Ceisteanna leis an gclib seo á dtaispeáint: Taispeáin gach ceist

Github is not rendering correctly

When I open github it loads incorrectly as shown in the picture, after I press F5 to reload the site load fine. I have tried deleting cookies and I am using any ad-blocke… (tuilleadh eolais)

When I open github it loads incorrectly as shown in the picture, after I press F5 to reload the site load fine. I have tried deleting cookies and I am using any ad-blocker. Any help? Thanks.

Asked by Guidodi 3 lá ó shin

Last reply by Guidodi 1 lá ó shin

Roboform extension in Firefox blocking certain weblinks

Having used Firefox browser for so many years now, just recently I am experiencing occasional links not working when my trusty Roboform (version 9.5.8.0) extension is ena… (tuilleadh eolais)

Having used Firefox browser for so many years now, just recently I am experiencing occasional links not working when my trusty Roboform (version 9.5.8.0) extension is enabled. The same links work fine with Roboform when tested in Edge and Chrome browsers which frustrates me as I do not want to switch from Firefox. I have tried removing the extension and reinstalling a fresh download, same for uninstalling Firefox. I have tried setting up a new Firefox profile. I have gone through every Firefox setting many times trying with or without although I have not actually modified any setting recently so I am fairly confident that this problem is due to a change in either Firefox or Roboform. I am using Firefox version 124.0.2 in Windows 11 23H2 (currently 22631.3374) and also use two other extensions, being Kaspersky Protection and Facebook Container which have been resident for a few years now. I can remove the other two extension individually but it is only by disabling the Roboform extension that enables me to view these troublesome links without any issue. An example is https://www.hughes.co.uk/product/kitchen-appliances/cooking/microwaves/hisense/h29mobs9hguk whereby if I click on any of the three "Flexi-Pay", "Delivery & Collection" or "Services" buttons on the right, there is no response when Roboform extension is installed. What can be unique/different about these links? I have naturally been in touch with Roboform but so far they have sadly not been able to help find me a solution, so I thought I should ask the experts at Firefox hoping that someone out there might just have experience of such an issue. Just as a separate observation, the Roboform extension is missing its icon when viewed in Add-ons Manager and also when viewed in the Firefox Add-ons library which I find very odd as that wasn't always the case. It is appearing normally in my Firefox Toolbar. Thank you in advance for any help offered.

Asked by Altech 1 seachtain ó shin

Last reply by Altech 4 lá ó shin

Some pages now not working when they were before

I am experiencing more and more pages suddenly not working on numerous websites. I am working with an Imac running OS 10.9.5. I am experiencing problems with Firefox, Chr… (tuilleadh eolais)

I am experiencing more and more pages suddenly not working on numerous websites. I am working with an Imac running OS 10.9.5. I am experiencing problems with Firefox, Chrome and Safari and am having to revert to my Microsoft Lap top for a working browser.

Any ideas on this???

Asked by mail407 2 lá ó shin

Unable to log in to Flickr using Firefox 124.0.2 (64-bit)

I am having a new (to me) problem logging in to Flickr using Firefox on my laptop (running Windows). After supplying the requested email and password at log in, I was pro… (tuilleadh eolais)

I am having a new (to me) problem logging in to Flickr using Firefox on my laptop (running Windows). After supplying the requested email and password at log in, I was prompted to enter a verification code that was sent to my account email address. After promptly entering the verification code, I was returned to the original log in page. There was no error message to indicate that either the address, password, or verification code were incorrect or that anything else had gone awry. I was simply not logged in. I repeated this process a few more times with no change.

Then I tried two other browsers (same laptop) and logged in sucessfully without even having a prompt for verification code from Flickr. I also have access to the account through the Flickr app on my phone. I am not sure then what Flickr is encountering with Firefox in particular. Any suggestions? Thank you.

Asked by BB 1 seachtain ó shin

Last reply by BB 9 n-uaire ó shin

Unable to Visit Certain Sites on Macbook

Hello, First time posting here, so I'm hoping that someone can help me out. I'm encountering a very odd issue on my Macbook Pro running MacOS Sonoma 14.4. I am unable… (tuilleadh eolais)

Hello,

First time posting here, so I'm hoping that someone can help me out.

I'm encountering a very odd issue on my Macbook Pro running MacOS Sonoma 14.4. I am unable to access two sites – allrecipes.com, and seriouseats.com on my home WiFi network on the Macbook.

These sites work on other browsers (tested on Safari and Chrome), and they also work on my iPhone.

Oddly, when I went to work and tried to access these sites via WiFi using Firefox, I was able to.

I am unsure what the problem is – the ability to access these sites on Safari, Chrome, and my iPhone at home suggests that it's not a network issue. I haven't encountered this issue with any other sites.

I am attaching three screenshots 1) The error message that I'm seeing for allrecipes when I attempt to access the site 2) The security tab which shows that the connection is unencrypted for allrecipes (home network) 3) The security tab showing that the connection is encrypted for alrecipes (work network)

Thanks

Asked by PianoMan7 24 nóiméad ó shin