Ceisteanna leis an gclib seo á dtaispeáint: Taispeáin gach ceist
  • Réitithe
  • Cartlannaithe

Firefox won't display .swf files

Hello, Everything was running completely fine in Firefox and then all of a sudden it simply stopped displaying .swf files. Where they should be is simply blank. On webs… (tuilleadh eolais)

Hello,

Everything was running completely fine in Firefox and then all of a sudden it simply stopped displaying .swf files. Where they should be is simply blank. On websites with a background I can see the background through where the .swf file should be. This includes opening locally saved files as well as every website with a .swf file that's supposed to play.

I do mean suddenly quite literally, as it was right in the middle of a browsing session. I changed nothing, just...one minute they were working fine, the next they completely halted. It's clear the program is recognizing that something's supposed to be there, as Adblock pops up a little "Block" tab over where the file should be, but again, that space is completely blank. It's not black, it's transparent.

I've completely uninstalled Shockwave and reinstalled it from scratch, and "updated" it three times now, all to no effect.

Asked by Amenephis 4 bliana ó shin

Answered by cor-el 4 bliana ó shin

  • Réitithe
  • Cartlannaithe

Why can't I paste into youtube comments on firefox

I don't know when this happened, but today I noticed that I cannot paste text into youtube comments on firefox. It still works just fine on Chrome. I tried to use an addo… (tuilleadh eolais)

I don't know when this happened, but today I noticed that I cannot paste text into youtube comments on firefox. It still works just fine on Chrome. I tried to use an addon to copy plain text only, but that didn't help, nor have I ever needed it before.

Is this google's latest monopoly trick or something, or what is going on?

Asked by 1N07 4 bliana ó shin

Answered by 1N07 4 bliana ó shin

  • Réitithe
  • Cartlannaithe

Firefox won't load CSS for local website

Hi, I know you have all seen this question before but none of the answers I have found work for me. My site loads perfectly fine in other browser, just not Firefox. I hav… (tuilleadh eolais)

Hi,

I know you have all seen this question before but none of the answers I have found work for me. My site loads perfectly fine in other browser, just not Firefox.

I have a local website with a style sheet that is saved in the same folder:

<link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css" />

I have defined the character sets in the HTML and CSS documents:

HTML = CSS = @charset "UTF-8";

I have both the latest updates for Chrome, IE and Firefox as of today.


Any help would be much appreciated.

Thanks

Asked by Dcage 4 bliana ó shin

Answered by cor-el 4 bliana ó shin

  • Réitithe
  • Cartlannaithe

How do I fix incorrectly displaying fonts?

Some fonts aren't displayin correctly on webpages. Most noteably, in code boxes and stuff. Instead of legible text, all I see are shapes of triangles, squares, and stars.… (tuilleadh eolais)

Some fonts aren't displayin correctly on webpages. Most noteably, in code boxes and stuff. Instead of legible text, all I see are shapes of triangles, squares, and stars.

Asked by jeff28 3 bliana ó shin

Answered by jeff28 3 bliana ó shin

  • Réitithe
  • Cartlannaithe

Windows 8.1 upgrade and YouTube Error

I've upgraded to Win 8.1, Firefox v26, Shockwave, Flash, and the newest Java JRE's. YouTube videos result in an error message and to try again later. The interesting feat… (tuilleadh eolais)

I've upgraded to Win 8.1, Firefox v26, Shockwave, Flash, and the newest Java JRE's. YouTube videos result in an error message and to try again later. The interesting feature is that IE v11 will show the videos with no error. The Win 8.1 upgrade took away my sound, and I've read the other problems that seem to be related to YouTube and sound. But, IE plays the videos with no sound, so that's not sound related.

Asked by bOb 6 bliana ó shin

Answered by Margret Minette 6 bliana ó shin

  • Réitithe
  • Cartlannaithe

YAHOO MAIL SHOWS TEMPORARY ERROR 14 IN FIREFOX?

