History has partially disappeared

I got a new laptop recently and yesterday I installed Firefox and started up Sync. Today, on my previous laptop, I notice that a couple years worth of history are now mis… (tuilleadh eolais)

I got a new laptop recently and yesterday I installed Firefox and started up Sync. Today, on my previous laptop, I notice that a couple years worth of history are now missing from the beginning of the time when I used it! What can I do? I have turned off Sync now because someone told me last year to do that when I had a problem with Sync, to keep it from spreading (https://support.mozilla.org/en-US/questions/1345759).

Asked by Eric_Kvaalen 1 lá ó shin

Last reply by Eric_Kvaalen 33 soicind ó shin

Bing as default search engine - ONLY search engine

I recently installed Firefox 103.0.2 (64-bit) on my brand-new Windows 11 HP ENVY desktop. Now matter how I decobnfigure Bing as a search engine, the browser always defaul… (tuilleadh eolais)

I recently installed Firefox 103.0.2 (64-bit) on my brand-new Windows 11 HP ENVY desktop. Now matter how I decobnfigure Bing as a search engine, the browser always defaults to Bing when I search in the search field at the top. i even made google.com my home page, and even when I search on the page itself, it changes to Bing.

I don't think it was misbehaving like this on my previous computer that died. It was running Windows 10 and was up-to-date Firefox-wise in early July.

There is a screen shot of my configuration attached. The dropdown under the Google logo has no other items in the dropdown.

Asked by steinsteve 9 nóiméad ó shin

Error message

I have already sent you the exact information that depicts what is happening! What I got back from you is question after question trying to figure out what the problem is… (tuilleadh eolais)

I have already sent you the exact information that depicts what is happening! What I got back from you is question after question trying to figure out what the problem is! Pages of absolute junk that have nothing to do with my problem! What does it take to get through to you people?! You sent me a reply that asks me a question: "Does it work if you allow to go to the HTTP version of the website as in some cases a redirect only works via HTTP and you will eventually end up on a secure HTTPS site?"...but your email is unable to be replied to and you offer no way to tell you my answer! If I am reading your question right, the answer is "YES".

I was able to figure out how to get your system to upload the error image and it is here within. The snip says it pertains to a website called "Western Journal", but I have gotten the error message on other sites as well. I repeat, from my original missive, although it claims to only be able to go to a non-HTTPS site, when I choose to go to that site, it shows in the address box, "HTTPS". Have I been hacked? In 25 years of using a computer, I have never seen this error message that seems to contradict itself. Please help and let me reply to you emails. Wayne Ollick, Overviewer1@outlook.com

Asked by Overviewer 2 uair ó shin

Last reply by Overviewer 9 nóiméad ó shin

Won't correctly load amazon's website.

I've tried "refreshing Firefox", CTR+ALT+DEL to end program, but it still doesn't load Amazon's page. I have attached a screenshot of how it loads. Nothing is able to … (tuilleadh eolais)

I've tried "refreshing Firefox", CTR+ALT+DEL to end program, but it still doesn't load Amazon's page. I have attached a screenshot of how it loads. Nothing is able to be clicked on, and on other Amazon pages its just words with almost no images.

Asked by cyclist5000 1 uair ó shin

can't upload images to Disqus

Disqus is not accepting ANY attempts to upload images and is fairly new...started rejecting image uploads a couple of weeks ago. Uploading still works fine on Chrome. THI… (tuilleadh eolais)

Disqus is not accepting ANY attempts to upload images and is fairly new...started rejecting image uploads a couple of weeks ago. Uploading still works fine on Chrome.

THIS is the error message:

Unfortunately your image upload failed. Please verify that your image is in a supported format (JPEG, PNG, or GIF) and under 5MB. If you continue seeing this error, please try again later.

Using FF 103.0 and Ubuntu 18.04. I tried again in troubleshooting mode...didn't help

(There are several sites that work well on Chrome but are glitchy one way or another on FFox. I don't like to use (or have to switch to) Chrome for workarounds!)

Is there something I can tweak on my FFox to fix this?

Asked by etimsim 3 huaire ó shin

Discover credit card log-in won't work

Saturday, when I tried to check my Discover credit card account online, it needed to send me a verification code via text. I entered the code and everything worked OK. … (tuilleadh eolais)

Saturday, when I tried to check my Discover credit card account online, it needed to send me a verification code via text. I entered the code and everything worked OK. I understand that, from time to time, this needs to happen for security purposes. The last text I got this message from Discover for this was back in February.

But then, on Sunday, I got the same message. But this time, I never received the code. I waited about 10 minutes, then asked for a different code to be sent. I never got this one either. I called Discover, and they tried a few things & eventually verbally gave me a verification code. This worked and I logged in just fine.

On Monday when I logged in, again I was told that they needed to sent me another verification code. I didn't have time to deal with it, so I moved on.

Today, again it required a verification code. I didn't receive the text, waited 10-12 minutes or so, and requested a 2nd code. I never got this on either. I called Discover again, and was connected to their tech support people. We tried several options, then they suggested that I try using a different browser. I also have AVG on my computer. I tried that and got through to my Discover account instantly. They then suggested that I contact you to figure out what the problem is. After I got off the phone with them, I used AVG to log in and out of my Discover account maybe 5-6 times and never had any problem.

