Ceisteanna leis an gclib seo á dtaispeáint: Taispeáin gach ceist

Firefox Keeps Crashing After Update To Version 100

Ever since Firefox updated to the new version I've been having constant crashes. I've tried restarting in Safe Mood which doesn't help. Pretty much Firefox will open, say… (tuilleadh eolais)

Ever since Firefox updated to the new version I've been having constant crashes. I've tried restarting in Safe Mood which doesn't help. Pretty much Firefox will open, say it's not responding, and then by the time it looks like it's about to restore my tabs it crashes. I had to do a refresh and transferred the backup files from an older session which worked, but then it eventually crashed again. I uninstalled and reinstalled Firefox and tried opening my older profile but it keeps happening. I really need to restore my previous session. There's nothing with my computer that seems to be causing it. I did have 2 windows open with about 8,000 tabs total which I'm sure could be part of the reason, but it never really had trouble before and only just started crashing since the update. Is there any way to fix this without starting over? I read that this is a bug that others have dealt with previously.

Some additional information. I'm on a 64-bit Windows 10 PC.

Startup Crash False Process Type parent MOZ_CRASH Reason (Sanitized) Failed to load critical module "resource://gre/modules/WebNavigation.jsm" Crash Reason EXCEPTION_BREAKPOINT Crash Address 0x00007ffb8c0f5135

Asked by TMan11 3 mhí ó shin

Last reply by umax 3 mhí ó shin

  • Réitithe

SSL_ERROR_BAD_MAC_ALERT

A couple users at our site intermittently receive a SSL_ERROR_BAD_MAC_ALERT error when navigating to Google in Firefox. This happens in Version 99.0.1 (64-bit) on Windows… (tuilleadh eolais)

A couple users at our site intermittently receive a SSL_ERROR_BAD_MAC_ALERT error when navigating to Google in Firefox. This happens in Version 99.0.1 (64-bit) on Windows 10 computers. When the issue occurs, users can navigate to other websites without issues. Navigating to Google in a different browser works no problem. Restarting the browser will resolve the issue. Clearing cookies and site data has no effect. Users can also refresh the page after some time and the issue will go away.

Any idea as to why this is happening?

Asked by krisa15 3 mhí ó shin

Answered by cor-el 3 mhí ó shin

My microphone is not working properly in Firefox

My microphone does not work properly in Firefox, it sounds very low and bad. I have a Corsair HS35 Stereo headset and my sound driver is Realtek HD Audio 2nd output. I ha… (tuilleadh eolais)

My microphone does not work properly in Firefox, it sounds very low and bad.

I have a Corsair HS35 Stereo headset and my sound driver is Realtek HD Audio 2nd output.

I have tested my microphone in other browsers and other kind of applications like Google Chrome, Brave, Windows Voice Recorder, WhatsApp Desktop, etc. and the microphone works fine. It only works badly in Firefox.

I did the test with a portable version of Firefox, and, as with the installed version, the microphone was malfunctioning.

I've also noticed that Firefox lowers the microphone volume automatically (how do I prevent this?), yet even if I turn it all the way up it still sounds very low and bad.

What can I do about it?

Thanks for the answers

Asked by Ucro 3 mhí ó shin

Last reply by om7ra7 3 mhí ó shin

"Send Page/Tab to Device" no more available?

In the latest version (99.0 for 64-bit Windows), the "Send Page to Device" and "Send Tab to Device" commands in the right-click menus are gone. They were available up to… (tuilleadh eolais)

In the latest version (99.0 for 64-bit Windows), the "Send Page to Device" and "Send Tab to Device" commands in the right-click menus are gone. They were available up to at least 88.0.1. Where did they go?

The attached screen shots are: - Right Click Menu on Page -- 88.0.1 - Right Click Menu on Tab -- 88.0.1 - Right Click Menu on Page -- 99.0 - Right Click Menu on Tab -- 99.0

Asked by g_mich 4 mhí ó shin

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 3 mhí ó shin

Can not googling, but visiting the site directly work

Greetins, There are times when I can not use google to search things, it kept telling me "Server Not Found". Although accessing the web directly worked. I tried to googli… (tuilleadh eolais)

Greetins, There are times when I can not use google to search things, it kept telling me "Server Not Found". Although accessing the web directly worked. I tried to googling on another browser, and it worked just fine. Any idea why/what might cause this? I never touch firewall settings so everything should be on default settings. Thank you

Asked by althemier 4 mhí ó shin

Last reply by cor-el 4 mhí ó shin

Cannot download files, reports "Failed"

When I try to download a file, the download always fails. This happens no matter what website I'm downloading the file from (see screenshot 1). This started happening wit… (tuilleadh eolais)

When I try to download a file, the download always fails. This happens no matter what website I'm downloading the file from (see screenshot 1).