Been receiving "Temporary Error 14" for days now??? I followed the "Workaround" by Signing out of Yahoo Mail, clearing cache and cookie, restarting my web browser and si… (tuilleadh eolais)

Been receiving "Temporary Error 14" for days now??? I followed the "Workaround" by Signing out of Yahoo Mail, clearing cache and cookie, restarting my web browser and signing back into my Yahoo Mail several times with no success??? Other Family Members are able to log into their Yahoo Mail using the same computer with no problem??? I'm using Firefox 28.0! I'm able to sign-in on a friends computer with chrome???

Asked by TLBRO 6 bliana ó shin

Answered by cor-el 6 bliana ó shin

  • Réitithe
  • Cartlannaithe

inputs not displaying the value they are programmed to display when refreshing site

Programming in PHP. kind of a form (actually it is not a form but it uses form elements - js is used to submit.) When submitting, data is stored in session variable, and … (tuilleadh eolais)

Programming in PHP. kind of a form (actually it is not a form but it uses form elements - js is used to submit.) When submitting, data is stored in session variable, and the page is reloaded, same form is shown, with data modified (formattet different). This shows data the way the user typed them - not the way PHP formats them.

Useless.

And yes, I have verified, with a different display section, that PHP is actually doing what it's supposed to - but firefox does not display data in input lines, the way they are programmed - they do not display the programmed value, but the value the user typed last time.

Likewise the web tool, does not show the actual sourcecode, but a modified version of it. Selecting "View Source" does not give the same source as "Inspect element"....

FF 49.0.1

Asked by Birger52 3 bliana ó shin

Answered by jscher2000 3 bliana ó shin

  • Réitithe
  • Cartlannaithe

website dropdown menu not working in firefox 32bit 52.0.1 windows xp pro sp3

I am using firefox 32bit 52.0.1 windows xp pro sp3, i visit a website page ( https://www.utransto.com/en/topup/number/ ) but when i try to click on drop down country s… (tuilleadh eolais)

I am using firefox 32bit 52.0.1 windows xp pro sp3, i visit a website page ( https://www.utransto.com/en/topup/number/ ) but when i try to click on drop down country selection menu ... it is not working. Even i can't enter any number in that field and NEXT button is also not working.

Please check and fix this problem.

Waiting for your positive reply.

Thanks

Asked by ffuserman 2 bhliain ó shin

Answered by jscher2000 2 bhliain ó shin

  • Réitithe
  • Cartlannaithe

Since upgrade to FF 61.0.1 Netflix stopped streaming

With the upgrade to FF 61, I finally got Fox News Channel streaming to work on FF. I have streamed Netflix on FF for years. Now I have to watch Netflix on Microsoft Edg… (tuilleadh eolais)

With the upgrade to FF 61, I finally got Fox News Channel streaming to work on FF. I have streamed Netflix on FF for years. Now I have to watch Netflix on Microsoft Edge. These continuing video issues with FF are getting tiresome. I get error code F7121-1331-P7 Solutions anyone?

Asked by loyall 1 bhliain ó shin

Answered by loyall 1 bhliain ó shin

  • Réitithe
  • Cartlannaithe

recaptcha not appearing

Hello and thank you for your time. I've looked all around for an answer to my question but found nothing related to my problem. I've also had assistance in the past with … (tuilleadh eolais)

Hello and thank you for your time. I've looked all around for an answer to my question but found nothing related to my problem. I've also had assistance in the past with this problem and temporarily fixed the problem but not for long at all. When i try and go to a specific website that I've been to before and have seen the captcha box appear, there's nothing there or it says recaptcha status in black bold letters. Previously i got an recommendation to clear cache and cookies of the website, update java and turn the browser into safe mode and restart which temporarily worked until i closed the browser and then the problem persisted even after doing it all over again? Please help!?

