Ceisteanna leis an gclib seo á dtaispeáint: Taispeáin gach ceist
  • Réitithe
  • Cartlannaithe

Browser managed by my organization

Greetings Firefox Support/CommunityL While reconnecting one of my computers to my Firefox account I saw at the top of the Settings Page: "Your settings are being managed… (tuilleadh eolais)

Greetings Firefox Support/CommunityL

While reconnecting one of my computers to my Firefox account I saw at the top of the Settings Page: "Your settings are being managed by your organization". Problem is that I don't belong to any organizations or enterprises having anything to do with my online life. I have been hacked in the past and am paranoid when I see something that doesn't make sense. When I click on the link (trusting that it is indeed from you), it takes me to your Enterprise Policy page showing the following:


Active Policy Name Policy Value

DNSOverHTTPS Enabled false Locked true

I always use secure DNS (DOH or DOT) on everything - network adapters, routers (except the ISP one whose default I can't figure out to circumvent) etc. but on the browser setting pages I am only given the option of having it off: the default, increased, and max protection options are greyed out and cannot be chosen. I guess that explains the policy values but who locked it? My only guess is that is use a Surfshark VPN and realize that in so doing I am using Surfshark's DNS servers but I believe I had this problem before using the VPN. Any help would be greatly appreciated. Thanx.

Pat Ford - dpfmd@msn.com

Asked by D. Patrick Ford, MD 11 mí ó shin

Answered by cor-el 11 mí ó shin

  • Réitithe
  • Cartlannaithe

Firefox multi-account container doesnt have an option to manage containers

I am going through the https://support.mozilla.org/en-US/kb/containers#w_manage-your-containers page and I dont have the option to add new containers when I click on the … (tuilleadh eolais)

I am going through the https://support.mozilla.org/en-US/kb/containers#w_manage-your-containers page and I dont have the option to add new containers when I click on the icon. I am only shown the choice to open the current page into one of the default containers. If I open a new empty tab, this icon doesnt show up in the url bar.

I have gone through the manage extensions options as well and I cant find a similar option. Can anybody point out what I am missing?

Operating System : Ubuntu Lunar Lobster (23.04) x64 Firefox version : 116.0.3 (64-bit) installed via snap

Asked by ramfree17 11 mí ó shin

Answered by TechHorse 11 mí ó shin

  • Réitithe
  • Cartlannaithe

Bookmarks no showing up, no HTML file to upload, tried everything!

Dear Firefox support, I am writing to inquiry about bookmarks. I have hundreds of bookmarks, if not thousands with many folders, which I have saved over the last decade.… (tuilleadh eolais)

Dear Firefox support,

I am writing to inquiry about bookmarks. I have hundreds of bookmarks, if not thousands with many folders, which I have saved over the last decade. I have always synced my account and it should all be there upon downloading a new firefox on my new computer. However, the HTML file that it is asking me to upload from is not a file I am able to find in by backups, time machine, or anywhere else. It is also not in my account after I sign in. I have spent nearly 10 hours trying to figure this out. I have read all your articles and went through the steps of about:profiles. ALL my bookmarks should have been synced and saved. I have firefox in my Time-machine backup also. But none of the library files populates the bookmarks.

It would be a huge harm to my research career if I am unable to restore my bookmarks. I have trusted and used Firefox for a long time. Please assist me in obtaining these bookmarks in my browser.

Best,

Asked by AniTamar 11 mí ó shin

Answered by cor-el 10 mí ó shin

  • Réitithe
  • Cartlannaithe

Permanently remove check mark from Cookies in Clear Data window

I am frequently needing to clear the Cached web content, when doing development work on a website. I always need to remember to remove the check mark from the Cookies box… (tuilleadh eolais)

I am frequently needing to clear the Cached web content, when doing development work on a website. I always need to remember to remove the check mark from the Cookies box. However, I sometimes forget and loose dozens of log-in cookies and need to reset them, which is a big pain.

I was unable to find anything in the Firefox Advance Configuration settings. In Chromium and Chrome browsers, only the Cached images and files box is set with a check mark. If I cannot change the default for Cookies, this is reason enough for me to switch browsers, despite using Firefox for many years.

