The last update not working

The last update to 83.0, 64-bit, Swedish version, does not work correcly. The browser starts but does not connect to ANY site. Now I have to use Google Chrome to connect … (tuilleadh eolais)

The last update to 83.0, 64-bit, Swedish version, does not work correcly. The browser starts but does not connect to ANY site. Now I have to use Google Chrome to connect to internet. Any solution, please?

Asked by Roland 1 seachtain ó shin

Last reply by Roland 6 lá ó shin

History deleted by Bitdefender, I have it on my phone, how to put it back

Hello, Bitdefender deleted my history (not telling me that it was my history he was going to delete), but everything is still on my Android phone. I removed the sync for … (tuilleadh eolais)

Hello, Bitdefender deleted my history (not telling me that it was my history he was going to delete), but everything is still on my Android phone. I removed the sync for now, because I fear it would delete it on my phone too. How to put back the history on my computer? Thanks!

Asked by internet14 1 seachtain ó shin

Last reply by internet14 6 lá ó shin

Did not connect: potential security risk

Here's the thing...........got a new Dell laptop with Win 10 installed. Dowloaded and installed Firefox and was able to browse and download from any site I requested. The… (tuilleadh eolais)

Here's the thing...........got a new Dell laptop with Win 10 installed. Dowloaded and installed Firefox and was able to browse and download from any site I requested. The problems arise when I created an account for my wife.Once I opened Firefox from her account and tried to open a site I receive the error: "Did not connect: potential security risk". Grateful for any help.

Asked by D. H. Killian 1 seachtain ó shin

Last reply by D. H. Killian 6 lá ó shin

Paint issues with 82.0.3

I updated from 81.something to 82.0.3, 64-bit I'm on Windows 10-64 Since the update I get painting glitches: whole block are painted black. See attached image: the black … (tuilleadh eolais)

I updated from 81.something to 82.0.3, 64-bit I'm on Windows 10-64 Since the update I get painting glitches: whole block are painted black. See attached image: the black (partially transparent) sqaures on the left en top of the screen when I opened GMail.

Asked by bartjunk64 2 sheachtain ó shin

Last reply by bartjunk64 6 lá ó shin

Position: static print problem

Hi All, My web pages have 4 basic sections, Header, Menu, Content and Footer. In the print media query position static is used. I understand that should make them print… (tuilleadh eolais)

Hi All,

My web pages have 4 basic sections, Header, Menu, Content and Footer. In the print media query position static is used. I understand that should make them print in order. All browser had this messed up for many years but I'm sure Firefox had this fixed for awhile. In version 82.0.3 this is messed up again, footer prints at the top of 1st page.

Is this a printing bug? Or, do I misunderstand position static?

Why can't it print as shown on screen, What you see is what you get?


Thank you for any help,

Charles

Asked by CharlesEF 1 seachtain ó shin

Last reply by CharlesEF 5 lá ó shin

Infinite Security Alert loop on Firefox browser for https site using SSL Certificate

Hi There, I'm hoping someone can help me on this I have exhausted several options so far. I am trying to access a https site using an SSL Certificate (Specifically Chain … (tuilleadh eolais)

Hi There,

I'm hoping someone can help me on this I have exhausted several options so far.

I am trying to access a https site using an SSL Certificate (Specifically Chain of Trust with a root, intermediate and server certificate) on Firefox, however whenever I attempt to visit the site a recurring Security Alert pop up continues to appear with the message: "A secure connection with site cannot be verified. Would you still like to proceed?" . The certificate isn't signed which is the reason for the popup.

I use the website frequently on other browsers and subsequently press yes and continue to the site, but on Firefox the same Security Alert pop continues to appear regardless of the number of times I accept it.The issue is specifically related to Firefox as I can accept the certificate on Chrome, IE and Edge and not face the same issue.

