Firefox can't load some websites but other browsers can in Windows 10 (version 20H2)

Dear Community, I have problem with my Firefox version 86.0 (64-bit). I have Windows 10 20H2 64-bit operating system. Firefox can't load some websites. For example I can… (tuilleadh eolais)

Dear Community,

I have problem with my Firefox version 86.0 (64-bit). I have Windows 10 20H2 64-bit operating system. Firefox can't load some websites. For example I can load https://allegro.pl/ but I have problem sometimes with this website: https://allegro.pl/myaccount/newpayments_incoming.php

If you go there and use F5 key on keyboard (refresh website) sometimes this can't load. On other browser I don't have this issue. This very frustrated me because I can't work. On Windows 10 1909 on older machine (another computer) I don't have this issue with my firefox (this sam 86.0 version). So this is probably problem only with Windows 10 20H2.


Steps to reproduce:

1) Open new tab and go here: https://allegro.pl/myaccount/newpayments_incoming.php 2) Log in to your account for Allegro website (without account you can't load website) 3) When website loads normally you must refresh this website (F5 key on keyboard) few times (you must be patient, sometimes this can take some time) 4) When website can't load or it's load partly you can see that this stops loading when it try connect to analytics.google.com so I think that it is very strange behavior.

On other browsers on Windows 10 20H2 version this website works without issue. Only with Firefox I have a problem. On Windows 10 1909 version on another machine I can't notice this issue. Also on Ubuntu I don't have any problems with this website with firefox.

Can you fix it? I can't work on my computer with Windows 10 20H2 system. I musted to switch to another browsers (Google Chrome, Microsoft Edge). I contacted with owner of the website but this is not the first problem with Firefox on Windows 10 20H2 so you should fix it. I remember that I had some similar problems on another websites but I don't remember what was address for these websites.

Actual results:

Sometimes I can't load this website on Windows 10 20H2 64-bit: https://allegro.pl/myaccount/newpayments_incoming.php

When website can't load or it's load in a part you can see in the bottom of the browser that this stops when it try connect to analytics.google.com so it is very strange behavior.

This can be not problem only with this website.

Expected results:

I should load this website always: https://allegro.pl/myaccount/newpayments_incoming.php


I hope that you can fix it.

Asked by Peter 1 mhí ó shin

Last reply by Peter 1 lá ó shin

Huge consumption of resources (99%) whenever YouTube is playing

Playing youtube video on Firefox has become a hazard. The power consumption sharply rises whenever a video is plying AND (specifically) when the this youtube tab is the o… (tuilleadh eolais)

Playing youtube video on Firefox has become a hazard. The power consumption sharply rises whenever a video is plying AND (specifically) when the this youtube tab is the one open (current). As soon as I move to another tab and let the video continue playing this problem disappears and resource consumption looks normal. Then if I go back to the youtube tab then it spikes again sharply.

It has been like this for a week or couple of days now.

Asked by jerriy 1 seachtain ó shin

Last reply by jerriy 5 lá ó shin

''Firefox is already running, but is not responding. The old Firefox process must be closed to open a new window.''

I am using Windows10, Version 20H2 (OS Build 19042.928) with all available patches installed as of 04/14/2021, and am using Firefox 87.0 (64-bit) as the default browser. … (tuilleadh eolais)

I am using Windows10, Version 20H2 (OS Build 19042.928) with all available patches installed as of 04/14/2021, and am using Firefox 87.0 (64-bit) as the default browser. I have suddenly begun to get the subject error message (Firefox is already running, but is not responding. The old Firefox process must be closed to open a new window.) in Firefox, whenever I try to open an email web link from within Thunderbird. Until a few days ago, the email web link always opened up in a new Firefox browser tab.

If I change the default browser to something else, the email web link opens in a new tab in that browser.

I have tried every solution that has been recommended in this support forum to no avail. The error pops up even when Firefox has been started in safe mode. I have created new profiles to no avail. I have even gone so far as to totally uninstall Firefox, then manually rename all of the Firefox directories in my user profile and then install a clean version of Firefox. So far, I have not been able to get rid of the problem.

Any suggestions would be appreciated.

Asked by gczerw 1 seachtain ó shin

Last reply by gczerw 6 lá ó shin

Becoming impossible to use websites

Reached the end of my tether. Recently Firefox has been stopping me loading up certain websites in full. For instance BBC Sounds - the play buttons won't work. Times a… (tuilleadh eolais)

Reached the end of my tether. Recently Firefox has been stopping me loading up certain websites in full. For instance BBC Sounds - the play buttons won't work. Times and Guardian comments won't load.