Asked by Dzalarhon 3 bliana ó shin

Answered by jscher2000 3 bliana ó shin

  • Réitithe
  • Cartlannaithe

Youtube crashes windows

Apparently, crashing YouTube is no longer compatible with Windows 8. Today I had to restart my computer five times because YouTube freezing and crashing managed to brea… (tuilleadh eolais)

Apparently, crashing YouTube is no longer compatible with Windows 8. Today I had to restart my computer five times because YouTube freezing and crashing managed to break my entire desktop. This only happens with Firefox. Also, YouTube is much slower to load on Firefox, which will most likely make Windows 8 crash more often.

Asked by SuddenNonsense 5 bliana ó shin

Answered by SuddenNonsense 5 bliana ó shin

  • Cartlannaithe

Firefox unable to open Google, Facebook and other bugs.

As of around 1 week ago, I can no longer access facebook, any mozilla/google related page however I can still access the google search engine by entering the 197.1.1 code… (tuilleadh eolais)

As of around 1 week ago, I can no longer access facebook, any mozilla/google related page however I can still access the google search engine by entering the 197.1.1 code thing (not very pc literate).

My problem is whenever I type google.com or facebook.com into the url, nothing actually happens, the url looks like it seeking than it just revert back to whatever url I was on before. I can access youtube but the comments section is just loading but thing actually shows up. If I try to open firefox help page a new window would open but it is just blank even though I can see the see the address in the url. I can however open trouble shooting page and about firefox but none of the others page in the help option.

I have tried reverting firefox to default and restart firefox with no addon without any changes. I have tried ipconfig /flushdns and also resetting my host file from mrfixit as well as scanning for malware from malbytes, adaware and spybot and none of them made a difference at all.

I am currently using firefox 26, OS Windows 7 64bit.

Asked by brianroo 6 bliana ó shin

Last reply by guigs 6 bliana ó shin

  • Cartlannaithe

A problem has occurred which may have caused the current operation to fail. TypeError: EcK.getAnonymousElementByAttribute is not a function

Hi, Domino Release 8.5.3FP3 (Linux for Intel) $HaikuForm - 481.21 Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:26.0) Gecko/20100101 Firefox/26.0 A problem has occurred whic… (tuilleadh eolais)

Hi,

Domino Release 8.5.3FP3 (Linux for Intel) $HaikuForm - 481.21 Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:26.0) Gecko/20100101 Firefox/26.0

A problem has occurred which may have caused the current operation to fail. TypeError: EcK.getAnonymousElementByAttribute is not a function 12/21/2013 01:04:49AM https://<webmailaddress.ro 10="" <="" ?opendocument&form="l_StdPageOperations_Gecko&amp;l=en&amp;gz&amp;CR&amp;MX&amp;TS=20121107T181409,88Z&amp;charset=ISO-8859-1&amp;PresetFields=s_homeView;1,s_DragCover;1,s_Base;1,s_Std;1,s_FullInit;1:" forms85.nsf="" inotes="" p="" proxy=""></webmailaddress.ro>

Pls, advise. Thank you very much.

Asked by PowerFlower 6 bliana ó shin

Last reply by nitallica 6 bliana ó shin

  • Réitithe
  • Cartlannaithe

cannot connect to localhost:1410

Hi: I've googled for about 2 days and then sent my question to fedoraforum.org but didn't get any useful responses atleast yet. Then I started looking on the mozilla foru… (tuilleadh eolais)

Hi: I've googled for about 2 days and then sent my question to fedoraforum.org but didn't get any useful responses atleast yet. Then I started looking on the mozilla forum and it seems that this problem has been encountered before but I'm not knowledgeable enough to understand how to fix it. I went through both documents that explain about ipv6, dns prefetching, clearing you cache etc but still no luck. Here's my problem, but like I said, I think other people have had it also.