I have tried multiple options to circumvent the issue, including adding the CA's into my Trusted Root Certification Authorities on my Windows (and setting security.enterprise_roots.enabled to true), and manually importing the certificates into Firefox under the Authorities section of the Options menu, clearing cache and cookies and restarting browser/machine. I have added the hostname of the site to the hosts file, and even as a test temporarily disabled SCL validation to see if this would prevent it. However in all cases the security popup continues to reappear, in an infinite loop.

Does anyone know of any alternative ways that will allow me to proceed to the website, or circumvent the Security Alert loop problem? Any help would be appreciated.

Thanks

Asked by gdickson58 1 seachtain ó shin

Last reply by gdickson58 5 lá ó shin

pkcs11 "unable to add module", spanish dni

Some time a go I've configured access to the smart card in the Spanish id card in Firefox, and it work. But I'm recently trying to use again and it doesn't. I'm in a Debi… (tuilleadh eolais)

Some time a go I've configured access to the smart card in the Spanish id card in Firefox, and it work. But I'm recently trying to use again and it doesn't.

I'm in a Debian 10 with the libpkcs11-dnie installed (with its dependencies) and I've set it up in a firefox-beta. Is where I've added months a go the module (/usr/lib/libpkcs11-dnie.so), then I had logged in and saw the certificate in "Your Certificates".

Since then many updates came but I didn't need again to use this card. I'm trying it now that firefox-beta is 82.0 and the "log in" button is never enabled.

When I've tried with another firefox, for example the esr (78.3.0esr) coming with debian, I have to add this module as it wasn't there. I've clicked "Load" and fill the form with "module name" and "module filename" (the same file that I've mention before) and when I click 'ok', I receive an alert "Unable to add module". Same experience with firefox-stable (81.0.2) and with firefox-devel (82.0b9).

I don't even know if the issue comes from firefox. Is there a way to debug further the origin of this alert message or why this is not being recognized by the application?

Thanks

Asked by srgblnch 1 mhí ó shin

Last reply by srgblnch 5 lá ó shin

When will Firefox's logo be updated?

Hello, I have a 2018 iMac running macOS Big Sur 11.0.1. I have Firefox 83 installed and using it. I wanted to know if anyone knew when mozilla is gonna update the logo so… (tuilleadh eolais)

Hello,

I have a 2018 iMac running macOS Big Sur 11.0.1. I have Firefox 83 installed and using it.

I wanted to know if anyone knew when mozilla is gonna update the logo so it matches the Big Sur UI? It kinda drives me nuts when I see that the only thing not consistent with the stuff in my dock is Firefox - everything else like Logic pro x, imovie, chrome, etc. is all up to date.

Thanks.

R.T.

Asked by R.T. 1 seachtain ó shin

Last reply by R.T. 5 lá ó shin

outlook blank

Can't sign in to my outlook live email. the outlook page will show but when I click on sign in I get a blank page. I don't want to have to use edge. Can somebody hep me o… (tuilleadh eolais)

Can't sign in to my outlook live email. the outlook page will show but when I click on sign in I get a blank page. I don't want to have to use edge. Can somebody hep me out?

Asked by rogswear 1 seachtain ó shin

Last reply by rogswear 5 lá ó shin

hello I have a question about cookies and cache

Hello all I have a site that I log into to manage different things and everytime I go the help section it asks me to relogin. I contacted the support for this site and t… (tuilleadh eolais)

Hello all I have a site that I log into to manage different things and everytime I go the help section it asks me to relogin. I contacted the support for this site and they say it is a problem of cookies or cache. However, even after I have wiped the cookies and delete the navigation history, I cannot log in.

Is there a magic way to clean cache and cookies, thank you

Kimbert

ps when joiningdata

found this "safeMode": false,

   "supportURL": "https://support.mozilla.org/1/firefox/81.0/Linux/en-US/",
   "numTotalWindows": 1,
   "numRemoteWindows": 1,
   "remoteAutoStart": true,
   "autoStartStatus": 1,
   "policiesStatus": 0,
   "keyLocationServiceGoogleFound": true,
   "keySafebrowsingGoogleFound": true,
   "keyMozillaFound": false 

??? what is this 'remote'!!!

