Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Firefox opens websites and follow links only after retry

  • Gan freagra
  • 0 leis an bhfadhb seo
  • 4 views
more options

I'm on macOS's Firefox Developer Edition 108.0b3 right now (arm64/M1 CPU). Though my current version is a bit outdated, this problem appeared several months ago and still bothers me to this day.

When I, or any another application, opens a new link in Firefox, the browser _doesn't initiate the request_. So the address bar changes, new tab opens, but absolutely nothing happens afterwards, I'm just getting blank page. In order to get site opened, I have to click the address bar and press enter. Rarely, even that does not help and I have to press enter one more time again. The same applies to the basic links too - on this support website I practically had to click every link twice to get it opened. The click even is clearly registered: I see the :active state for a second. But afterwards, nothing happens, just like event got canceled in browser (clearly not JS error since it not only happens with links). It doesn't matter which site I'm using, where I am (even start page has this bug), and don't really seem to be connected to the extensions I'm using (recently I had high RAM usage by extension, and being unable to determine which extension uses RAM I disabled most of the untrusted extensions, which do not have cup icon given by Mozilla or not very popular), so I practically use _mostly_ clean Firefox now.

Before going full reset, I wonder if anyone happen to have the same issue?

I'm on macOS's Firefox Developer Edition 108.0b3 right now (arm64/M1 CPU). Though my current version is a bit outdated, this problem appeared several months ago and still bothers me to this day. When I, or any another application, opens a new link in Firefox, the browser _doesn't initiate the request_. So the address bar changes, new tab opens, but absolutely nothing happens afterwards, I'm just getting blank page. In order to get site opened, I have to click the address bar and press enter. Rarely, even that does not help and I have to press enter one more time again. The same applies to the basic links too - on this support website I practically had to click every link twice to get it opened. The click even is clearly registered: I see the :active state for a second. But afterwards, nothing happens, just like event got canceled in browser (clearly not JS error since it not only happens with links). It doesn't matter which site I'm using, where I am (even start page has this bug), and don't really seem to be connected to the extensions I'm using (recently I had high RAM usage by extension, and being unable to determine which extension uses RAM I disabled most of the untrusted extensions, which do not have cup icon given by Mozilla or not very popular), so I practically use _mostly_ clean Firefox now. Before going full reset, I wonder if anyone happen to have the same issue?

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.