websites saying my browser needs to be updated but it already is

sometimes when i go to certain sites i use often, it says i need to update my browser to use certain features, but i already did update my browser to the latest update, a… (tuilleadh eolais)

sometimes when i go to certain sites i use often, it says i need to update my browser to use certain features, but i already did update my browser to the latest update, apparently many websites keep saying im still in firefox 78 when i try to update it says its already updated to the latest version, is there any way to fix this without reinstalling firefox.

Asked by persistedsphinx 3 nóiméad ó shin

Is it safe to delete all the "app.normandy" prefs or set them to false? If not, which ones?

I did NOT enroll in any FF studies. Yet, moderator Cor-el said the app.normandy preferences will install new features and 'shield studies' anyways. I stopped downloading … (tuilleadh eolais)

I did NOT enroll in any FF studies. Yet, moderator Cor-el said the app.normandy preferences will install new features and 'shield studies' anyways. I stopped downloading FF updates after v.84. I wanted to avoid the disastrous change to the print function that showed up on another computer. I spent hours trying to figure out what happened and how to get rid of of it. Nevertheless, Firefox installed this unwanted print 'update.' So my question is whether it is safe to turn off or delete all the app.normandy preferences in about:config ? Or do I only need to change the settings on a few? If so, which ones. What happens if I change these?

app.normandy.api_url https://normandy.cdn.mozilla.net/api/v1 app.normandy.dev_mode false app.normandy.enabled true app.normandy.first_run false app.normandy.last_seen_buildid app.normandy.logging.level 50 app.normandy.migrationsApplied 10 app.normandy.onsync_skew_sec 600 app.normandy.run_interval_seconds 21600 app.normandy.shieldLearnMoreUrl https://support.mozilla.org/1/firefox/%VERSION%/%OS%/%LOCALE%/shield app.normandy.startupRolloutPrefs.browser.partnerlink.useAttributionURL true app.normandy.startupRolloutPrefs.browser.toolbars.bookmarks.2h2020 true app.normandy.startupRolloutPrefs.browser.topsites.experiment.ebay-2020-1 true app.normandy.startupRolloutPrefs.browser.topsites.useRemoteSetting true app.normandy.startupRolloutPrefs.doh-rollout.enabled true app.normandy.startupRolloutPrefs.doh-rollout.profileCreationThreshold 1896163212345 app.normandy.startupRolloutPrefs.doh-rollout.provider-steering.enabled true app.normandy.startupRolloutPrefs.doh-rollout.provider-steering.provider-list [{ "name": "comcast", "canonicalName": "doh-discovery.xfinity.com", "uri": "https://doh.xfinity.com/dns-query" }] app.normandy.startupRolloutPrefs.network.preload true app.normandy.startupRolloutPrefs.print.tab_modal.enabled false app.normandy.user_id 9893538f-07be-4513-8265-9124f1f967ff

"Normandy is a collection of servers, workflows, and Firefox components that enables Mozilla to remote control Firefox clients in the wild based on precise criteria."

Asked by plew29881 20 nóiméad ó shin

Google Earth won't load in browser; constisently stuck on loading screen

Hello all. For the past couple months i've been able to use the web version of Google Earth within the browser with little to no issue. However, about a week or two ago I… (tuilleadh eolais)

Hello all. For the past couple months i've been able to use the web version of Google Earth within the browser with little to no issue. However, about a week or two ago I discovered Google Earth stopped working whenever I tried to use it. I would navigate to Google Earth's website, click "Launch Google Earth", and be met with this loading screen which never changes. I went to Google for help and they had me run Memtest86 on my computer, to which I found all of my RAM sticks were fully functional with 0 error or issue.

I am using the absolute latest version of firefox as well as my operating system. I am running Windows 10 on a custom built PC for gaming, 64-bit. I've tried the following:

-disabling browser addons -restarting firefox -disabling my antivirus -disabling my antimalware -restarting computer (multiple times) -disabling ALL of my browser addons

Now at first google earth wouldn't load in google chrome either, but at some point during my troubleshooting for fixing google earth on firefox, google earth began loading in chrome with no issue. As of now the only browser that can't pull up google earth is Firefox. I've attached a screenshot of the error messages I see when loading Google Earth in firefox.

Please, any and all help would be greatly appreciated. If there's anymore relevant, useful information I could provide then please let me know.