Background:

I am learning how to write code to access data from github by using the github api. It is actually an on line course assignment where the problem popped up. no pun intended. I am using linux fedora 19. At the github application site, you need to specify a callback url so that github has some place to send the data that you retrieved back to you. ( this is atleast how I understand it. this is all quite new to me. my understanding could be incorrect ).

So, then I googled and found a note where someone recommended using http://localhost:1410 as the callback url in the github api where you get the secret key etc. So, I use http://localhost:1410 as suggested. But that person might use windows or internet explorer so I don't know if using localhost:1410 is correct. Maybe I should be using something else ?

PROBLEM:

To make a long story shorter, when I use that localhost:1410, I get the error that mozilla cannot access that site. Like I said, I've seen other threads on mozilla support with similar issues but the solutions weren't clear to me. I am not using a proxy so my connection settings are basically blank except that No Proxy is filled in.

My other thought was that maybe I'm supposed to type 1410 somewhere on the connection settings page. It also says No Proxy for localhost.127.0.0.1 but it's very light so I don't think that's actually enabled.

If anyone would be willing to help, I'd really appreciate it. I've spent the better part of two days and my knowledge is limited so I'm pretty stuck. Also, if you need any more information or need me to do anything, I'll gladly be as helpful as I can possibly be. Thank you very much. The fact that mozilla has this support forum is very kool. I never knew about it until today. Thanks again.

Asked by mlofton 5 bliana ó shin

Answered by jscher2000 5 bliana ó shin

  • Réitithe
  • Cartlannaithe

google sites won't load on firefox (or chrome) but do in edge and ie

Since about 3 days ago, Sept 13 2016, I have been unable to access any google web site on my Windows 10 PC using Firefox or Chrome. I can get everywhere else, but for goo… (tuilleadh eolais)

Since about 3 days ago, Sept 13 2016, I have been unable to access any google web site on my Windows 10 PC using Firefox or Chrome. I can get everywhere else, but for google sites I get the message, "Firefox can’t establish a connection to the server at xxxx.google.com." I've tried all the troubleshooting steps here as well as on google, and have made no progress. Any suggestions? Thanks.

Asked by kayhonak 3 bliana ó shin

Answered by kayhonak 3 bliana ó shin

  • Réitithe
  • Cartlannaithe

[SOLVED]Firefox won't play any video from this domain

This problem is driving me crazy! It was working until few days ago. I can't watch any videos from this website/domain: http://redeglobo.globo.com/videos/ Things I've tr… (tuilleadh eolais)

This problem is driving me crazy! It was working until few days ago.

I can't watch any videos from this website/domain: http://redeglobo.globo.com/videos/ Things I've tried: - private browsing - safe mode - new profile/refresh - portable version - uninstall/reinstall - older versions - uninstalled kaspersky/windows defender is disabled - HOSTS file is clean(Windows 7 x64)

The thing is, the ads load but not the video content. If the ad is long, an error message appears while the audio is still playing in the background. Another computer in the same network plays them fine. All other browsers can play these videos, this problem only happens in Firefox. I've tested a virtual machine in this same computer and then it works. Is there anything else I can do to try to fix this?

Firefox console shows these errors: Cross-Origin Request Blocked: The Same Origin Policy disallows reading the remote resource at https://vodstreaming02a.video.globo.com/r90_720/v7/e8/93/1e/7164945_1e25dd21ab308227e9961ad4c2a44399a4dc60ff/7164945-manifest.ism/7164945-manifest-audio_por_1=128025-video_por=1967000.m3u8?hls_client_manifest_version=4. (Reason: CORS header ‘Access-Control-Allow-Origin’ missing).