Now flickr will not let me log in using Firefox.

This only happens with Firefox "pure". If I use private browsing, I don't have a problem.

It's nothing to do with addons; I've disabled all those. I've followed all of the instructions on the solve page; no effect. And even Firefox itself won't let me log in, saying that cookies need to be enabled; well, again, I've done everything that the website suggests, and it reads exactly as the website suggests, but nothing.

I confess I'm not good with these things so need pretty close instructions. But I've no idea why it's getting worse and worse. There was a power cut earlier but that seems as a side-effect to have thrown me out of flickr - and every time I try to log back in the site just sits there with address and password filled in.

Asked by vastarena 4 lá ó shin

Last reply by vastarena 2 lá ó shin

Tabs are constantly crashing

My tabs are constantly - several times a day, every day - crashing. I'm not watching any videos, I've tried a clean (deleted profile folder) install, and turning off hard… (tuilleadh eolais)

My tabs are constantly - several times a day, every day - crashing. I'm not watching any videos, I've tried a clean (deleted profile folder) install, and turning off hardware acceleration. It's not anything attached to my profile, as I sync with a 2nd computer that has zero crash issues.

Asked by alifreeman93 1 seachtain ó shin

Last reply by alifreeman93 5 lá ó shin

Ctrl key suddenly crazy zooming

All of a sudden when I hit the ctrl key my screen starts zooming in like mad. this is without pressing + or minus or touching my mouse. Means I'm not longer able to use c… (tuilleadh eolais)

All of a sudden when I hit the ctrl key my screen starts zooming in like mad. this is without pressing + or minus or touching my mouse. Means I'm not longer able to use control C or Control V for copy and paste, and it's driving me mad. Any help?

Asked by kmerc 1 seachtain ó shin

Last reply by kmerc 3 lá ó shin

Cannot delete bookmarks

Hey, I cannot, for the life of me, get to a point where I can delete individual bookmarks. I have researched all avenues and fixes here on the forum, and NONE seem to he… (tuilleadh eolais)

Hey, I cannot, for the life of me, get to a point where I can delete individual bookmarks. I have researched all avenues and fixes here on the forum, and NONE seem to help out. Sync is not on. I have tried removing the places.sqlite, rebooting Firefox, then putting the places file back into the profile.

Verifying integrity gives me this: > Task: checkIntegrity - Unable to check places.sqlite integrity: Error: Error(s) encountered during statement execution: > Task: invalidateCaches - The task queue was cleared by an error in another task. > Task: checkCoherence - The task queue was cleared by an error in another task. > Task: expire - The task queue was cleared by an error in another task. > Task: originFrecencyStats - The task queue was cleared by an error in another task. > Task: vacuum - The task queue was cleared by an error in another task. > Task: stats - The task queue was cleared by an error in another task. > Task: _refreshUI - The task queue was cleared by an error in another task.

But I don't know how to remedy this "error".

I have tried to restore bookmarks, but that just erases ALL bookmarks, leaving the folders in place.

Any suggestions would be very appreciated! Thanks

Asked by dennyfreeman 4 lá ó shin

Last reply by dennyfreeman 2 lá ó shin

can't sign in to one of my google accounts, but I can on another

one of my google accounts, which I have been able to sign in through firefox for years, suddenly started giving me an error message after entering my email address on the… (tuilleadh eolais)

one of my google accounts, which I have been able to sign in through firefox for years, suddenly started giving me an error message after entering my email address on the google sign in page. I have another google account and I'm able to sign i using firefox just fine. The error message given is:

This browser or app may not be secure. Learn more Try using a different browser. If you’re already using a supported browser, you can refresh your screen and try again to sign in.

I'm using a windows 7 box and Firefox 85.0.2.

I'm able to sign in just fine when I use google chrome. I've cleared cache and data in the browser. I'm not sure what else to try. Any suggestions? Any other information I can provide to help identify the problem?

Asked by vseavello 1 seachtain ó shin

Last reply by vseavello 2 uair ó shin

YouTube and random no sound, Raspberry Pi

Raspberry Pi 4B Raspberry Pi OS -- Fully updated OS. Firefox 78.9.0esr (32-bit) -- Latest and greatest for Raspberry Pi OS. Some videos I am getting no sound. I try the … (tuilleadh eolais)

Raspberry Pi 4B Raspberry Pi OS -- Fully updated OS. Firefox 78.9.0esr (32-bit) -- Latest and greatest for Raspberry Pi OS.