Asked by jocusmo 1 lá ó shin

Last reply by jocusmo 41 nóiméad ó shin

Can't open links from other apps, error "Firefox is already running"

I'm running Arch btw, with GNOME Shell 3.38.3 and Firefox 86.0 (64-bit). If I have Firefox already open and I click on a link inside of another app, Firefox displays the … (tuilleadh eolais)

I'm running Arch btw, with GNOME Shell 3.38.3 and Firefox 86.0 (64-bit).

If I have Firefox already open and I click on a link inside of another app, Firefox displays the following error message and the link fails to open.

Firefox is already running, but is not responding. To use Firefox, you must first close the existing Firefox process, restart your device, or use a different profile.

However, if I close Firefox and then click the link again, Firefox will correctly open the link.

Asked by jpina452 2 uair ó shin

Choose pane configuration in inspect element

Hi, When I use inspect element, there's obviously the main HTML pane, and then the tabbed pane with CSS rules and the sort. When I pop out inspect element to its own wind… (tuilleadh eolais)

Hi,

When I use inspect element, there's obviously the main HTML pane, and then the tabbed pane with CSS rules and the sort. When I pop out inspect element to its own window, it looks like the first image attached. However, dragging it and maximizing it on my second monitor makes it look like the second image. Obviously, this is less than ideal for this layout. As far as I'm aware, this is purely a responsive layout, with no user overrides (3-pane mode's docs only say "At narrower browser window widths, the tabs appear below the CSS Rules pane.) My question then, is if there is a way to override this? If so, I'm all ears, and if not, I do think that's something that should be considered.

Asked by Shawn 2 uair ó shin

Multiple Issues

New laptop. I believe there are major issues with Windows 10. I've posted them on MS message boards but no one is experiencing them (don't notice? Don't care?). I u… (tuilleadh eolais)

New laptop. I believe there are major issues with Windows 10. I've posted them on MS message boards but no one is experiencing them (don't notice? Don't care?). I use Firefox, and while I don't believe Firefox is the problem, I thought I'd post some of them here (the short version).

Links open by themselves without me clicking or tapping on them. When I'm in a Hotmail email or message board compose screen, or a web page with fields to enter personal information, very often when I click to a spot, the screen scrolls up by itself (happens in Chrome too). Sometimes, writing an email, when I click to a spot, the cursor will instead appear a few lines up (not where I clicked). Even if I don't click, the cursor might, all of a sudden, jump somewhere else while I'm typing, or paused typing (even in a Google search field). At times, when I hit the backspace - to remove characters, text - I'm taken back to the previous web page instead. I have seen this complaint when I searched it. But I don't want an Add On that disables the backspace. I just want it to work as it should, not take me back a page.

And no, it's not malware. And I didn't have these issues with my old Windows 8 and 8.1 laptop.

Asked by Steve09 3 huaire ó shin

Last reply by Steve09 2 uair ó shin

"a webpage might be slowing down your browser." frequent persistent yellow pop up bug crashing my webpages. please make it stop!?

hello there and good evening:3 my husband and i are having this repetitive and extremely frequent bright yellow pop up with a robot that states "a webpage might be slowin… (tuilleadh eolais)

hello there and good evening:3 my husband and i are having this repetitive and extremely frequent bright yellow pop up with a robot that states "a webpage might be slowing down your browser." then the option to wait, or stop it. i've ran out of patience with this notification to the point to where even though i'de hate to, i would have no choice but to switch back to chrome just to stop being spammed by this pop up while im trying to relax. it happens more frequently on youtube and walmart.com, and i just want it to stop because it seems as if when it does show up, once it starts it never stops, and it actually slows down my webpage to the point of becoming unresponsive and stalling/crashing my only webpage open at the time. my husband has the same issue and we both use windows desktop. it only started appearing after the latest update. please, can someone help me make this thing go away? its very stressful and i cant browse in peace anymore on firefox. yes we have turned off all background processes, and we both have scowered settings troubleshooting for hours at a time to no avail, it just never stops and it behaving like a really bad bug.

Asked by Sprinkles91 2 uair ó shin

I accidentally lost the recommended articles

I accidentally lost the recommended articles which can be saved to pocket (optional). There should be a checkbox that asks: ARE YOU SURE ? There must be an EASY way to ge… (tuilleadh eolais)

I accidentally lost the recommended articles which can be saved to pocket (optional). There should be a checkbox that asks: ARE YOU SURE ? There must be an EASY way to get the articles back. While I'm here I'd like to say that a lot of the help files or comments don't have any pictures. A picture IS worth a thousand words so it would be nice to have more of that. Someone could ask you what someone else looked like and you could sit there and type a long time or (so much faster) show them a picture if you have one, right ? Let's go a step further and use a dismantled car engine. Even more complex. Are you starting to get it ?  :-)

Asked by Ray 2 uair ó shin

Search engines limited to language version

Hello everyone. I tried switching Firefox (Windows 10) from Polish to English. (It is nice to see a program in your native language. However, most manuals, tutorials, for… (tuilleadh eolais)

Hello everyone.

