Ceisteanna leis an gclib seo á dtaispeáint: Taispeáin gach ceist

On screen keyboard no longer pops on Surface with FF 77.0.1

After upgrading to FF 77.0.1, the on screen keyboard (OSK) no longer pops up when touching input fields. Not on websites and not in the FF search box. This occurs on 2 … (tuilleadh eolais)

After upgrading to FF 77.0.1, the on screen keyboard (OSK) no longer pops up when touching input fields. Not on websites and not in the FF search box. This occurs on 2 Surface devices - a Pro5 and a Go - both at current Windows updates. Both have been using prior FF versions happily for some time. Manual start of the keyboard does allow keyboard entry (it's just a nuisance).

The about:config OSK settings show:

ui.osk.debug.keyboardDisplayReason is showing "AIOSKIDM: failed reading value of regkey."

True for ui.osk.detect_physical_keyboard and ui.osk.enabled False for ui.osk.require_win10 No value for ui.osk.on_screen_keyboard_path

Any ideas of what to try?

Asked by mike.mcquaid 3 seachtaine ó shin

Last reply by mike.mcquaid 3 lá ó shin

not log in to site

FF will now not let me log into a site Ive used many times, Ive cleared the cache, remove data, Im not to much techno knowledge but have done that then gone to saved log … (tuilleadh eolais)

FF will now not let me log into a site Ive used many times, Ive cleared the cache, remove data, Im not to much techno knowledge but have done that then gone to saved log ins and removed original log in that was saved, gon back to the (site which is my energy supplier) put in my email, then password all is correct but it just will not open anything the dots on top left of page just keep going back and forth, yet if i go onto IE and log in it comes up instantly, maybe I should change!!

Asked by journeyman 2 sheachtain ó shin

Last reply by journeyman 2 lá ó shin

preferences keep changing

I have a Mac running Mojave 10.14.6. I change my browser to Bing and find it changed back to default browser days later. I have removed all the browser options but Bing… (tuilleadh eolais)

I have a Mac running Mojave 10.14.6. I change my browser to Bing and find it changed back to default browser days later. I have removed all the browser options but Bing and it still changes. At first it was just the browser but now it is happening with my home page settings. I set it to a page then it changes to default a few days or maybe hours later. I have played this game a dozen times or 100. Help. I don't find any thing suspicious in my files and have no add-on or extensions.

Asked by Rusty-joe 3 seachtaine ó shin

Last reply by Rusty-joe 2 lá ó shin

saving profile for restore to previous version

Do I need to save my profile to restore the previous version? It is very confusing in the help files with conflicting information that makes me worry that I may not be ab… (tuilleadh eolais)

Do I need to save my profile to restore the previous version? It is very confusing in the help files with conflicting information that makes me worry that I may not be able to use my profile from V75 in the previous version I only want to temporarily restore to the previous version until the web page display problems and URL address box overlapping the favourites bar are are sorted out but I hope to retain my bookmarks to work in the previous version Thanks TW

Asked by 70773388 2 mhí ó shin

Last reply by 70773388 1 lá ó shin

posted videos on facebook

I have Firefox version 77.01 on my windows 10 computer and I use it to accees the classic facebook when i try to post a video that someone has posted on to my page… (tuilleadh eolais)

I have Firefox version 77.01 on my windows 10 computer and I use it to accees the classic facebook when i try to post a video that someone has posted on to my page it is huge I can not see the entire video unless i click to expand is there away to make it smaller. is there some setting in facebook or firefox to make the video smaller it comes up at 1080 and can not make it smaller. is there an extension to make it smaller.

Asked by Mary 6 lá ó shin

Last reply by Mary 6 lá ó shin

facebook videos to large in firefox

I can see the entire video i posted from another person that i shared on all other browsers edge IE nad Chrome but not in firefox i have disabled all add on refresh… (tuilleadh eolais)

I can see the entire video i posted from another person that i shared on all other browsers edge IE nad Chrome but not in firefox i have disabled all add on refreshed it and can not see entire video on my page it is so ig 1080 how do i ake it fit in firefox

Asked by Mary 6 lá ó shin

appending DNS whitelist automatically

So in my lan which consists of multiple homes, and over 50 devices. With 77 breaking address bar from being an address bar first. I have been getting reports of internal … (tuilleadh eolais)

So in my lan which consists of multiple homes, and over 50 devices.

With 77 breaking address bar from being an address bar first. I have been getting reports of internal sites not coming up initially and leaking internal site urls to Google (which I now have to find a way to get them to delete)

I know there exists solutions for corporate environments where all the devices are owned by a single entity.