Can you figure out why my Discover account isn't working with Firefox? I am currently using version 103.0.2. Firefox has been my primary web browser ever since I got my first computer in March 2000, and this was then known as Netscape Navigator 3.??? I have never had any issue like this with any website I have used until this problem started with Discover.com.

THANKS!

Asked by ccwilke 4 huaire ó shin

TIF file both open and save despite having "ask" set as prefered option

Despite having "always ask" set as my preferred option when selecting TIF files, the files always save when I select open. I have tried all other settings and no matter w… (tuilleadh eolais)

Despite having "always ask" set as my preferred option when selecting TIF files, the files always save when I select open. I have tried all other settings and no matter what, I always get a copy saved to my downloads. I want to be able to select one or the other.

Asked by john.blaikie 5 huaire ó shin

Images are not loading in mac

Hi My website Images are not loading in mozilla firefox (mac) and Firefox private browser (windows 11) ,for all other browsers like safari,chrome its working properly.… (tuilleadh eolais)

Hi

  My website Images are not loading in mozilla firefox (mac) and Firefox private browser (windows 11) ,for all other browsers like safari,chrome its working properly.

If i do any of the following scenario's ,the images start showing up

 1. If i hard reload my website page on firefox ,the images showing up 
 2. If i just click any css style in inspect element(under filter styles), the images showing up 

And i m not getting any errors or warnings

Sorry i can't share my code or screenshots here

Asked by ahamed.siraj90 7 n-uaire ó shin

Can not access the website in my LAN

Hi, I set up the Janus website on my LAN and tried to access it using firefox on Raspberry Pi desktop. However, firefox complained that "connection not secure" even if I… (tuilleadh eolais)

Hi,

I set up the Janus website on my LAN and tried to access it using firefox on Raspberry Pi desktop.

However, firefox complained that "connection not secure" even if I allowed all the permissions including the camera and microphone.

Of course, I can use the newest firefox to access the same Janus website package on localhost or AWS(Of course I have a domain name and HTTPS in AWS configuration).

I know that firefox takes care of the security very well, yet in my case, I just want to test the website on my own LAN, I want to understand how to configure firefox in Raspberry Pi to access Janus running on my LAN.

Hardware: Raspberry Pi 4B, 4G memory OS: Ubuntu 21.04 Firefox: 96.0

I guess it is nothing related to Janus but something wrong with my configuration, thank you in advance.

Tyou

Asked by tyouritsugun 8 n-uaire ó shin

Entire page turns black before the content appears

Hi, I have noticed this behavior for a while now and it is becoming bothersome now. It seems to happen ONLY upon initial visit to a site, any site. Once the site loads co… (tuilleadh eolais)

Hi, I have noticed this behavior for a while now and it is becoming bothersome now. It seems to happen ONLY upon initial visit to a site, any site. Once the site loads completely, any links from there loads without the black screen.

Of course, I have searched and tried the known remedies: 1) graphics driver. Chrome, Konqueror and other browsers do not exhibit this behavior. 2) FF add-on's disabled. No permanent difference. 3) Hardware acceleration disabled. No permanent difference.

I'm running 103.0.2 (64-bit) on: Operating System: Kubuntu 22.04 KDE Plasma Version: 5.24.4 KDE Frameworks Version: 5.92.0 Qt Version: 5.15.3 Kernel Version: 5.17.5-051705-generic (64-bit) Graphics Platform: X11 Processors: 8 × Intel® Core™ i7-6700 CPU @ 3.40GHz Memory: 23.4 GiB of RAM Graphics Processor: llvmpipe

This is not a deal breaker but should be addressed to make FF more perfect! Best... Hong Son

Asked by groundie 1 lá ó shin

Last reply by groundie 8 n-uaire ó shin

Facebook messenger not working for voice or video messages

all other browsers work fine apart from firefox since the latest update , I have been a firefox user for 20 years and if this continues then I will have to quit using it … (tuilleadh eolais)

all other browsers work fine apart from firefox since the latest update , I have been a firefox user for 20 years and if this continues then I will have to quit using it . Tried everything i can think of and it still doesn't work

Asked by bernie.colley 1 lá ó shin

Last reply by bernie.colley 9 n-uaire ó shin

Problem: Upgraded to 103.2 I get a blank new page with no book marks or anything from my profile if I click on a link in an email

I Just upgraded to 103.2, When I start FF It starts with all my bookmarks pw mgr etc and I can browse to my hearts content . I use Thunderbird mail client If I click … (tuilleadh eolais)

I Just upgraded to 103.2, When I start FF It starts with all my bookmarks pw mgr etc and I can browse to my hearts content . I use Thunderbird mail client If I click on a link for a site with a stored pw in FF password manager now I get a clean new window which has no bookmarks and no saved passwords for anything. How can you help me?

Thank you Richard

Asked by portsoft1 12 uair ó shin