I tried switching Firefox (Windows 10) from Polish to English. (It is nice to see a program in your native language. However, most manuals, tutorials, forums etc. on the Web are in English, so using English version of apps wherever possible feels straightforward and consistent). I found one functionality that is browser language dependent for no reason - availability of search engines. Specifically, allegro.pl (Polish auction site). It's there by default when Firefox language is set to Polish. When I switch to English, it disappears along with other default Polish search engines, only to be replaced by English ones.

When I try a "manual" setup of search engines, allegro.pl is nowhere to be found. Firefox settings -> find search engines - no official allegro search engine (just some fan-made add-ons). Go to allegro.pl -> Firefox search bar - I expected the icon of magnifier with green plus sign that would add the search engine of current site - again it's not there.

Is there any workaround? Cheers, Rafał

Asked by Rafau 19 uair ó shin

Last reply by Rafau 14 uair ó shin

PROBLEMA FIREFOX 86

SENHORES, VOCÊS CRIARAM UM NAVEGADOR MARAVILHOSO, MAS NO MENU CONFIGURAÇÃO E IMPRESSÃO, EU FIQUEI UM DIA INTEIRO PROCURANDO PARA VER SE CONSEGUIA ACHAR O BOTÃO CONFIGURAR… (tuilleadh eolais)

SENHORES, VOCÊS CRIARAM UM NAVEGADOR MARAVILHOSO, MAS NO MENU CONFIGURAÇÃO E IMPRESSÃO, EU FIQUEI UM DIA INTEIRO PROCURANDO PARA VER SE CONSEGUIA ACHAR O BOTÃO CONFIGURAR PAGINA, PORQUE EU USO UMA IMPRESSORA EPSON FX 890 E PARA QUE IMPRIMA O QUE PRECISO ELA PRECISA SER CONFIGURADA COM CABEÇALHO 0, RODAPÉ 0, DIREITA 5,0 E ESQUERDA 5,0 DE MARGEM, MAS EU NÃO ACHEI EM CANTO NENHUM O BOTÃO CONFIGURAR PAGINA DE IMPRESSÃO PARA QUE PUDESSE USAR A IMPRESSORA SEM O DESALINHAMENTO DO PAPEL. EU ACHEI ESTE BOTÃO NO FIREFOX 83 DEPOIS DISSO NÃO ACHEI NOUTRAS VERSÕES. É UM BOTÃO IMPORTANTÍSSIMO PRECISO ACHA-LO NA VERSÃO 86 SE EXISTIR. SOCORRO. NÃO ACHEI NA INTERNET UM TUTORIAL QUE ME AJUDASSE TODOS DIZEM PARA CLICAR NO BOTÃO CONFIGURAR PAGINA, MAS NA VERSÃO 86 ELE NÃO ESTA EM CANTO NENHUM.

Asked by delegaciascp 5 huaire ó shin

Firefox account problem

All PC's mentioned below are on the same router and LAN, and all are using Firefox 86 x64 on Windows 10. I have been a Firefox user for many, many years (I started using … (tuilleadh eolais)

All PC's mentioned below are on the same router and LAN, and all are using Firefox 86 x64 on Windows 10.

I have been a Firefox user for many, many years (I started using browsers in the 90's, 'nuff said). But having recently reinstalled a PC, I found myself unable to initiate sync on the new Firefox install there. I kept getting the error "NetworkError when attempting to fetch resource." in a red box when I entered my password. Perplexed, I tried creating a support ticket on another of my PC's (let's call it #2) - same error there when trying to sign in to Firefox support! I then tried to use that browser to access my account by going to Account Settings -> Manage Account. I was met with a circle animation - and a completely blank webpage.

This post is being created from my third PC, where, for some odd reason, the Manage Account function actually works, and where I was also able to sign into support. I made a change to my bookmarks on PC/Firefox #2, to see if sync was still working - and it did come through to PC #3. After that, I was finally able to start a sync on PC #1 (the newly installed one).

But I am still unable to do anything with my account on PC #2. Can't sign in to support, can't access Manage Account. And this cannot be purely about the profile or installation, as the issue was affecting PC #1 as well.