But the devices are owned by users and is there anyway I can push an appended tld Whitelist without the users having to manually make any changes other than use the internal DHCP and DNS server?

Asked by zachary_daltorio 6 lá ó shin

Bluetooth remote volume control not working when streaming from FireFox.

Suddenly the volume control on remote Bluetooth Bose speakers quit working when streaming from FireFox, but continue to work with all Microsoft programs. Now I can chang… (tuilleadh eolais)

Suddenly the volume control on remote Bluetooth Bose speakers quit working when streaming from FireFox, but continue to work with all Microsoft programs. Now I can change the volume of the Bose speakers using the laptop volume control, but no effect with the remote speaker volume control. This happened about the same day that the new Edge was automatically installed by Microsoft on a Win10 laptop. The same websites Bluetooth to the Bose from Edge with full remote volume and computer volume control as do files stored on the laptop played through a Microsoft music player. Funny how that tempts one to change the default to Edge -- conspiracy? Is there something I can tweak either in Bluetooth or in FireFox? Jon I have now confirmed that the problem is with FireFox and not with the bluetooth Bose speakers. The pause/play and volume buttons on the Bose speakers work with Chrome, Edge and Safari as well as music players from Win10 and an iPad -- but do not work from any of those devices with FireFox. Is there something I need to do to FireFox on my end, or is it just broken? Jon

Asked by EakesJ 6 lá ó shin

Web Developer/Network isn't showing POSTs

I'm trying to debug a network problem and I'm using the WebDeveloper/Network stuff to do it , this on FF77.0.1 on win10. It seems to be simple form stuff, but I can't c… (tuilleadh eolais)

I'm trying to debug a network problem and I'm using the WebDeveloper/Network stuff to do it , this on FF77.0.1 on win10. It seems to be simple form stuff, but I can't catch [and analyze] the POST the page is doing. For a while I thought it was just ignoring the POST but as I looked more carefully I could see the POST flash by and was immediately replaced by the GETs it generated. Do I have to do something special to see the POSTs it is sending?

Asked by BernieC 6 lá ó shin

Win 10 Pro 1909 18363.836. Browser: Firefox 70.0.1 (default browser) & Windows IE 11. Virus protection: Kaspersky Total Security. "Secure Browser" (Kaspersky) opens immediately with IE 1, with Firefox 70.0.1 the attempt ends in an endless loop.

My operating system: Win 10 Pro 1909 18363.836. My browsers are Firefox 70.0.1 as the default browser and Windows IE 11. Virus protection: Kaspersky Total Security 20.0.1… (tuilleadh eolais)

My operating system: Win 10 Pro 1909 18363.836.

My browsers are Firefox 70.0.1 as the default browser and Windows IE 11. Virus protection: Kaspersky Total Security 20.0.14.1085.

The "Secure Browser" from Kaspersky opens immediately with IE 11, with Firefox 70.0.1 the attempt ends in an endless loop that does not open.

Reinstalling the programs brought no improvement. Where is the mistake?

Asked by HJMHOL 5 lá ó shin

Printing Dymo LabelWriter Labels

Hi, I try to print directly from Firefox a pdf which is a shipping label on my Dymo LabelWriter 4xl. The settings for this label is 104x159mm. When I print this from Chro… (tuilleadh eolais)

Hi,

I try to print directly from Firefox a pdf which is a shipping label on my Dymo LabelWriter 4xl. The settings for this label is 104x159mm. When I print this from Chrome it will cover the whole page and it will print correctly. I have my printing settings as follows : "printer = dymo labelwriter 4xl", "pages = all", "paper size = 1744907 4 in x 6 in" (which is 104 by 159 mm) I have it set on preview and then I get 1/3 of the image (see screenshot) How to get Firefox printing it automatically correct as Chrome does. I am on an iMac with Catalina.

Asked by jose44 5 lá ó shin

anoying extra window on start up and YouTube Freeze's FireFox..

Lately, every time I start FireFox, it opens an extra window telling me adblock is successfully installed...and wont stop. And now, after being on YouTube for a short tim… (tuilleadh eolais)

Lately, every time I start FireFox, it opens an extra window telling me adblock is successfully installed...and wont stop. And now, after being on YouTube for a short time, it Freeze's FireFox...Help...thank you..