Some videos I am getting no sound. I try the effected videos in Chromium for Raspberry Pi OS and it works fine. I read about a possible fix and tried disabling hardware acceleration with no effect. I also blew out all the cookies,. history and stored site data. Each attempt closing and reopening Firefox. Same thing on the same videos, no sound in Firefox but fine in Chromium.

Any tips or pointers?

Asked by Tabatchnick 1 seachtain ó shin

Last reply by Tabatchnick 3 lá ó shin

which UserChrome.css command can use to change Menu font size? layout.css.devPixelsPerPx it is not enought

Hi i would like to know how i can change the font size of my Firefox Menu. i already change the size of the layout whit "layout.css.devPixelsPerPx" but it didn´t change t… (tuilleadh eolais)

Hi i would like to know how i can change the font size of my Firefox Menu.

i already change the size of the layout whit "layout.css.devPixelsPerPx" but it didn´t change the font size of the tabs or the menu. i did some research and found the userCrome.css technique to change some fonts sizes. i already change the font size of the address bar, PopMenu and tabs. But when it comes to the Main Menu, and bookmarks the font still in the same size. i also try changing the fonts size on preferences but nothing has been working.

i guess there must be a simple command line to add in the userCrome.css file to fix this but i can find it.

if some of you can help me i will appreciate very much.

i am working on a linux machine. thank you very much

Asked by unocastillo 1 seachtain ó shin

Last reply by unocastillo 2 lá ó shin

Trouble restoring firefox from backup

Hi, After losing my session history and bookmarks from using firefox's "forget last 5 minutes" feature on accident, I used shadowcopyview to create a backup of my old pro… (tuilleadh eolais)

Hi,

After losing my session history and bookmarks from using firefox's "forget last 5 minutes" feature on accident, I used shadowcopyview to create a backup of my old profile. Now, after two reinstalls, I still cannot recover my session or bookmarks, even when replacing the old profile entirely.

JeffersonCher's wonderful scrounger has helped me to recover from a similiar blunder in the past, but this time, attempting to recover the session from a recovery file gave me 3 websites I haven't visited in 2 years and an error message when attempting to recover the bookmarks.

Anything you can provide would be a big help: I am very confused on how to really proceed.

Thanks!

Asked by Pendragonchen1 1 seachtain ó shin

Last reply by Pendragonchen1 1 lá ó shin

Firefox hangs for hours when starting or opening new tab or window.

I rarely ask for help and try on my own and frequently help others, but I have a problem that I cannot solve and need your help, please. I have tried the typical things … (tuilleadh eolais)

I rarely ask for help and try on my own and frequently help others, but I have a problem that I cannot solve and need your help, please.

I have tried the typical things such as restarting, starting in safe mode, refreshing, reinstalling, uninstall and delete folders and profiles then re-install, uninstall and delete folders and profiles and remove all Mozilla/FF entries in the registry then reinstall. No plugins or addons installed.

I tried disabling my anti-virus software.

I have FF version 87.0 64 bit version and even tried with an older 32 bit version. My OS is Windows 10 version 20H2 OS Build 19042.928. Both are the latest versions at the time of this post.


Regardless of what I try, my problem below persists:

When I start FF it almost starts but hangs. I can see it listed in the Task Manager. There is a little activity with Memory and CPU usage for a few seconds then no more. I cannot End Task if I try. It will hang like this for hours. Eventually I will get the home screen. If I attempt to visit a website right away it hangs (two dots blinking left & right like a school bus in the tab). If I do not try to visit a website but wait for a few more hours it will usually connect and be OK. However, if I open a new tab or Private Window I have the same problem in the new one.

Once it is up and running it appears to be working normally except for the new tabs. I have been hibernating my computer with FF open rather than shut down so that I can use it the next day. However, after a number of hours or on another day it will suddenly hang again for an unknown reason. Then I reboot and start the procedure all over.

I have tried every fix I can think of for FF. The problem may be an issue with Windows, but Microsoft has no bulletins or fixes for this one. I have updated to the latest build/version but nothing has changed. Very frustrating.

Any suggestions beyond the things I have already tried would be greatly appreciated. Thank you.

Asked by LakesideRon 16 uair ó shin

Last reply by LakesideRon 14 uair ó shin

cytu.be streams' volume control breaking when adjusting settings

Debugging steps: Tried clearing the cache & reloading Tried disabling ell extensions+ running browser in Safe Mode. Tried several different streams: some str… (tuilleadh eolais)

Debugging steps:

   Tried clearing the cache & reloading
   Tried disabling ell extensions+ running browser in Safe Mode.
   Tried several different streams: some streams w/ no customization might fix the problem, but it's not entirely clear to me which streams are "completely" customization-free.
   Tried different browser: Edge does not exhibit this issue

The Problem:

Been noticing this problem in Firefox at https://cytu.be over the last couple of months; this seems to be happening with any stream on the site, ; I don't remember exactly when I started noticing it. This is observed directly on the website, not any third-party site.