Asked by poole_victor 11 mí ó shin

Answered by Terry 11 mí ó shin

  • Réitithe
  • Cartlannaithe

How to provide ownership information for a personal website

To get to the point; I would like to make myself available in order to supply the information needed to establish my own website from my own server. I don't want to be fo… (tuilleadh eolais)

To get to the point; I would like to make myself available in order to supply the information needed to establish my own website from my own server. I don't want to be forced to buy the rights to my own intellectual property. When I make it known that I am interested in a specific web address for my own use this will be used to gouge my resources and just make me pay a fee for things I don't need. Mozilla says that my website is not secure but I have an SSL certificate and it even later admits that the information is encrypted. I'm not mad, I simply don't want to be bullied and wrangled into purchasing what I don't need. Nobody has the web address I currently have as my ServerName. The more I advertise it while I am working on it, the more likely I will be gouged or it will be stolen out from under me.

I've been working on computational engineering topics on my own for about a year and a half since I have been unemployed. I am interested in developing my own website, free and clear. I have gotten to the point that I can access what I have built on my local network. I run a Macbook Air and dual boot a tower with Ubuntu 22.04 and Windows 10. I built a website on Github but I want to run my own version on Apache from my Ubuntu OS. So far I have an Apache server running and I can access my website with the web address (httpS://www.example.com) I want from the Ubuntu tower. When I am on my Mac I have to type the IP address of the tower to access the site; the web address won't work. I can do the same thing from my iphone while in the house as well. I have created my own SSL certificate (though I am not a certificate authority). When I access the website on the tower with the web address, Mozilla bonks me with a security warning. It says that there is no ownership information, though when I made the SSL cert, I provided a lot of info. I have a legitimate company verified with the IRS (established Jan 2022). I have a paypal account for any financing I may need to do, though I don't want to support greedy ISPs that horde resources and spy on their clients. I can provide practically any info you may need and I appreciate any advice you can give to help me avoid paying through the nose for a pet project that will NEVER turn a profit, especially if it has any additional overhead. I was given the tower through a contract position and I want to use it to it max value.

All that being said, I appreciate a stranger listening to my problems and considering them for a thoughtful response. I understand you have a boss and you may need to say what you need to say. I will try my best to be respectful; though I am rarely respected.

Asked by TOKI 11 mí ó shin

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 11 mí ó shin

  • Réitithe
  • Cartlannaithe

Browser won't play any sound

My Firefox is having some problems relating to audio. If I open a YouTube video, the image will play but there's no sound, on Twitter also, and so on. On YouTube Music t… (tuilleadh eolais)

My Firefox is having some problems relating to audio.

If I open a YouTube video, the image will play but there's no sound, on Twitter also, and so on. On YouTube Music the player won't even start, giving the error "An error occurred. Please try again later." I noticed that the stereo icon that shows up in the tab, which allow you to mute the tab, won't show up when I'm playing a video on YouTube, Twitter, Vimeo, and so on.

Only Firefox has no sound, it's not muted in the Volume Mixer, neither in the app volume settings in Windows. I've followed everything suggested here here and here.

I think the problems may have started after I reinstalled my graphic card driver, but I'm not sure since I don't use this computer very often. I have a Windows 10 and my graphic card is a Nvidia GT 630, and the driver version is 474.44.

Asked by whiplaxx 11 mí ó shin

Answered by whiplaxx 11 mí ó shin

  • Réitithe
  • Cartlannaithe

Discord media not working

media like .gif files and .mp4 files are used very frequently in the Discord servers I'm in and for some reason whenever those specific file types are used won't load/fun… (tuilleadh eolais)

media like .gif files and .mp4 files are used very frequently in the Discord servers I'm in and for some reason whenever those specific file types are used won't load/function. I noticed that while the DRM icon was present in the discord tab, that those two file types worked just fine; but I have no clue how to set it to always turn on for specific sites.

Asked by Fleur 11 mí ó shin

Answered by Paul 11 mí ó shin

  • Réitithe
  • Cartlannaithe

Google search intermittently takes about a 30 seconds to load

Intermittently (maybe 1/20 times?), when I try to do a Google search from the URL bar I'll get a tab that doesn't load for about 30 seconds. If I search for the exact sam… (tuilleadh eolais)

Intermittently (maybe 1/20 times?), when I try to do a Google search from the URL bar I'll get a tab that doesn't load for about 30 seconds. If I search for the exact same thing in another tab it will load instantly, and if I select the url and press enter it will also load instantly. I am seeing this issue both when entering a search and when selecting text and clicking "Search Google for X".

