Ceisteanna leis an gclib seo á dtaispeáint: Taispeáin gach ceist

I cannot copy and paste from one Google doc into another Google doc in Firefox. But I can in Google Chrome

I cannot copy and paste from one Google doc into another Google doc in Firefox. But I can in Google Chrome. I don't know the reason for this. Is it because Google (Chrome… (tuilleadh eolais)

I cannot copy and paste from one Google doc into another Google doc in Firefox. But I can in Google Chrome.

I don't know the reason for this. Is it because Google (Chrome & Drive) does not want competition? Is it because this inter-doc copy-and-paste requires code that Mozilla doesn't want to bake into Firefox?

Doing this on windows Firefox running the latest version as of yesterday (Aug 10 2022).

Asked by Mozilla cheese 1 lá ó shin

Last reply by jonzn4SUSE 2 uair ó shin

Display driver crashes viewing rumble w/newley downloaded and installed 103.0.0

Yesterday I downloaded and installed 103.0.0 Went to a website to view a rumble video, display driver crashed, had to restart computer. Today I checked for new version sa… (tuilleadh eolais)

Yesterday I downloaded and installed 103.0.0 Went to a website to view a rumble video, display driver crashed, had to restart computer. Today I checked for new version saw 103.0.1. Downloaded & installed it, tried same websites as yesterday, 3 in total, same problem.

Am using win7PRO, updated until Bill quit stopped supporting it. Have had NO problems with other vid platforms.......

Asked by gp952 1 seachtain ó shin

Last reply by StewartElectrical 10 n-uaire ó shin

Websites not displaying all elements

I have a couple of client websites that sometimes has trouble displaying page elements. I think it's related to some Javascript that's controlling elements animating in a… (tuilleadh eolais)

I have a couple of client websites that sometimes has trouble displaying page elements. I think it's related to some Javascript that's controlling elements animating in as user scrolls down the page. The page will sometimes load fine, but other times elements don't display resulting in large blank areas and the hero video doesn't load.

It's behaving as if Javascript is disabled in browser settings, but it is enabled. Only happens in Firefox, no issues in Chrome. My developers can't figure out what's happening.

https://kmsc.ca/ and https://carbertwaite.com/

Asked by cgchang 12 uair ó shin

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 5 huaire ó shin

Google Image Previews look off center in vanilla Firefox

Starting yesterday, the preview images in GIS has been looking off center in Firefox (see attached). If I switch to protection mode the image looks fine. If I open up i… (tuilleadh eolais)

Starting yesterday, the preview images in GIS has been looking off center in Firefox (see attached). If I switch to protection mode the image looks fine. If I open up in any other browser it looks fine as well. I have already cleared my web cache and cookies, refreshed Firefox and then reinstalled it, changed my screen resolution settings, and nothing seems to be fixing it. There's no apparent settings in Google itself to adjust the image...it just started doing that in Firefox out of nowhere.

Asked by spaceferret 18 uair ó shin

Last reply by RobertJ 9 n-uaire ó shin

  • Réitithe

Google Images search results are not working properly and I am not sure how to fix it

I am pasting this video link first to show exactly is happening when I use Google Images Search results. https://youtu.be/HD-GPkORQPA This happened suddenly. Everything … (tuilleadh eolais)

I am pasting this video link first to show exactly is happening when I use Google Images Search results. https://youtu.be/HD-GPkORQPA

This happened suddenly. Everything was fine when I last used google image results, I was playing a game and when I alt+tabbed to search for something, this was happening. I have no idea what could have caused it since I didn't install any new extensions, CSS styles, programs in my PC nor any big changes that would give me an idea of where to start.

I already tried disabling all the extension and that didn't help at all. The only way I've managed to make this stop, was when I opened a private window. There the image search results were fine and I could zoom in, and out and no weird scrollbar issues were happening.

I went back to a normal window in Firefox, and noticed that if I log out from my Google account, this will also fix the issue. And when I logged back in, the issue was happening again.

Anyone have any idea why this would happen, and how I can fix it? Thank you!

Asked by NathanTheGraves 23 uair ó shin

Answered by NathanTheGraves 13 uair ó shin

Audio streaming suddenly stopped from this source only - can someone please see if it works?

I've using FF since the beginning. I use it for 99.999% of my browsing. Very recently the audio streaming from a particular site stopped working while all others seem t… (tuilleadh eolais)

I've using FF since the beginning. I use it for 99.999% of my browsing. Very recently the audio streaming from a particular site stopped working while all others seem to work. Other browsers appear to play this site just fine. If someone is aware of why this particular site had stopped working or better yet know of a setting I can change to resume function that would be greatly appreciated. The subject site is http://wplr.tunegenie.com/# then try to click on the play button (right arrow). I've searched and searched, tried and tried to no avail. The site owners only advise to use another browser but FF is my favorite and I am able to do literally everything else with it. Suggestions/ideas greatly appreciated. Thanks

