Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Cuireadh an snáithe seo sa chartlann. Cuir ceist nua má tá cabhair uait.

no sound after installing latest version (104)

  • 22 freagra
  • 0 leis an bhfadhb seo
  • 27 views
  • Freagra is déanaí ó jonzn4SUSE

more options

I'm running Debian Stretch and the packaged version of Firefox (91) runs fine but seems a bit dated. I installed ver. 104 manually and everything is fine except that there is no audio. I changed the setup Privacy and Security Autoplay to 'Allow Audio and Video' -- no audio. I've restarted in troubleshoot mode -- no audio. Other browsers, including ver. 91 of Firefox have no trouble with audio. Any ideas? On quitting I get these messages:

3 /opt/firefox 0 $ firefox [GFX1-]: glxtest: libEGL missing methods for GL test [GFX1-]: glxtest: libEGL missing eglGetDisplayDriverName

3 /opt/firefox 0 $ [GFX1-]: glxtest: libEGL missing methods for GL test 12:03PM Tue 6 [GFX1-]: glxtest: libEGL missing eglGetDisplayDriverName [2022-09-06T19:03:40Z ERROR mp4parse] Found 2 nul bytes in "\0\0" [2022-09-06T19:03:40Z ERROR mp4parse] Found 2 nul bytes in "\0\0" [2022-09-06T19:03:40Z ERROR mp4parse] Found 2 nul bytes in "\0\0" [2022-09-06T19:03:40Z ERROR mp4parse] Found 2 nul bytes in "\0\0" [Child 4452, MediaDecoderStateMachine #1] WARNING: 7f1908378700 OpenCubeb() failed to init cubeb: file /builds/worker/checkouts/gecko/dom/media/AudioStream.cpp:281 [Child 4452, MediaDecoderStateMachine #1] WARNING: Decoder=7f1909b8ac00 [OnMediaSinkAudioError]: file /builds/worker/checkouts/gecko/dom/media/MediaDecoderStateMachine.cpp:3979 [2022-09-06T19:05:39Z ERROR viaduct::backend::ffi] Missing HTTP status [2022-09-06T19:05:39Z ERROR viaduct::backend::ffi] Missing HTTP status

I'm running Debian Stretch and the packaged version of Firefox (91) runs fine but seems a bit dated. I installed ver. 104 manually and everything is fine except that there is no audio. I changed the setup Privacy and Security Autoplay to 'Allow Audio and Video' -- no audio. I've restarted in troubleshoot mode -- no audio. Other browsers, including ver. 91 of Firefox have no trouble with audio. Any ideas? On quitting I get these messages: 3 /opt/firefox 0 $ firefox [GFX1-]: glxtest: libEGL missing methods for GL test [GFX1-]: glxtest: libEGL missing eglGetDisplayDriverName 3 /opt/firefox 0 $ [GFX1-]: glxtest: libEGL missing methods for GL test 12:03PM Tue 6 [GFX1-]: glxtest: libEGL missing eglGetDisplayDriverName [2022-09-06T19:03:40Z ERROR mp4parse] Found 2 nul bytes in "\0\0" [2022-09-06T19:03:40Z ERROR mp4parse] Found 2 nul bytes in "\0\0" [2022-09-06T19:03:40Z ERROR mp4parse] Found 2 nul bytes in "\0\0" [2022-09-06T19:03:40Z ERROR mp4parse] Found 2 nul bytes in "\0\0" [Child 4452, MediaDecoderStateMachine #1] WARNING: 7f1908378700 OpenCubeb() failed to init cubeb: file /builds/worker/checkouts/gecko/dom/media/AudioStream.cpp:281 [Child 4452, MediaDecoderStateMachine #1] WARNING: Decoder=7f1909b8ac00 [OnMediaSinkAudioError]: file /builds/worker/checkouts/gecko/dom/media/MediaDecoderStateMachine.cpp:3979 [2022-09-06T19:05:39Z ERROR viaduct::backend::ffi] Missing HTTP status [2022-09-06T19:05:39Z ERROR viaduct::backend::ffi] Missing HTTP status

All Replies (2)

more options

No, I did download it. As I said way above, version 91 was giving me some trouble so I thought I'd go outside Debian and download 104 directly from Mozilla. It works find except that there's no sound.

  1. 1
  2. 2