X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Fóram Tacaíochta

Cuireadh an snáithe seo sa chartlann. Cuir ceist nua má tá cabhair uait.

Why href="#XXX" doesn´t work on firefox?

Postáilte

First at all, sorry for repost about this topic but the topic that i saw doesn´t solve my problem. I have this code:

<tr>
    <td align="left">&nbsp;
		<a class="soporte" href="#faq_<%=id_grupo2%>_<%=orden2%>" style="font-family:cursive; FONT-WEIGHT:normal;">
		&nbsp;<strong><%=pregunta2%></strong></a>
	</td>
</tr>			
<% }
	}%>	
<tr> <td align="center" class="FilaTransparenteSoporte"> </td></tr>
<tr class="<%=claseFila%>">
	<td align="left" class="<%=claseFila%>">&nbsp;
		<a id="faq_<%=id_grupo%>_<%=orden%>" name="faq_<%=id_grupo%>_<%=orden%> </a><strong><%=pregunta%></strong>
	</td>
</tr>

My problem is that the <a class="soporte" href="#faq_<%=id_grupo2%>_<%=orden2%>...</a>" doesn't do anything. It´s works in all browsers less firefox. Could anybody help me?

PD: Thanks for everything and sorry about my english...

First at all, sorry for repost about this topic but the topic that i saw doesn´t solve my problem. I have this code: <pre><nowiki><tr> <td align="left">&nbsp; <a class="soporte" href="#faq_<%=id_grupo2%>_<%=orden2%>" style="font-family:cursive; FONT-WEIGHT:normal;"> &nbsp;<strong><%=pregunta2%></strong></a> </td> </tr> <% } }%> <tr> <td align="center" class="FilaTransparenteSoporte"> </td></tr> <tr class="<%=claseFila%>"> <td align="left" class="<%=claseFila%>">&nbsp; <a id="faq_<%=id_grupo%>_<%=orden%>" name="faq_<%=id_grupo%>_<%=orden%> </a><strong><%=pregunta%></strong> </td> </tr> </nowiki></pre> My problem is that the &lt;a class="soporte" href="#faq_&lt;%=id_grupo2%&gt;_&lt;%=orden2%&gt;...&lt;/a&gt;" doesn't do anything. It´s works in all browsers less firefox. Could anybody help me? PD: Thanks for everything and sorry about my english...

Athraithe ag cor-el ar

Réiteach roghnaithe

Hi everybody!!

I finally solve the problem. I dont know what was the real problem but Im going to explain how I solve it. That code was in a iframe that is located in a parent jsp and it is empty until I call a javascript function which calls a jsp in the server and this fill the iframe.

Cor-el The text in the id and in the href are exactly the same.

Well, if I open that iframe in a new tab the href works but not in the parent frame. My solution was to delete the iframe and write the code directly in the parent jsp. I don´t know if you understand because it´s difficult to explain and more in English for me...

PD: Thanks everybody for your help and thanks guigs2 for the information!

Read this answer in context 4

Tuilleadh mionsonraí faoin chóras

Breiseáin Shuiteáilte

  • Google Update
  • Next Generation Java Plug-in 10.51.2 for Mozilla browsers
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 10.1.9
  • SiteAdvisor
  • The plug-in allows you to open and edit files using Microsoft Office applications
  • Office Authorization plug-in for NPAPI browsers

Feidhmchlár

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:28.0) Gecko/20100101 Firefox/28.0

Tuilleadh Eolais

Moses
  • Moderator
459 réiteach 3607 freagra

Freagra Cabhrach

What are you trying to do with that code?

What are you trying to do with that code?

Úinéir na ceiste

Im trying to move to other place on the same page

Im trying to move to other place on the same page

Úinéir na ceiste

I dont know how to write the code on this thing... but i think the image will helps to see what it is doing xD

I dont know how to write the code on this thing... but i think the image will helps to see what it is doing xD
Moses
  • Moderator
459 réiteach 3607 freagra

elfujiyama69,

Okay, forgive me for not understanding. Are you having problems with HTML and don't know what code to use or are you having problems with Firefox's Developer Tools?

