe doesn't show up in task manager upon opening Firefox. When I try to load a video on youtube, the video is a black box, no buttons or timeline, just a black box.

I've tried: -safe mode -updating plugins -using the Run program to open plugin container.exe (nothing happens) -manually clicking on plugin container.exe in the program files folder (nothing happens) -restarting my computer (3 times) -opening plugin hang ui.exe (nothing happens)

Asked by lolitarotting 3 bliana ó shin

Last reply by lolitarotting 3 bliana ó shin

  • Cartlannaithe

I cannot play New York Times videos in Firefox. All other videos work.

Videos on the New York Times website will not play. My system has gone haywire after the Windows 10 Anniversary update. Videos on other sites work properly. I do have an … (tuilleadh eolais)

Videos on the New York Times website will not play.

My system has gone haywire after the Windows 10 Anniversary update. Videos on other sites work properly. I do have an HTML5 plugin.

The problem might not have anything to do with Firefox, but I would appreciate your opinion on this.

Asked by Muggle 3 bliana ó shin

Last reply by Muggle 3 bliana ó shin

  • Cartlannaithe

Unable to view videos from YouTube, Fox News and many other websites.

Since this latest update to 48.0.2, I have lost the ability to view videos on YouTube, Fox News and other news sites. YouTube gives me a snowy screen indicating "Your bro… (tuilleadh eolais)

Since this latest update to 48.0.2, I have lost the ability to view videos on YouTube, Fox News and other news sites. YouTube gives me a snowy screen indicating "Your browser does not currently recognize any of the video formats available". Fox News gives me a black screen indicating I need a plugin, but does let me know the identity of the plugin. Searching the Add-ons site with a word search, I get so many choices, but non address what I need. Have installed the YouTube flash player and YouTube High Definition. Still unable to play the videos. When looking in the Add-ons/Plugins section and click on the link to check and see if my plugins are up to date, the "Keep your Firefox healthy..." page, indicates no plugins were found. I am running Window 10 Pro x64, with the Anniversary update, keeping up with Windows update. Do not want to have to use Edge or IE.

Asked by David Florence 3 bliana ó shin

Last reply by Happy112 3 bliana ó shin

  • Cartlannaithe

When I play videos on ESPN I get a grey screen works on Chrome

When I click on an ESPN video, I get a grey screen. The sound works and the video appears to run, but nothing shows. When hover the mouse over the progress bar, it show… (tuilleadh eolais)

When I click on an ESPN video, I get a grey screen. The sound works and the video appears to run, but nothing shows. When hover the mouse over the progress bar, it shows a snapshot of the video. I've disabled and enabled adblocker. When I right click on the video and it asks for "player" it shows the video is HTML5. I've tried several HTML5 plug-ins but none of them work. Running Windows 10, Firefox 48.0.2

Asked by dcbroten 3 bliana ó shin

Last reply by ad24rouse 3 bliana ó shin

  • Cartlannaithe

MacBook Pro overheats when playing video in Firefox

Anytime I play video in Firefox (YouTube, Facebook, other embedded videos) my MacBook Pro heats up rapidly. In general, the computer runs at least 20 degrees hotter when … (tuilleadh eolais)

Anytime I play video in Firefox (YouTube, Facebook, other embedded videos) my MacBook Pro heats up rapidly. In general, the computer runs at least 20 degrees hotter when running the video in Firefox as compared to Safari.

Asked by twpaul 3 bliana ó shin

Last reply by FredMcD 3 bliana ó shin

  • Cartlannaithe

I can't play any videos in Firefox.

I have Windows XP and Firefox 52. Starting yesterday, I was no longer able to play videos in Youtube with either Flash or HTML5. Today I found out I can't play videos in … (tuilleadh eolais)

I have Windows XP and Firefox 52. Starting yesterday, I was no longer able to play videos in Youtube with either Flash or HTML5. Today I found out I can't play videos in Vimeo or Dailymotion either. How do I fix this?

Asked by JSm5th 2 bhliain ó shin

Last reply by cor-el 2 bhliain ó shin

  • Cartlannaithe

youtube videos won't load starting from some positions

Hi, For some youtube videos, firefox will not start loading at some time position. For instance, this one : https://www.youtube.com/watch?v=iT4PCifOv6Y If you place at 0:… (tuilleadh eolais)

Hi,

For some youtube videos, firefox will not start loading at some time position.

For instance, this one : https://www.youtube.com/watch?v=iT4PCifOv6Y

If you place at 0:50 for instance, it will never load. But it loads at other positions, like 1:50.

I also reinstalled firefox completely, and I have this problem at my job computer too (2 windows 10)

I don't have this problem in chrome.

Any solution ? Is this a firefox bug ?


Thanks,

Patrick

Asked by trogne 2 bhliain ó shin

Last reply by FredMcD 2 bhliain ó shin

  • Cartlannaithe

Firefox constantly crashing on YT with no crash reports?

please help, my husbands mozilla keeps crashing constantly on youtube and it wont give us a reason as to why. ive already had him check and make sure his sutem was up to … (tuilleadh eolais)

please help, my husbands mozilla keeps crashing constantly on youtube and it wont give us a reason as to why. ive already had him check and make sure his sutem was up to date, as well as check the crash reports but there arent any!? im so confused right now and the window that firefox keeps popping up crashing any youtube video is firefox has stopped working, any suggestions? oh, and also ive had him dissable all plug in’s and extentions then activate them all one by one to just see if any of them where the issue, no luck.. thank u, -Sprinkles<3

Asked by Sprinkles91 1 bhliain ó shin

Last reply by WestEnd 1 bhliain ó shin

Screen tearing in firefox 72.02 Windows 10

Currently having really bad screen tearing only in Firefox. It happens on every video I watch in the browser. I have updated all drivers including my GPU's. Both my monit… (tuilleadh eolais)

Currently having really bad screen tearing only in Firefox. It happens on every video I watch in the browser. I have updated all drivers including my GPU's. Both my monitors have gsync. I've adjusted the Vsync settings in the nvidia control panel to see if that would correct the issue but it did not. I've also disabled and enabled hardware acceleration. I've went into about:config and adjusted the layers.acceleration.force-enabled to true. I've also ran firefox in safemode and still saw the problem persist. I don't have this problem in Chrome, edge, or any other application.

Here are the system specs.

OS: Windows 10 64bit CPU:AMD Ryzen 3600 RAM 16GB DDR4 3600MHz GPU: GTX 1080ti Mobo: B450

Asked by c.allen 4 mhí ó shin

Last reply by c.allen 4 mhí ó shin