Asked by Kimbert 1 mhí ó shin

Last reply by Kimbert 4 lá ó shin

Firefox takes over 30 seconds to load a tab that I've already opened and seen before

Firefox takes over 30 seconds to load a tab that I've already opened and seen before. I mean tabs that have already displayed some content, I switch to a tab, then go ba… (tuilleadh eolais)

Firefox takes over 30 seconds to load a tab that I've already opened and seen before.

I mean tabs that have already displayed some content, I switch to a tab, then go back to the tab I was previously on, and it takes over 30 seconds to load, sometimes over 3 minutes. This is making firefox unusable.

And because it doesn't happen all the time, it's not very reproducible for me, but it happens often. Is there a way to fix this?

Asked by desbest 1 mhí ó shin

Last reply by desbest 3 lá ó shin

Initiating sync makes my entire computer slow and almost unresponsive

This seems to be a newish issue - as in, I think it has not been happening until at least a few weeks ago. The computer (linux) is always on, and firefox is also always r… (tuilleadh eolais)

This seems to be a newish issue - as in, I think it has not been happening until at least a few weeks ago. The computer (linux) is always on, and firefox is also always running (except when I update to a new version). But I was not using the computer for a while. Today I sat at the computer expecting to see all my tabs that I sent to it via "send tab to device", but as soon as firefox started syncing, everything slowed down to a crawl (to the point where even typing to a terminal would have upwards to several seconds of lag). Weirdly, it doesn't seem as if there's a lot of CPU or IO being used, according to top and iotop - but I was seeing multiple "migration" processes (that went away after quitting firefox), suggesting that there are many threads doing very little work in aggregate. After googling a bit I tried setting sync.log.appender.console to Debug and looking at debug console, which didn't tell me anything interesting - it actually looks as if the sync itself completes fast. And, in fact, my bookmarks seem to have synced to today's state correctly. (restarting after updating to current version does not seem to help; running in safe mode also doesn't seem to help)

1) What's up? How do I stop this from happening?

2) How do I get my "sent" tabs? Even a list for the past 2 weeks would be fine. Working it out from browsing history would be ... a lot of needles in even more piles of hay.

Asked by xKiv 2 sheachtain ó shin

Last reply by xKiv 3 lá ó shin

Bookmark to a specific about:config setting ?

CentOS Linux finally upgraded FF 68esr to FF 82esr. Of course this had to break something. For years I have had a bookmark to "about:config?filter=signon.rememberSignoabo… (tuilleadh eolais)

CentOS Linux finally upgraded FF 68esr to FF 82esr. Of course this had to break something. For years I have had a bookmark to "about:config?filter=signon.rememberSignoabout:config?filter=signon.rememberSignons" This allowed me to easily toggle on or off the prompt for my master password when I browsed a site for which I had stored credentials. This bookmark no longer works. It takes me to the generic about:config page but does not fill in the setting which I am looking for. Is there a way to fix this?

I used to have some sort of addon or other feature which allowed me to only unlock my saved credentials when I wanted to logon to a site. When that broke or went away I found the about:config setting and created a bookmark to it. Being prompted to unlock my stored credentials every time I hit a site for which I have credentials is very annoying. Leaving my credentials file unlocked is a security concern.

Any advice would be appreciated.

TIA,

Ken

Asked by r5igti 1 seachtain ó shin

Last reply by r5igti 3 lá ó shin

Firefox opens previous tabs on startup even though this setting is turned off

Whenever I open Firefox it opens a new tab for a brief moment then closes it and opens my previous tabs from my last session. I have this setting unchecked in the setting… (tuilleadh eolais)

Whenever I open Firefox it opens a new tab for a brief moment then closes it and opens my previous tabs from my last session. I have this setting unchecked in the settings. I think that it is crashing and trying to restore my pages because of that, but there are no crash reports when I visit about:crash. I am running the latest version of Firefox and windows 10.