Exactly what are you trying to achieve with the code? Are you building a site?

elfujiyama69, Okay, forgive me for not understanding. Are you having problems with HTML and don't know what code to use or are you having problems with Firefox's Developer Tools? Exactly what are you trying to achieve with the code? Are you building a site?

Úinéir na ceiste

Hi Moses,

First at all thanks for your help! Im building a web application. The first <a href> tag its supossed to move to the other <a> tag below. Its works in chrome and IE but I dont get it on firefox.

Hi Moses, First at all thanks for your help! Im building a web application. The first <a href> tag its supossed to move to the other <a> tag below. Its works in chrome and IE but I dont get it on firefox.
Moses
  • Moderator
459 réiteach 3607 freagra

Ah, okay! I understand you, now.

I don't know much about programming so I'm not the best person to help you on this issue, but I'll get someone else to help you out with this.

I've also escalated this thread to the SUMO Help Desk who are full-time Mozilla employees.

Ah, okay! I understand you, now. I don't know much about programming so I'm not the best person to help you on this issue, but I'll get someone else to help you out with this. I've also escalated this thread to the SUMO Help Desk who are full-time Mozilla employees.

Athraithe ag Moses ar

Úinéir na ceiste

Thanks for your time Moses!

Thanks for your time Moses!
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17482 réiteach 158025 freagra

You seem to be using Unicode quotes instead of the normal quotes ("), so check your code.

You seem to be using Unicode quotes instead of the normal quotes ("), so check your code.

Úinéir na ceiste

Hi cor-el,

Thanks for your time. No, I´m using normal quotes

Hi cor-el, Thanks for your time. No, I´m using normal quotes
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17482 réiteach 158025 freagra

Freagra Cabhrach

What is the resulting code send by the server after it has been processed?

What is the resulting code send by the server after it has been processed?
guigs 1072 réiteach 11697 freagra

I looked in the mdn website and found some references to the asp/jsp method you are using and looks at some templates:

stackoverflow.com will have some better insight on ASP.net methods:

If the issue continues, please file a bug with [dev.webcompat.com] :-)

I looked in the mdn website and found some references to the asp/jsp method you are using and looks at some templates: *[http://ejohn.org/blog/javascript-micro-templating/] seems to match best, you seem to be missing a "/" *Check out the rest here [https://developer.mozilla.org/en-US/docs/JavaScript_templates] stackoverflow.com will have some better insight on ASP.net methods: *[http://stackoverflow.com/questions/5249307/why-does-my-inline-asp-net-not-working-within-link-href] If the issue continues, please file a bug with [dev.webcompat.com] :-)

Réiteach Roghnaithe

Hi everybody!!

I finally solve the problem. I dont know what was the real problem but Im going to explain how I solve it. That code was in a iframe that is located in a parent jsp and it is empty until I call a javascript function which calls a jsp in the server and this fill the iframe.

Cor-el The text in the id and in the href are exactly the same.

Well, if I open that iframe in a new tab the href works but not in the parent frame. My solution was to delete the iframe and write the code directly in the parent jsp. I don´t know if you understand because it´s difficult to explain and more in English for me...

PD: Thanks everybody for your help and thanks guigs2 for the information!

Hi everybody!! I finally solve the problem. I dont know what was the real problem but Im going to explain how I solve it. That code was in a iframe that is located in a parent jsp and it is empty until I call a javascript function which calls a jsp in the server and this fill the iframe. Cor-el The text in the id and in the href are exactly the same. Well, if I open that iframe in a new tab the href works but not in the parent frame. My solution was to delete the iframe and write the code directly in the parent jsp. I don´t know if you understand because it´s difficult to explain and more in English for me... PD: Thanks everybody for your help and thanks guigs2 for the information!