I found a recommendation on a similar issue to set security.tls.enable_0rtt_data = false in about:config but I have seen no change with that setting.

Asked by iondune 11 mí ó shin

Answered by iondune 10 mí ó shin

  • Réitithe
  • Cartlannaithe

ending playing video crashes firefox

Hey, since 2 months firefox started crashing when a video comes to the end. I tried it in troubleshoot mode skipped to min 10:45/10:50 and played. after this 5 sec it jus… (tuilleadh eolais)

Hey, since 2 months firefox started crashing when a video comes to the end. I tried it in troubleshoot mode skipped to min 10:45/10:50 and played. after this 5 sec it just crashed. I noticed it on youtube but tried it on other players and it also happened. Today I also started a video on a other website and it crashed but not when starting youtube videos.

Here my last 5 crash reports: bp-8fdedc8b-c8bc-404f-9e3e-8f2fd0230813 bp-b15becdb-456b-4a22-971c-2c0c20230813 bp-9754361a-f67b-445a-9163-c88a20230813 bp-cffc46ae-9ae5-4678-a323-7b60b0230813 bp-a863679a-577e-45f4-9f4e-002bc0230810

Best regards, Michal

Asked by m1k0_38 11 mí ó shin

Answered by zeroknight 11 mí ó shin

  • Réitithe
  • Cartlannaithe

Possible browser hyjack

In Firefox, when I type 'news' into google instead of getting a list of links it takes me straight to the Financial Times website. Is this an issue with google or is Fire… (tuilleadh eolais)

In Firefox, when I type 'news' into google instead of getting a list of links it takes me straight to the Financial Times website. Is this an issue with google or is Firefox being hyjacked?

Asked by RickTee 11 mí ó shin

Answered by jonzn4SUSE 11 mí ó shin

  • Réitithe
  • Cartlannaithe

Some images, QR codes and favicons do not load properly.

I am running the latest FF on Fedora and few weeks ago I started having this issue where some images aooear scrambled. Pics attached but for example the QR code on messag… (tuilleadh eolais)

I am running the latest FF on Fedora and few weeks ago I started having this issue where some images aooear scrambled. Pics attached but for example the QR code on messages.google.com looks scrambled. Same for some favicons, some of the iconography on Google maps, and random others.

So far, I've tried disabling VPN and all add-ons (Troubleshoot mode) to no avail. Can't seem to find a pattern, it seemingly happens at random. Any suggestions appreciated.

Asked by Daniel 11 mí ó shin

Answered by zeroknight 11 mí ó shin

  • Réitithe

Profile lock prevents launch on workstations with shared remote home

I am using Firefox in a Linux environment with multiple workstations, where I may be logged into more than one workstation at once. The workstations have an auto-mounted … (tuilleadh eolais)

I am using Firefox in a Linux environment with multiple workstations, where I may be logged into more than one workstation at once. The workstations have an auto-mounted home file system such that my home directory (including my Firefox profile directory) are shared.

Because of this, when I try to launch Firefox on a second workstation, I get an error saying "Firefox is already running but is not responding". I have read the support articles about this issue, and other community support threads, but none of them address this use case.

I wish to use the same profile, so that I still have all my bookmarks and such, and have them continue to stay up-to-date. How can I do so in this environment?

Asked by tmorris4 5 mhí ó shin

Answered by cor-el 5 mhí ó shin

  • Réitithe
  • Cartlannaithe

This last Firefox update had totally screwed up everyone's browser. Especially maps.

This last Firefox update had totally screwed up everyone's browser. Especially maps. Half of my maps, especially on Find A Grave no longer work. I dont know what you gu… (tuilleadh eolais)

This last Firefox update had totally screwed up everyone's browser. Especially maps. Half of my maps, especially on Find A Grave no longer work. I dont know what you guys did, but you need to fix it fast!

Asked by wvsky 11 mí ó shin

Answered by wvsky 11 mí ó shin

  • Réitithe
  • Cartlannaithe

Firefox Sync Save Login and Password asks but does not remember

I have Firefox Sync enabled in my Firefox browser on a few computers. When I logged in to Firefox Sync initially, it did sync-up my new computer with all of the saved boo… (tuilleadh eolais)

I have Firefox Sync enabled in my Firefox browser on a few computers. When I logged in to Firefox Sync initially, it did sync-up my new computer with all of the saved bookmarks and history. I am not sure if any of my logins were saved). When I go to websites and login, I am prompted with the dialog to save my credentials, and I say ok, save. But the logins are not remembered. And in my about:logins page shows "no logins found". I don't care about retrieving any old logins, I just want to be able to save new ones and get the default behavior of saving logins working again.