Asked by R.Mariotti 18 uair ó shin

Last reply by Dropa 14 uair ó shin

Login pop up box not working in 103.0.2 (Mac)

https://www.puzzle-nonograms.com/ There is a pop up login box - user name and password - then log in. This has always worked until the 'upgrade' to v103.0.2 but now it ju… (tuilleadh eolais)

https://www.puzzle-nonograms.com/

There is a pop up login box - user name and password - then log in. This has always worked until the 'upgrade' to v103.0.2 but now it just sits there. This is obviously something introduced in the new version so any help would be appreciated. Thank you

Asked by stuartgreaves 1 lá ó shin

Last reply by stuartgreaves 16 uair ó shin

broken website page

I tried to load the check in page on Allegiant Air and it was blank. Every other page loaded. I went to Edge and the page loaded fine. After checking in using Edge I went… (tuilleadh eolais)

I tried to load the check in page on Allegiant Air and it was blank. Every other page loaded. I went to Edge and the page loaded fine. After checking in using Edge I went back to Firefox and tried to view my boarding pass, blank page also. Cookie setting? Probably not but how do I change my cookie selection for a page?

Asked by Bruce 2 lá ó shin

Last reply by cor-el 2 lá ó shin

forecast.weather.gov

Over last several weeks have gotten below when try to go to Forecast.Weather.gov site. Site works on Chrome. Disabled protection and allow pop-ups but still get. Firef… (tuilleadh eolais)

Over last several weeks have gotten below when try to go to Forecast.Weather.gov site. Site works on Chrome. Disabled protection and allow pop-ups but still get. Firefox 103.0.1 64 bit on Win10 Pro 21H1.

Access Denied You don't have permission to access "http://forecast.weather.gov/MapClick.php?" on this server. Reference #18.640c3017.1660144556.1adb14d4

Asked by ken171 2 lá ó shin

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 2 lá ó shin

  • Réitithe

Many legitimate Web Sites not loading

Hi I have been experiencing rejection of access to many legitimate Web Sites. I have attached the error I get even when trying to get to a mozilla web page. This is get… (tuilleadh eolais)

Hi I have been experiencing rejection of access to many legitimate Web Sites. I have attached the error I get even when trying to get to a mozilla web page. This is getting both frustrating and limiting in my desire to support, which I do, Mozilla's strategy of privacy and freedom.

I am using Fedora Linux Version 34 and Firefox Version 100.0.2 64 Bit. I did not experience these problems months ago. I have kept everything up to date as far as I can with my OS limits, if any.

I want to examine what is going on and would like to know where to look. Any help would be appreciated ... Robert

Asked by robweir 3 lá ó shin

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 3 lá ó shin

Website doesn't function in Firefox version 103 and above

Hi, I have a web application which runs perfectly on firefox versions below 103. Meanwhile, I had to change my laptop and I installed latest firefox version on my new lap… (tuilleadh eolais)

Hi,

I have a web application which runs perfectly on firefox versions below 103. Meanwhile, I had to change my laptop and I installed latest firefox version on my new laptop. I have a login page in my web application which isn't working in the latest firefox version. But, the application works perfectly even now in the older versions below 103. What might be the reason?

Thanks in advance

Asked by karthikeyahs 3 lá ó shin

Last reply by karthikeyahs 2 lá ó shin

Youtube videos won't play lately, but will in Chrome.

YouTube worked fine in the past, but for at least the last few days (likely longer) Firefox 103.0.1 won't play anything. Chrome works fine still. Other large transfers … (tuilleadh eolais)

YouTube worked fine in the past, but for at least the last few days (likely longer) Firefox 103.0.1 won't play anything. Chrome works fine still. Other large transfers work fine.

Latest video I tried to play: https://www.youtube.com/watch?v=WkN8Aqb2IBc Is a DND group playing with an actor from The Outpost (TV show on CW)

In Firefox I see the initial video preview image, and after clicking to play I get a constant spinning progress animation but the video never plays. Turning on the debug overlay info shows plenty of download capacity detected (I forget the name in the UI) but very little ever transfers (bars further down).

Only oddity I can see in the debug info it puts in the the clipboard is the wrong Angle GPU. I have 2 x NVIDIA 1080ti's in SLI, and it sees a 980. Chrome shows the expected value instead. I filed a bug on the Angle project just in case. I looked on the Firefox about:support page with hardware acceleration disabled and it showed two webgl driver entries (1 and 2), both with 1080ti listed.

I tried disabling the performance feature setting and hardware acceleration (closed app then opened again). No difference.

Windows 10 x64, latest patches. Latest NVIDIA drivers through GFE (auto updates itself). Two Windows 10 graphics options are on (GPU scheduler and Variable Refresh Rate).

I've seen a couple notifications from Windows about Firefox "attempting" to use GPU hw acceleration, but I have no idea why it'd be blocked. Clicked it and it did nothing. I looked in my event viewer and didn't find anything useful either. I haven't manually set any applications to use a certain GPU. Integrated GPU from CPU is disabled in BIOS.