[error][hlsjs: unrecoverable network fatal error.] Object { evt: "hlsError", data: {…} } player.min.js:1:1237298

[error][player_error] Object { description: "hls error: type: networkError, details: levelLoadError, response: {\"code\":0,\"text\":\"\"}", level: "FATAL", origin: "hls", scope: "playback", raw: {…}, code: "hls:networkError_levelLoadError", UI: {…} } player.min.js:1:1237298

Asked by anitoad 1 bhliain ó shin

Answered by anitoad 1 bhliain ó shin

  • Réitithe
  • Cartlannaithe

I keep getting this message in my twitter feed "We cannot play the video in this browser. Please try a different web browser."

I recently installed Ubuntu 18.04 LTS OS on my computer. it came with firefox installed and ive updated all software and packages. Everything seems to work fine except fo… (tuilleadh eolais)

I recently installed Ubuntu 18.04 LTS OS on my computer. it came with firefox installed and ive updated all software and packages. Everything seems to work fine except for this one persistent problem. my twitter feed won't display gif's and videos. I keep getting this message:"We cannot play the video in this browser. Please try a different web browser."

Asked by druan 1 bhliain ó shin

Answered by James 1 bhliain ó shin

  • Réitithe
  • Cartlannaithe

Recently started having redirection problems with Amazon

I have recently started having the redirection issue with Amazon. I click on a product link on the Amazon website and now I get the message that this page is not properl… (tuilleadh eolais)

I have recently started having the redirection issue with Amazon. I click on a product link on the Amazon website and now I get the message that this page is not properly redirecting. I try Chrome and it works fine. I have cleared my cache, insured that cookies are accepted and I have searched for solutions. I did find several others reporting this problem, but none of their solutions worked for me. The odd thing is that some links on Amazon still work properly. But others don't. Here is a link that is not working for me: https://www.amazon.com/ChickenFuel-OMRI-Listed-Organic-Compost-Fertilizer/dp/B0102PAT9O?ie=UTF8&fpl=fresh&redirect=true&ref_=s9_cartx_gw_g86_i3_r

Here is another link that works fine: https://www.amazon.com/gp/product/B00VOLHKHA/ref=br_asw_pdt-2?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=desktop-4&pf_rd_r=57NDHMP0ADH9BCSMAPX8&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=4ccd27f1-4604-40d9-92c7-3318b57f8ba8&pf_rd_i=desktop

And, as I wrote above, all these links work in other browsers, i.e. Chrome. But I hate switching to Chrome so I can use Amazon. As far as I can tell, Amazon is the only website that has this issue. I browse a lot, so that seems strange to me.

Asked by pawnslinger 4 bliana ó shin

Answered by jscher2000 4 bliana ó shin

  • Réitithe
  • Cartlannaithe

Firefox believes that a certificate from one site belongs to another site

Hi, I own the following website: http://antarkia.training It is a private site of my business where we use an e-Learning platform named Moodle. For years, I've used Firef… (tuilleadh eolais)

Hi,

I own the following website: http://antarkia.training

It is a private site of my business where we use an e-Learning platform named Moodle.

For years, I've used Firefox to acces it, including today in the morning.

But some hours later, I can't acces it, because Firefox "thinks" it is using a secure connection (https), and it is not "well configured".

When I check the error information, I find this (I'm translating from Spanish):

antarkia.training uses an unvalid security certificate. The certificate is only valid for the following names: training.uwpd.wisc.edu, www.training.uwpd.wisc.edu Code error: SSL_ERROR_BAD_CERT_DOMAIN

The domain https://training.uwpd.wisc.edu/ also uses a Moodle platform, that I checked some days ago.

If I add the exception to Firefox, instead of seeing the "antarkia.training" Moodle webpage, I see the "training.uwpd.wisc.edu" Moodle webpage.

I've cleared the cache, cookies, etc., as well as all the exceptions I've created in Firefox, through the advanced options of the configuration (preferences) area.

Any suggestions will be appreciated.

PS If I usea another browser (Google Chrome, Opera, SeaMonkey), everything works well).

David Hernández

Asked by David Hernández 2 bhliain ó shin

Answered by David Hernández 2 bhliain ó shin