Asked by normesimpson 4 lá ó shin

iCloud Notes rendered unusable

On a brand new install of Firefox, since starting out - iCloud Notes text block (not Folders and Note Titles) flashes black and renders the web application useless. This … (tuilleadh eolais)

On a brand new install of Firefox, since starting out - iCloud Notes text block (not Folders and Note Titles) flashes black and renders the web application useless. This is not an issue on Chrome, but I am trying to move away from Chrome.

What could be the cause of this?

Asked by Martin 4 lá ó shin

Startup opens blank page instead of homepage

My homepage is set to open a customised page on Startdotme This worked fine until a few weeks ago. However, now when I open Firefox it opens on a blank page. I can g… (tuilleadh eolais)

My homepage is set to open a customised page on Startdotme This worked fine until a few weeks ago. However, now when I open Firefox it opens on a blank page. I can go to my homepage manually by clicking the homepage icon.

If I use safe-mode to start Firefox my home page loads correctly. However, even if I disable all my add-ons I still have a blank page on normal start up.

I have worked through the checks that have been suggested elsewhere on the forum for similar problems but without any success, which is why I have now posted this as a new question. I do not have Advanced SystemCare which has been suggested elsewhere as one potential cause of this sort of problem.

Any help gratefully received!

Asked by chris242 5 lá ó shin

Last reply by chris242 4 lá ó shin

Inspecting the request/responce of raced transfers

The answer in https://support.mozilla.org/en-US/questions/1267945 explains the meaning of *raced*. In some cases, however, I'm seeing *raced transfers*, but for which th… (tuilleadh eolais)

The answer in https://support.mozilla.org/en-US/questions/1267945 explains the meaning of *raced*. In some cases, however, I'm seeing *raced transfers*, but for which the inspector shows no response headers and or HTTP state code.

When does this happens? How can I inspect the actual transfer in the network?

For instance, the image attached shows a line where we got a fields.xml file transfering 775B but it was decompressed to 3.6KB. However, the status code is not shown, the response headers (when clicking) are also missing.

My browser is Firefox 77.0.1 (64-bit), as distributed by Manjaro.

Asked by Manuel Vázquez Acosta 5 lá ó shin

Last reply by Manuel Vázquez Acosta 4 lá ó shin

Pop up appears in 1st Display when the firefox is in second display

Hello, I am using SAP CRM using Firefox. I always open my Firefox in second display and always i need the pop up to appear on the second display where my Firefox is opene… (tuilleadh eolais)

Hello,

I am using SAP CRM using Firefox. I always open my Firefox in second display and always i need the pop up to appear on the second display where my Firefox is opened.

But the pop up just shifts to the first screen each time

I don't have this issue in Chrome or the edge

Asked by sudheerkrishnan85 2 lá ó shin

cloudifire questions

Hello, i need help with this questions for my customers. Is there someone that could indly help me? Instructions for each question: ● Assume you have access to the custom… (tuilleadh eolais)

Hello, i need help with this questions for my customers.

Is there someone that could indly help me?

Instructions for each question:

● Assume you have access to the customer’s DNS and Cloudflare settings

● Type your response as if you are responding over email directly to the customer

● Include your thought process behind each response

● List any tools you would use and why

Test Questions

1. Subject: TTFB higher with CloudFlare on for my site

I noticed that turning on CloudFlare results in a higher TTFB measure for my site. Why is my site slower with CloudFlare enabled?

2. Subject: CSS issue with HTTPS

After enabling CloudFlare SSL from my account, my site’s formatting and CSS is either missing or broken. What is causing this?

3. Subject:Upload content to CloudFlare

How do I go about uploading my content to CloudFlare now that I'm hosting my content with your service?

4. Subject: CloudFlare IPs

I started using CloudFlare about a week ago, and now I noticed in my AWStats all of my web traffic is showing that it's coming from CloudFlare's IPs? What gives?

5. Subject: Site down, your name servers are down

I am having trouble reaching my website http://example.com/ from different networks. Are your nameservers working properly?

6. Subject: Why is my site coming from California?!

My website is hosted in London, but looking at your IPs it shows that you are serving my website from California. Can that be right? Why is that? I thought you were supposed to serve my website from some place close to me?

7. Subject: Forbidden error

My website is showing a 403 forbidden error. Please fix this.

8. Subject: CloudFlare Nameservers

How are CloudFlare's nameservers different than the DNS provided by Google DNS or OpenDNS? Can I delegate to CloudFlare nameservers while still using my host’s DNS?

9. Subject: Content not Being Cached

After activating CloudFlare on my site, I am seeing that resources on my pages are not being cached:

curl -svo /dev/null roskolniv.us

  • Trying 104.16.27.128...