Asked by ZN 11 mí ó shin

Answered by ZN 11 mí ó shin

  • Réitithe
  • Cartlannaithe

installed previous version of the browser because of the 116 bugs - and lost everything (???)

Hi, Because numerous things did not work with version 116, I downloaded previous version of the browser and installed it. When it started it said something like "you ar… (tuilleadh eolais)

Hi,

Because numerous things did not work with version 116, I downloaded previous version of the browser and installed it. When it started it said something like "you are trying to use the previous version so some things may not work, would you like to create a new profile?" and there was a choice "yes" or "exit". So I chose "yes" - because how creating a new profile could mean something bad? But it did - it deleted all my bookmarks and settings. I have used mozilla for years, everything was in it. How to restore the bookmarks and everything back? It, by the way, upgraded itself to 116 anyway.

Asked by malecek1 11 mí ó shin

Answered by TyDraniu 11 mí ó shin

  • Réitithe
  • Cartlannaithe

Youtube videos won't load normally

I woke up this morning and realized my youtube wasn't working right. It was loading endlessly and wouldn't play right away when I clicked a video. I thought at first it w… (tuilleadh eolais)

I woke up this morning and realized my youtube wasn't working right. It was loading endlessly and wouldn't play right away when I clicked a video. I thought at first it was a computer issue so I restarted it; but that didn't change anything. Then I thought it was an internet thing, so I switched to my mobile hotspot; but still nothing changed.

I've restarted my computer 3 times, restarted firefox 9 times and done just about everything I could find online. I turned off the recommended hardware settings, went into troubleshoot mode (although I'm not tech savvy so I didn't really understand what to look for), made sure firefox was up to date, cleared my cache and cookies, made sure all my add-ons were up to date; and still nothing.

And it's the same for Twitch. It just loads endlessly and doesn't play anything. It doesn't give me an error or a bug notification; just shows the gracy spinning circle and nothing else.

The only way anything loads is if I turn the quality down to the lowest one possible and have it paused for a minute to let it load on its own.

It works fine in Microsoft Edge; but just not in firefox.

Asked by gcbozz00 11 mí ó shin

Answered by gcbozz00 11 mí ó shin

  • Réitithe
  • Cartlannaithe

Trouble with left clicking in certain instances in Firefox

I've notice since last night that in certain instances left clicking on something results in no response. There are a couple of cases where this is happening. In Google… (tuilleadh eolais)

I've notice since last night that in certain instances left clicking on something results in no response. There are a couple of cases where this is happening. In Google image results if I click on an image, that image should open up in a popup in the upper right corner. However, now when I click on the image, nothing happens. The other instance is when I do a Google search on a certain subject, at the top of the results is "people also ask." Next to the results in a drop down arrow to expand the results. However, clicking on the arrow also results in no response. I am having no problems at all using Microsoft Edge. I did restart FF in troubleshoot mode and the issues went away. So, apparently there is something wrong with FF in normal mode. Using FF version 11.6.01 64-bit with Window 10. Also, I have not installed any add-ons in a long time. On other thing. It seems some pages are not rendering properly. For example I tried using DuckDuckgo to see if the above problem was specific to Google search. However, when I typed the DDG address into the address bar, the page comes up blank. Thanks in advance for any help.

Asked by ftran999 11 mí ó shin

Answered by ftran999 11 mí ó shin

  • Réitithe
  • Cartlannaithe

Firefox loads at startup for no apparent reason

I'm running Firefox 116.0.2 on Xubuntu 20.04.6. A day ago, it started loading at startup for no apparent reason. I don't want it to that. It's not my default browser, and… (tuilleadh eolais)

I'm running Firefox 116.0.2 on Xubuntu 20.04.6. A day ago, it started loading at startup for no apparent reason. I don't want it to that. It's not my default browser, and it is not selected as such. It is not listed in any startup folders or in application autostart in system settings. I tried the winregister and auto update fixes using about:config, and no joy.

Does anyone have any suggestions? It's past annoying.

Asked by Wine_Curmudgeon 11 mí ó shin

Answered by Wine_Curmudgeon 11 mí ó shin