It seems like Mozilla's account management is really wobbly, and my prime suspect is the shift to "Firefox Accounts" on the support pages recently. But I'm open to being proved wrong.

Just hoping someone out there can tell me what this issue is, and how I fix it. The fact that I was unable to sign in to my Firefox Account from a completely new Firefox install makes me very uncomfortable. And my primary PC (#2) is still unable to manage that account, or sign in to the support pages.

Thanks in advance.

Asked by Fedtsten 6 huaire ó shin

displaying arabic name when launching zoom from firefox browser

For some reason, when I launch Zoom from Firefox, I cannot display my name automatically in Arabic. If I log in to someone else's meeting, it works fine, and if I log in … (tuilleadh eolais)

For some reason, when I launch Zoom from Firefox, I cannot display my name automatically in Arabic. If I log in to someone else's meeting, it works fine, and if I log in via a different browser like Chrome it works fine. It is only if I launch Zoom from firefox. Any suggestions?

Asked by jonathan.huppert 6 huaire ó shin

Problems downloading from some websites.

I get a message under the toolbar in bright yellow background that Firefox is slowing my browser down when I am browsing certain web sites such as clothing and sometimes … (tuilleadh eolais)

I get a message under the toolbar in bright yellow background that Firefox is slowing my browser down when I am browsing certain web sites such as clothing and sometimes on the Yahoo news site. This is happening more frequently and I would like to know how to fix it. Thanks

Asked by lindasj52 6 huaire ó shin

Bookmarks issue

sine Ver 84 update , when you want to edit a bookmarks , the alignment in the middle of the bookmarks name and the name is highlighted for some reason. did anyone notes a… (tuilleadh eolais)

sine Ver 84 update , when you want to edit a bookmarks , the alignment in the middle of the bookmarks name and the name is highlighted for some reason. did anyone notes and how i can put it back to normal as i do edit a lot of my bookmarks and i usually just add the date in front of the name ( the name is way longer than the screen shot i attached )

Asked by Sam T 7 n-uaire ó shin

Websites load slowly on Firefox

I've been having the problem of websites loading slowly on Firefox for a few days now. Firefox itself loads quickly, but opening Youtube for example takes a very long tim… (tuilleadh eolais)

I've been having the problem of websites loading slowly on Firefox for a few days now. Firefox itself loads quickly, but opening Youtube for example takes a very long time.

I have this problem since I have a new internet line, yet this is most likely not the problem, since on chrome this problem does not occur.

As a solution I have cleaned firefox and even clean reinstalled it. However, the problem still occurs. I suspect that this is a problem related to my profile. Even opening it without addons does nothing.

Any ideas?

Asked by JLN 7 n-uaire ó shin

crash report

Hello, I recently sent my firefox crash report to mozilla including the webpages I was visiting. My concern is: will be kept the privacy of the page I was visiting? simpl… (tuilleadh eolais)

Hello, I recently sent my firefox crash report to mozilla including the webpages I was visiting.

My concern is: will be kept the privacy of the page I was visiting? simply because it was my email and linkedin account :)



thanks,

Asked by domenico.minutella 7 n-uaire ó shin

Login credentials disappear

I recently attempted to log in to a credit card processing site with the username and password stored in Firefox. Firefox auto-supplied just my username, and when I tabb… (tuilleadh eolais)

I recently attempted to log in to a credit card processing site with the username and password stored in Firefox. Firefox auto-supplied just my username, and when I tabbed to the password field to enter that info, the username disappeared. If I tried to enter the password and return to the username field, the password disappeared. The site naturally read this as an incorrect login attempt. Tech support for the site suggested this was a browser issue and recommended I switch to another browser, and they advised clearing the cookies and cache before each time I log into their site. Sort of defeats one benefit of having a computer.

I'm using version 86.0 of Firefox released 2/23/21 -- my last successful use of the site was 2/15/21 so I'm wondering if anybody else has seen this happen in version 86.0?

Asked by jelach 8 n-uaire ó shin

Over 40+ Gb files cubeb on Temp

Use browser on server, for serfing and any working tasks. Not using audio and video content. Once on 2-3 days of any users temp files is really fast getting oversize mass… (tuilleadh eolais)

Use browser on server, for serfing and any working tasks. Not using audio and video content. Once on 2-3 days of any users temp files is really fast getting oversize mass for this files. Reboot browser clear this files and this problem stop, and back again through 2-3 days. Have last version 86.0 Look first on 85.2

Asked by mcnik21 8 n-uaire ó shin

Last reply by mcnik21 8 n-uaire ó shin