Asked by Luke Shuttleworth 2 sheachtain ó shin

Last reply by Luke Shuttleworth 2 lá ó shin

Firefox Hanging Then Speeding

Hello, I'm a Windows 7 user. For the past 3 weeks my Firefox browser (83.0) has been slowing down and then speeding up while visiting sites. I tried Safe Mode, Refresh, … (tuilleadh eolais)

Hello,

 I'm a Windows 7 user. For the past 3 weeks my Firefox browser (83.0) has been slowing down and then speeding up while visiting sites. I tried Safe Mode, Refresh, and Reinstall but nothing seems to help. It's not being caused by anything on my computer (malware, viruses, etc) because I ran several scans using Malwarebytes Premium, CCleaner Premium, Microsoft Security Essentials, even Microsoft Safety Scanner and nothing turns up.
 Is there any other way to fix this issue on the browser?

Asked by purpledove 1 seachtain ó shin

Last reply by purpledove 18 uair ó shin

Cannot change color of tabs

Firefox - Add Colored tabs I had Firefox version 81 and after installing version 82 in a new install on a new hard drive, I cannot change the color of my tabs anymore. I … (tuilleadh eolais)

Firefox - Add Colored tabs

I had Firefox version 81 and after installing version 82 in a new install on a new hard drive, I cannot change the color of my tabs anymore. I should see white tabs for the current tab but no longer when I added my userChrome.css file. I see instead a thin blue color strip along the top of the tab and the rest is grey. This shows up without any userChrome.css file.

In Firefox address field type: about:support It shows my Profile. vwy0y5ix.default-release I also have under the Profile folder this: jcueuz5y.default

I put the userChrome.css file here in my Chrome folder: C:\Users\David\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\vwy0y5ix.default-release

What it contains: /* USE THIS ONE. It works in version 65 https://github.com/Aris-t2/CustomCSSforFx/releases/tag/2.3.4

  • /

@import "./css/tabs/tabs_below_navigation_toolbar_fx65.css"; /**/ /* <-- tabs not on top - Fx65+ - Windows/Linux */

/* Colored tab */ .tab-background:not([selected]) {

   background-color: #E3E0DB !important;

}

.tab-background[selected="true"] {

   background-color: white!important;

}

/*** Sidebar Color / Font Size Formatting ***/ /* 14px black text */ .sidebar-placesTree treechildren::-moz-tree-cell-text {

 font-size: 14px !important;
 color: #000 !important;

} /* Pale blue background on hover or selected */ .sidebar-placesTree treechildren::-moz-tree-row(hover), .sidebar-placesTree treechildren::-moz-tree-row(selected) {

 background-color: #bdf !important;

}

/* Main Toolbar */

  1. nav-bar {
 font-size: 14px !important;

Asked by davidhelp 1 seachtain ó shin

Last reply by davidhelp 1 lá ó shin

Firefox takes 10+ times longer to load websites than Edge or Chrome

I'm at my wits end. I've tried every fix I could find and Firefox is dramatically slower then Edge or Chrome. This happens with loading sites, like Amazon. Also, it of… (tuilleadh eolais)

I'm at my wits end. I've tried every fix I could find and Firefox is dramatically slower then Edge or Chrome. This happens with loading sites, like Amazon. Also, it often locks up/stops when typing (like right now) and it takes about 15 seconds for it to repond again.

First, I doubt it's a hardware or network issue, since it's happened on both my old archaic PC and now on my new PC (i9 CPU, Nvidia 2070 graphics card, 64gb RAM).

Here's some highlights of what I've tried so far: • Refreshing multiple times • Rebooting the PC • Doing all the Quick Tips on this website • Eliminating all extensions • Clearing all cookies and cash • ...

Also, I don't get any error codes. The tab icon just spins for a long time.

I'm hoping I'm missing something obvious, since I love Firefox.

Thanks and any help!

Asked by Olliesshop 1 seachtain ó shin

Last reply by Olliesshop 9 nóiméad ó shin