This started happening within the last week or so. We are running versions 97 and above.

Firefox is configured to always ask where to save files to (see screenshot 2).

Write permissions to the user's Downloads folder is denied for reasons unrelated to this issue (see screenshot 3). When I re-enable write permissions, the problem goes away.

Has anyone else run into this problem? Is write access to the Downloads folder required now, even if Firefox is not configured to save files to that location? Thanks!

Asked by thelibrarytech 4 mhí ó shin

Last reply by Dropa 4 mhí ó shin

Unable to review or rate add-ons

When I display the review page for any installed add-on, I'm unable to submit a review. A few details: 1) I do not see the expected, "Rate Your Experience" link 2) I'm l… (tuilleadh eolais)

When I display the review page for any installed add-on, I'm unable to submit a review. A few details:

1) I do not see the expected, "Rate Your Experience" link 2) I'm logged onto my Firefox account 3) I'm aware it uses different credentials than Mozilla Support 4) I've tried clicking on the yellow stars but it doesn't allow me to rate the plug in or display any new links 5) I've read other forum posts from other users who've experienced the same symptoms

Ideas, anyone? Thanks,

- Fido

Asked by FidoFidoFido 5 mhí ó shin

Last reply by JJ 5 lá ó shin

small numbered boxes started appearing on webpages behind each element on a page

Today, web pages started showing small numbered boxes behind each element on a webpage. As you move down the page, the numbers are in sequence. I tried the font settings.… (tuilleadh eolais)

Today, web pages started showing small numbered boxes behind each element on a webpage. As you move down the page, the numbers are in sequence. I tried the font settings. They are all set at what they should be. I also tried the config settings, no joy. If I restart in troubleshooting mode, the boxes go away. Note: I am using Linux Mint, and Firefox just updated yesterday to V103.0.2. Any help would be appreciated.

Asked by bawlmer23 27 nóiméad ó shin

Last reply by cor-el 20 nóiméad ó shin

Mouse click won't release

A mouse click sometimes will not release and any subsequent movement results in a "drag" operation. For several months I had only experienced the problem on the https://r… (tuilleadh eolais)

A mouse click sometimes will not release and any subsequent movement results in a "drag" operation. For several months I had only experienced the problem on the https://radar.weather.gov/ website. I'd click on a map to zoom in, then as the mouse moves the map gets dragged all over the place. There was no work around (the Escape key or additional mouse clicks didn't change the situation). The only way out was to close the page. I raised holy he!! with the Weather Service several times.

Now, a second instance is occurring, this time in my Instagram account. In IG's interface, after uploading a photo and clicking to center the image, the click doesn't release and the pic moves all over the place. Again, Esc key or additional clicks don't cancel the situation. I can only upload to IG by using Msft Edge.

I am using an older Intuos3 Wacom tablet and mouse. But as I said, the problem only exists in the Firefox browser and no other apps, not Edge and certainly not in any of my photo apps.

I noticed a similar but not exact situation in the on Bugzilla but that issue was several years old.

Any advice? TY. FrankM

Asked by frankmazz 3 huaire ó shin

Mouse Hover not consistent, Firefox 103 Ubuntu 22.04.1

After upgrading to Firefox 103, I've noticed the following behavior: The mouse icon does not change while moving over web pages or even the menu items and tabs. It requir… (tuilleadh eolais)

After upgrading to Firefox 103, I've noticed the following behavior:

The mouse icon does not change while moving over web pages or even the menu items and tabs.

It requires a click for the mouse icon to change and for an action to take place.

This causes problems because of some actions that expect a mouse hover or a click-and-hold response, which this error is preventing.

For example, clicking on Google Maps and dragging to move the map is impossible.

Hovering over a menu to allow it's automatic drop down to appear is also impossible.

This is not consistent; when I open a new Firefox window the mouse behaves normally for a time.

It does lose this ability but I don't know how quickly it happens, but after at least an hour of use, the problem is apparent.

I had thought this was a problem with my extensions or themes, because the problem does not exist in private mode. But when I temporarily removed all the extensions and themes from my setup, the problem still occurred. And the fact that a new window with all extensions still active suggests that this is not caused by those extensions, or if so, not immediately.