> GET / HTTP/1.1

> User-Agent: curl/7.40.0

> Host: roskolniv.us

> Accept: */*

>

< HTTP/1.1 200 OK

< Date: Mon, 22 Jun 2015 03:03:59 GMT

< Content-Type: text/html; charset=utf-8

< Transfer-Encoding: chunked

< Connection: keep-alive

< Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0, max-age=0

< Strict-Transport-Security: max-age=10

< X-Powered-By: Express

< Server: cloudflare-nginx

< CF-RAY: 1fa4b922fef517a4-SIN

<

{ [3507 bytes data]

Why is CloudFlare’s caching not working on my site?

10. Subject: Website is loading slow

My website has been loading slowly the past several days. I've seen slowness in Chrome and Firefox. Here is an MTR I ran from my location to my site with CloudFlare enabled:

mtr -rwc 30 roskolniv.us

Start: Mon Feb 2 14:20:02 2015

HOST: beaker.local Loss% Snt Last Avg Best Wrst StDev

1.|-- 10.25.73.1 0.0% 30 6.4 10.0 4.0 82.5 14.3

2.|-- 108.162.209.1 0.0% 30 23.4 9.6 4.5 23.4 5.2

3.|-- xe-0-4-0-7.r05.plalca01.us.bb.gin.ntt.net 10.0% 30 12.0 12.7 5.5 116.9 19.9

4.|-- ae-15.r01.snjsca04.us.bb.gin.ntt.net 10.0% 30 10.6 111.5 16.7 133.1 5.5

5.|-- xe-0-1-0-16.r01.snjsca04.us.ce.gin.ntt.net 0.0% 30 7.8 22.3 6.4 420.5 75.2

6.|-- 198.41.186.76 0.0% 30 9.3 24.3 6.6 252.1 53.8

What's going on? Is there an issue with my code, settings, and/or my server?

Asked by gabrieleitis 2 lá ó shin

I click on Firefox Icon in taskbar and all I get is a blank new tab.

I have always clicked on the Firefox icon which I have pinned to my taskbar and the home page which I have assigned in "options"..... https://www.yahoo.com/..... would op… (tuilleadh eolais)

I have always clicked on the Firefox icon which I have pinned to my taskbar and the home page which I have assigned in "options"..... https://www.yahoo.com/..... would open in a new tab as I also have set in "options".

After updating to the current 78.0.1..... all I get now is a blank new tab.....

If I click on the home page icon in the upper left hand corner..... I go to my home page as expected which opens in a new tab as expected..... and once Firefox is opened..... if I click on the Firefox icon in my taskbar..... the home page opens in a new tab as expected.....

Therefore..... the problem is..... FIREFOX MUST FIRST BE OPENED in order for the home page designator to be recognized and open in a new tab.....

IF IT IS NOT FIRST OPENED..... Firefox opens a new bank tab..... then..... once it opens..... it functions as it should..... and as it always has in the past.....

I'm sure that this is some setting that has inadvertently been changed during the update..... and if you know how to correct my problem..... which I'm sure many many others are experiencing..... please let me know.....

However..... I have read a couple other topics which I'm confident are referring to this same problem..... and the responses are doing nothing more than explaining how to set the home page or something which falls under the "setup" category.....

Please..... give me some credit..... The problem I'm describing has nothing to do with the user's end or something I'm not doing or haven't done..... and everything to do with the developer and the update.....

Thanks!

Asked by trainsguy 2 lá ó shin

Lax Cookie Not Sent in iFrame on 302 Redirection

I’m building an Angular application that is using OAuth2 Auth Code w/PKCE. The app uses hidden iframes to silently renew access tokens. I found that when the OAuth2 autho… (tuilleadh eolais)

I’m building an Angular application that is using OAuth2 Auth Code w/PKCE. The app uses hidden iframes to silently renew access tokens. I found that when the OAuth2 authorization serve redirects the iFrame to {parent origin}/silent-refresh.html with a 302, Firefox does not send any cookies set with SameSite: Lax.

SameSite: None cookies are sent as expected.

I compared this with IE and Chrome and both of those browser send the Lax cookies on when redirecting due to a 302.

This problem seems to only occur when the iFrame is being redirected via 302 from a different origin. I.e requests from a basic iFrame to the parent page origin send Lax cookies with no problem.

Anyone experience this? Is this expected behavior for Firefox?

Firefox Version 68.8

Asked by brian.l.coker 3 lá ó shin

Last reply by brian.l.coker 2 lá ó shin