Messing with stuff outside of the web player seems to have a tendency to break the web player's volume control, resulting in its volume maxing out and desyncing from the video stream; it almost sounds at times like the audio stream is restarting from the beginning of whatever video is playing, while the video stream continues as normal. I've seen it happen mostly while using a wireless remote + Fliirc to adjust settings (mainly OS volume, brightness, and f.lux settings) but it can also happen from my keyboard, as well as manipulating the web player's volume control too much, and also zooming in/out the webpage too much. Clearing the cache & reloading doesn't work, and neither does disabling all add-ons, or running Firefox in Safe Mode. The only solution I've found so far is to refresh the webpage.

Spoke with site's developer, who remarked that he had not heard of anyone else experiencing this bug, and suggested it must be a Firefox issue; something about how the browser interacts with the OS' audio subsystem is probably causing this bug.

Does not seem to happen in latest version of Edge, for some reason.

Running the latest build of Windows 10 64-Bit Windows 10 64-bit OS Build 19042.928 and Firefox 64-bit 87.0.

Asked by AndysSeveredHead 5 lá ó shin

Last reply by AndysSeveredHead 5 lá ó shin

How do I choose the GPU that Firefox is active on?

My laptop has two GPUs which are the integrated graphics card of the Intel CPU and the graphics card of NVidia. Now I want to use WebRender in Firefox, does it use the in… (tuilleadh eolais)

My laptop has two GPUs which are the integrated graphics card of the Intel CPU and the graphics card of NVidia. Now I want to use WebRender in Firefox, does it use the integrated graphics card or the NVidia graphics card for rendering?

https://user-media-prod-cdn.itsre-sumo.mozilla.net/uploads/images/2021-04-18-00-57-42-b85c78.png

As shown in the picture, my GPU#1 is active, but the GPU#2 I want to use is not active, how do I make GPU#2 active?

Also: when will WebRender be active?

Asked by Jimmy 4 lá ó shin

Last reply by Jimmy 4 lá ó shin

Again 8K and 4k youtube videos stuttering

This is really getting annoying. Again the 4k and 8k videos on Youtube are stutturing, saw some some improvement with Firefox 87 at least on the 4k videos. For example th… (tuilleadh eolais)

This is really getting annoying. Again the 4k and 8k videos on Youtube are stutturing, saw some some improvement with Firefox 87 at least on the 4k videos. For example this video in 8k does not work at all, audio works fine and it stutters totally showing a single different frame every 10 secs. https://www.youtube.com/watch?v=5LxsViMm25o&t=54s&ab_channel=AroundTheWorld4K . My pc is running Win 10 64-bit, 8gb of ram and all with all drivers\os up to date. As usual no issue with Google Chrome while reproducing the above video in 8k.

CPU Intel(R) Core(TM) i5-2400S CPU @ 2.50GHz 4 Cores GPU - AMD Radeon R7 200 Series with 2gb.

Pls fix.

Asked by Michael 4 seachtaine ó shin

Last reply by Michael 1 lá ó shin

change "mailto"

Hello, I'm reposting this question in better topic. After loading Firefox to 87.0 Now when I click on a "contact" button from a site I get 'courrier' from Microsoft. How … (tuilleadh eolais)

Hello, I'm reposting this question in better topic. After loading Firefox to 87.0 Now when I click on a "contact" button from a site I get 'courrier' from Microsoft. How can I get my xxx@free.fr address (zimbra mail) instead. Help from mozilla doesn't help me! Years ago the same problem was solved with a button on the first opening of the mail box.

Asked by lanzarote 1 seachtain ó shin

Last reply by lanzarote 5 lá ó shin

Firefox doesn't remove history when it is closed, and unable to manually clear history.

Hello, Using Firefox 87.02 on arch linux 64 bit. As mentioned in the subject. Firefox is set to clear history when it closes but it doesn't. Neither am a able to clear th… (tuilleadh eolais)

Hello,

Using Firefox 87.02 on arch linux 64 bit. As mentioned in the subject. Firefox is set to clear history when it closes but it doesn't. Neither am a able to clear the history manually from the preferences menu or otherwise. Do you know any sollution?

Kind regards.

Asked by 1991a265489b 5 lá ó shin

Last reply by 1991a265489b 5 lá ó shin