Asked by typewriterjason 4 huaire ó shin

Last reply by cor-el 1 uair ó shin

Firefox crashing

I've restarted by computer, re-installed Firefox, Run it in troubleshooting mode....but still getting constant crashes. It mostly happens when I open a new tab. Here ar… (tuilleadh eolais)

I've restarted by computer, re-installed Firefox, Run it in troubleshooting mode....but still getting constant crashes. It mostly happens when I open a new tab. Here are the crash reports...any help much appreciated!

bp-34564956-3777-45aa-a46d-b37d90220811 8/11/2022, 12:10 PM View bp-5a18b51e-84c8-4580-9647-143650220811 8/11/2022, 12:10 PM View bp-ce964eac-e9cb-45b3-adf9-ffc160220811 8/11/2022, 12:10 PM View bp-5e604a4d-7a20-45a9-9326-f3b250220811 8/11/2022, 12:10 PM View bp-bd121628-46f7-4698-bf3c-f44550220811 8/11/2022, 12:10 PM View bp-d80b8b69-a940-417f-913f-d052d0220811 8/11/2022, 12:10 PM View bp-1a0bcd7d-000e-42b1-83c1-910870220811 8/11/2022, 12:10 PM View bp-da2e8aca-92d6-406e-acdb-cb9340220811 8/11/2022, 12:10 PM View bp-44bdfec5-8988-4fcc-80ed-5a9260220811 8/11/2022, 12:10 PM View bp-d1a24e15-bd0c-4df1-8135-df1fb0220811 8/11/2022, 12:10 PM View bp-713f7745-54d9-4f9b-9ff8-1f5fb0220427 4/27/2022, 3:47 PM View bp-f8ef9dd0-ee88-449e-9c34-74fda0220328 3/28/2022, 12:04 PM View bp-e27de617-b915-4b65-80eb-2415e0220324 3/24/2022, 9:22 AM View

Asked by bowmancatherine 6 huaire ó shin

blank white screen

Yesterday (08/10) I ran a supplied update and suddenly the blank white screen problem was solved. Today when I try these same sites the problem reappears. Who sent out … (tuilleadh eolais)

Yesterday (08/10) I ran a supplied update and suddenly the blank white screen problem was solved. Today when I try these same sites the problem reappears. Who sent out the update? Why does it not work today? This is only a problem on my desktop. I can still see the sites on my iphone.

Asked by alan.dippel 7 n-uaire ó shin

Last reply by cor-el 5 huaire ó shin

Firefox 103.0.1; extremely slow startup, VAAPI error

//Firefox 103.0.1; Linux 5.10; Debian 11.4.0; xserver-xorg 1:7.7; Nvidia 515.57 driver// After clicking on ->Web Browsing -> Firefox there is NO visible response f… (tuilleadh eolais)

//Firefox 103.0.1; Linux 5.10; Debian 11.4.0; xserver-xorg 1:7.7; Nvidia 515.57 driver// After clicking on ->Web Browsing -> Firefox there is NO visible response for 26 seconds... then a normal application window opens and Firefox appears to be operating normally. Opening via command line gives the following "error/information" message(s): glxtest: VA-API test failed, failed to initialize VAAPI connection. For the TWENTY-SIX seconds(!) Firefox is apparently trying to connect to a service that is not available. Is there something in "Settings" or in "about:config" that I can do to skip the "glxtest" and/or other glx VAAPI related configuration options? Or, alternatively, am I missing something in the X-window configuration or another library package that is necessary to support the VA-API feature? The Nvidia driver indicates it is providing "GLX server" version 1.4 . [Troubleshooting information / Share Data attached]

Asked by ugene85643 8 n-uaire ó shin

Only one tab open and Firefox killing my system

Hi guys, With only one tab open in Firefox, the attached jpg is what I see in my task manager. My desktop is extremely laggy for obvious reasons....but dont know why. Con… (tuilleadh eolais)

Hi guys,

With only one tab open in Firefox, the attached jpg is what I see in my task manager.

My desktop is extremely laggy for obvious reasons....but dont know why.

Confusing to see so many child tasks under the parent.

Anyone know what I need to do to over come the general slowness etc on my box.

Thanks in advance

Adrian

Asked by Adrian 11 uair ó shin

Youtube occasionally infinite loads

Sometimes when I open a video it doesn't play, it infinite loads with a black screen and I tested it on a separate browser and the video works there I've tried deleting c… (tuilleadh eolais)

Sometimes when I open a video it doesn't play, it infinite loads with a black screen and I tested it on a separate browser and the video works there

I've tried deleting cache and cookies but it doesn't work

Asked by RandomDuck 18 uair ó shin

10 August, 1317 PT-firefox is not allowing internet access on my computer; window open, but do not connect. Other browsers work just fine

10 August, 2022 @ 1317 PT-firefox is not allowing internet access on my computer; new tabs open, but do not connect. Other browsers work just fine at the same time. My i… (tuilleadh eolais)

10 August, 2022 @ 1317 PT-firefox is not allowing internet access on my computer; new tabs open, but do not connect. Other browsers work just fine at the same time. My internet connection is within normal range-and other browsers work fine Help please

Asked by Timothy1610 1 lá ó shin