GPU isn't overclocked. CPU is barely. And I see no reason to think this is related. In the past I'd get reboots and event viewer errors. Even when it worked in the past I was similarly overclocked. All programs (diagnostics) I've run to verify proper functioning have passed.

Asked by EternalStudent 6 lá ó shin

Last reply by EternalStudent 4 lá ó shin

Can’t use search engines

When I try to do a Google search, I get the potential security risk message. I have set it to no proxy, cleared the cache and cookies, created a new profile, ran my antiv… (tuilleadh eolais)

When I try to do a Google search, I get the potential security risk message. I have set it to no proxy, cleared the cache and cookies, created a new profile, ran my antivirus and a few other things that I can’t remember. I’m on Windows 7. I get the same message for all search engines. I actually was able to do a successful search a few times over the last week, but I couldn’t click and get to any site from the results.

Asked by amysherrick 3 lá ó shin

getting blocked from commercial web sites

I tried to get on Lowes.com and keep getting a message that I cannot access this server from my account. Is Firefox blocking this? … (tuilleadh eolais)

I tried to get on Lowes.com and keep getting a message that I cannot access this server from my account. Is Firefox blocking this?

Asked by Guz1 3 lá ó shin

Last reply by cor-el 3 lá ó shin

pCloud web client not working fx 103.0.1

Seriously Firefox, after last update yet another few websites stopped working for me, pCloud being critical but not the only one. <rant> I've been using the browser… (tuilleadh eolais)

Seriously Firefox, after last update yet another few websites stopped working for me, pCloud being critical but not the only one.

<rant> I've been using the browser since before version 1.0 days, but tell me honestly - why would I keep trying to use it any longer when most of sites are not working as expected (banking services, cloud services, stuff like that) and Firefox isn't looking nor behaving much different from any other browser anymore - except that it's constantly giving me headaches? The fact that I like your DevTools best is the only reason I haven't made the switch - yet, but you surely push me to.

It's supposed to be Internet Browser, not Internet Breaker. </rant>

Asked by mksj 3 lá ó shin

  • Réitithe

Yahoo mail menu buttons not working, can't delete or anything

None of the menu buttons work at the top of yahoo mail in firefox when an e-mail is open, I am able to use these in Microsoft Edge. Until the last update of firefox they … (tuilleadh eolais)

None of the menu buttons work at the top of yahoo mail in firefox when an e-mail is open, I am able to use these in Microsoft Edge. Until the last update of firefox they worked so something broke in the latest release 103.0.1 is my guess. I restarted without extensions and still broken.

Asked by jfelber 1 seachtain ó shin

Answered by jfelber 4 lá ó shin

Unable to login to spectrum.net from Firefox - Login works in Chrome

Greetings. For the past several weeks I have been unable to log in to spectrum.net to pay a bill. Currently running Firefox 103.0.1 (64-bit) for Windows on Win 10 Pro 21H… (tuilleadh eolais)

Greetings. For the past several weeks I have been unable to log in to spectrum.net to pay a bill. Currently running Firefox 103.0.1 (64-bit) for Windows on Win 10 Pro 21H2. I cleared cache and deleted cookies for spectrum.net, and performed a password reset with spectrum.net. Each login fails with: "We’re sorry, we’re unable to sign you in. Please try again later. IDID-3210."

Contacted Spectrum support, agent reset the password, and was able to log in using Chrome. I then ran Chrome and successfully logged in with the new password, and successfully changed the password and logged in again via Chrome.

Login still fails in Firefox.

Asked by gene.berkowitz 4 lá ó shin

  • Réitithe

Newspaper website screwed up in 103.0.1

The Washington Post website now loads in its mobile (rather than desktop/Windows) configuration. This didn't happen before the update to 103.0.1; it doesn't happen on my… (tuilleadh eolais)

The Washington Post website now loads in its mobile (rather than desktop/Windows) configuration. This didn't happen before the update to 103.0.1; it doesn't happen on my other computer, which is still running 103; and it doesn't happen on Chrome.

Until this is fixed, I'd like to roll back to 103, but I don't see how to do that. The "Install an older version" help page ([url]https://support.mozilla.org/en-US/kb/install-older-version-firefox/url) offers only v. 102, and the long list of previous versions ([url]https://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases//url) stops at v. 99.

Thanks!

Asked by BlebNevus1015 5 lá ó shin

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 5 lá ó shin

Unable to access two sites: Fedex login and Energynet.com

When ever I try access FedEx login and Energynet.com, Firefox does not respond. Multiple tries produce same result. Using Chrome or Edge, I can access these sites, first … (tuilleadh eolais)

When ever I try access FedEx login and Energynet.com, Firefox does not respond. Multiple tries produce same result.

Using Chrome or Edge, I can access these sites, first try, every time.

I would be grateful for a fix within the ability of a low tech user.

Thanks.

Tom

Asked by GTGIII 6 lá ó shin

Last reply by cor-el 6 lá ó shin