X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Fóram Tacaíochta

Cuireadh an snáithe seo sa chartlann. Cuir ceist nua má tá cabhair uait.

background image does not load in firefox

Postáilte

Hi,

Today i launched a new website, everything work exept that the background image does not load. There for my footer moves to the top of the screen.

I don't have any off these problems with other browser.

I tried the troubleshooting, cache empty, cookies ex. well everything i found on this site...

nothng seems to help the problem...

Hi, Today i launched a new website, everything work exept that the background image does not load. There for my footer moves to the top of the screen. I don't have any off these problems with other browser. I tried the troubleshooting, cache empty, cookies ex. well everything i found on this site... nothng seems to help the problem...

Tuilleadh mionsonraí faoin chóras

Feidhmchlár

  • User Agent: Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; .NET4.0C; .NET4.0E)

Tuilleadh Eolais

Úinéir na ceiste

this is what i am talking about http://www.adlexco.be/

this is what i am talking about http://www.adlexco.be/
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17346 réiteach 156810 freagra

Seems to be working fine here.

Is this about users.telenet.be/adlexco/images/justitia.png ?

Note that the page source shows some h4 and h5 tags in red that should be closing tags instead.

<h4>Artikel 1 Algemeen<h4> 

Can you attach a screenshot?

Use a compressed image type like PNG or JPG to save the screenshot.


Reload web page(s) and bypass the cache to refresh possibly outdated or corrupted files.

  • Hold down the Shift key and left-click the Reload button
  • Press "Ctrl + F5" or press "Ctrl + Shift + R" (Windows,Linux)
  • Press "Command + Shift + R" (Mac)
Seems to be working fine here. Is this about users<i></i>.telenet<i></i>.be/adlexco/images/justitia.png ? Note that the page source shows some h4 and h5 tags in red that should be closing tags instead. <pre><nowiki><h4>Artikel 1 Algemeen<h4> </nowiki></pre> ----- Can you attach a screenshot? *http://en.wikipedia.org/wiki/Screenshot *https://support.mozilla.org/kb/how-do-i-create-screenshot-my-problem Use a compressed image type like PNG or JPG to save the screenshot. ---- Reload web page(s) and bypass the cache to refresh possibly outdated or corrupted files. *Hold down the Shift key and left-click the Reload button *Press "Ctrl + F5" or press "Ctrl + Shift + R" (Windows,Linux) *Press "Command + Shift + R" (Mac)